Plase de tantari pentru usa

Plasele de tantari pentru usi sunt sisteme de plase de tantari mai complexe. Avem plase de țânțari rulate și plisate, precum și plase de țânțari pentru uși în stil american pe un cadru care se deschid ca o uşă.

Plase de tantari pentru usa

Plase de tantari pentru usa - Caracteristici

Plasele de țânțari pentru uși sunt huse incredibil de practice care, împreună cu plasele pentru ferestre, protejează complet casele sau apartamentele de insectele persistente. Odată cu apariția primăverii și a temperaturilor în creștere, insectele devin deosebit de active, în special în apropierea corpurilor de apă, păduri și alte zone verzi (și și în spațiile urbane). Vremea frumoasă încurajează deschiderea ferestrelor și ușilor balconului, dar temându-se de o „invazie” de oaspeți neinvitați, mulți își limitează aerisirea camerelor (mai ales seara) la minimum absolut. Plasele de țânțari practice pentru uși le creează o barieră de netrecut. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să alegeți între ușile de balcon sau terasă închise și stingerea luminilor.

Datorită acestei huse necomplicate, puteți deschide larg toate ușile, bucurându-vă de o adiere proaspătă de aer rece. Structura specială din plasă asigură că nici măcar o muscă, un țânțar sau o insectă mai mică nu va pătrunde în ea. Acest lucru crește semnificativ confortul de relaxare acasă, și nu numai. Amintiți-vă, insectele poartă multe bacterii periculoase care pătrund ușor în mâncare, acolo unde aterizează oaspeții neinvitați. Un alt lucru, veninul de insecte poate provoca alergii la mulți oameni. În cazuri mai severe, contactul apropiat cu o albină sau altă insectă poate duce la șoc anafilactic, o afecțiune care pune viața în pericol. Din păcate, mulți oameni află despre alergia lor doar după ce au fost înțepați. În loc să riscați, este mai bine să optați pentru o protecție simplă, dar dovedită.

Spre deosebire de insecticidele chimice și insecticidele, plasele de țânțari nu sunt nici supărătoare pentru rezidenți, nici periculoase și sunt aproape 100% eficiente. De asemenea, merită menționat faptul că, datorită țesăturii dense de plasă, acestea funcționează ca „uși de furtună” în zilele vântoase și ploioase.

plasa de tantari usa pe masura

Plase de tantari - Caracteristici

Cum o plasă de țânțari împiedică insectele să intre în încăperi? Este simplu - găurile din plasă sunt atât de mici încât nici măcar o insectă mică nu le poate pătrunde. Dimensiunile lor sunt de 1x1 mm, deci vorbim de deschideri aproape microscopice.

Cum s-a realizat o țesătură atât de densă? Se datorează utilizării cablurilor extrem de subțiri din fibră de sticlă. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la rezistența acestui element - în plasele de țânțari vândute în magazinul Knall, plasa este protejată cu un strat de PVC. Utilizarea unui strat de protecție se traduce printr-o durabilitate incredibilă. Soare arzător, ploaie abundentă, rafale de vânt - niciunul dintre acești factori nu sperie plasele de țânțari de la uși.

Profilele de ecranare a ușii sunt realizate din aluminiu. Acest lucru se traduce printr-o greutate extrem de redusă (ceea ce facilitează semnificativ instalarea), rezistență la deteriorare și coroziune. Drept urmare, husele vândute în magazinul Knall sunt incredibil de rezistente la trecerea timpului. Chiar și după mulți ani, ei încă arată atractiv și își îndeplinesc pe deplin funcția.

De mentionat este ca o plasa de paravane pentru usa va forma o bariera eficienta, impiedicand insectele sa intre in incaperi, doar daca este corect ajustata la dimensiunile deschiderii usii in care va fi instalata. Ținând cont de acest lucru, ne concentrăm nu pe soluții universale, ci pe soluții dedicate. Paravanele pe care le comercializam sunt realizate pe masura, conform instructiunilor furnizate de Client la plasarea unei comenzi.

Plase de tantari - tipuri

Plasele de tantari pot proteja usile de balcon si terasa, dar pot fi instalate si in fata usilor de intrare. In magazinul Knall oferim mai multe tipuri de huse pentru usi, astfel incat fiecare Client sa poata alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor sale. Sistemele disponibile includ:

  • Plase de țânțari uși cu aripă,
  • Plase de țânțari uși plisate.

Prima dintre aceste soluții funcționează ca o ușă suplimentară, deschizându-se în sens opus ușilor proprii (în cazul ușilor de balcon și terasă - exterior). Această plasă de țânțari practică, bazată pe profile de aluminiu, este echipată cu balamale solide și un mâner practic. Drept urmare, funcționează excelent în utilizarea de zi cu zi.

paravan pentru ușă de balcon

Toți cei cărora le pasă să economisească spațiu ar trebui să ia în considerare instalarea unei plase de țânțari cu ușă plisată. Acest model funcționează perfect chiar și cu deschideri de uși foarte mari (până la 4 metri). Datorită sistemului de pliere bine gândit - în timpul deschiderii, plasa se pliază într-un acordeon și se ascunde complet în profilul lateral. Pragul scăzut nu împiedică în niciun fel trecerea.

Toate sistemele de plase de țânțari pentru uși oferite nu împiedică utilizarea ușilor. Husele protejează împotriva insectelor ori de câte ori este necesar, în timp ce utilizatorul dorește să treacă prin deschiderea ușii, plasa de țânțari poate fi deschisă, rulată sau pliată cu o singură mișcare.