Jaluzelele de seră

Jaluzele de seră pentru acoperișuri din sticlă

Jaluzelele de seră

Caracteristicile jaluzelelor pentru seră

Jaluzelele pentru seră sunt un tip de jaluzele de acoperiș. Acestea protejează luminatoarele, acoperișurile translucide, serele și tot felul de anexe din sticlă, care sunt acoperite cu o suprafață plană sau înclinată, de soare.

Camerele de seră sunt o modalitate foarte bună de a obține spațiu suplimentar pentru relaxare, conectând fără probleme casa cu grădina. Acest spațiu nu este doar un loc suplimentar pentru relaxare, ci și o procedură arhitecturală eficientă care vă permite să creați un loc original și verde pe tot parcursul anului. Foarte des, în lunile reci, ne este dor de verdele luxuriant al primăverii. Conservatorul cu geam poate fi o oază de vegetație și relaxare. În plus, puteți crește și mai multe plante exotice în el.

Cu toate acestea, din cauza geamurilor, o astfel de încăpere trebuie protejată cu grijă împotriva soarelui. În timp ce iarna este plăcut cald, la sfârșitul primăverii și vara temperatura interioară devine insuportabilă. Un astfel de loc nu poate semăna cu o seră. Prin presupunere, este menit să servească drept relaxare și nu poate fi fierbinte în ea. Soluția ideală este utilizarea jaluzelelor de acoperiș pentru seră, care umbră eficient întreaga suprafață a acoperișului și, în același timp, arată foarte elegant și estetic. Jaluzelele de acoperiș pentru seră sunt folosite pentru a umbri suprafețele mari și plane (orizontale și diagonale). Conservator pe acoperiș

Caracteristicile jaluzelelor pentru seră

Jaluzelul de seră protejează suprafața acoperișului și menține o temperatură plăcută în interiorul încăperii. Unitățile de aer condiționat sunt adesea instalate în seră, iar un jaluzel de acest tip reduce consumul de aer condiționat, și astfel reduce costurile cu energia.

Economisirea energiei este, prin urmare, unul dintre principalele avantaje ale jaluzelelor pentru seră. Interioarele serelor sunt foarte impresionante - atât văzute din exterior, cât și din interior. Cu toate acestea, au nevoie de aer condiționat, mai ales când schimbările climatice fac verile foarte calde, iar temperaturile ridicate persistă până târziu în timpul zilei.
in toamna. Capacul orizontal al acoperișului protejează eficient împotriva supraîncălzirii și astfel reduce necesitatea pornirii aerului condiționat.

Un avantaj foarte important este, de asemenea, calitatea ridicată și funcționalitatea jaluzelelor de acoperiș pentru seră. Elementele structurale precum: caseta, ghidajele și grinda inferioară sunt realizate din aluminiu extrudat și vopsite cu pulbere, datorită cărora suprafața lor este protejată împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și a efectelor unor factori precum ploaia sau vântul. Acest lucru are ca rezultat o menținere îndelungată a esteticii husei. Țesătura în sine se caracterizează, de asemenea, prin calitate înaltă care îi asigură durabilitatea, iar un sistem special de tensionare permite țesăturii să lucreze pe suprafețe plane și oblice.

Jaluzelul pentru seră este o combinație de umbrire eficientă a încăperilor vitrate cu o structură simplă și estetică. sistem de acoperiș de sticlă

Tipuri

Jaluzelele de acoperiș pentru seră oferite în magazinul Knall pot fi instalate în interiorul și exteriorul serelor; comenzile sunt pur electrice. Produsul este echipat cu suporturi speciale de montare din aluminiu care permit asamblarea rapidă și ușoară.

Jaluzelele pot acoperi suprafețe mari de acoperișuri din sticlă, este posibilă și instalarea modulară. Sistemul de tensionare a țesăturii încorporat își menține tensiunea chiar și cu o suprafață mare, datorită căreia jaluzelul dezvoltat nu își pierde estetica. Caseta este orizontala, dar sistemul functioneaza la orice unghi de inclinare. Întreaga structură este realizată din aluminiu de înaltă calitate, rezistent la condițiile meteorologice, iar paleta de culori a țesăturilor este extinsă. Vă permite să alegeți capacul după culoarea fațadei (dacă jaluzelul este instalat în exterior) sau după stilul decorului (dacă jaluzelul este instalat în interior), și astfel păstrați un aspect de clădire sau interior de bun gust.

Produsul a fost echipat cu opțiunea de utilizare a automatizării meteo care vă permite să controlați cantitatea de lumină incidentă.

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Jaluzelele de seră sunt folosite pentru a proteja acoperișurile din sticlă, lucarne etc. Sunt produse în dimensiuni specifice. Cu toate acestea, le puteți combina modular și astfel acoperiți suprafața corespunzătoare.

Cum să alegi o culoare
Jaluzelele de acoperiș pentru seră sunt folosite, de exemplu, în așa-numitele serare, ale căror acoperișuri vitrate trebuie protejate eficient împotriva soarelui. Datorită funcției pe care urmează să o îndeplinească, culoarea lor este selectată astfel încât să se armonizeze atât cu culoarea fațadei clădirii, cât și cu stilul interiorului camerei, care sunt de protecție împotriva soarelui.

Cum să asamblați
Deoarece jaluzelele de acoperiș pentru seră acoperă suprafețele vitrate, este mai bine să solicitați o companie profesionistă să le instaleze. Pentru instrucțiuni de auto-asamblare, faceți clic aici Instrucțiuni de asamblare

Cum să curățați
Jaluzelele de seră sunt un tip specific de huse concepute pentru a acoperi acoperișurile din sticlă instalate pe latura lor interioară sau exterioară. Datorita faptului ca pastrandu-le curate, este mai bine sa dai in mana o firma care se ocupa cu ea profesional.