Jaluzele pentru ecran

Jaluzelele fabricate pe masura cu rulouri Magic screen ZIP sau STANDARD

Jaluzelele magice

Dezvăluind simbolul ingeniozității tehnologice și al rafinamentului estetic, rulourile magice redefinesc avangarda tratamentelor pentru ferestre. Alcătuite din fire de poliester țesute complex, învăluite cu un strat de PVC, aceste jaluzele avangardiste oferă un echilibru de neegalat între filtrarea luminii și intimitate. Verificați toate jaluzelele noastre:

Jaluzelele magice

Jaluzele pentru ecran

Jaluzele tip ecran

Jaluzelele exterioare sunt una dintre cele mai moderne soluții din grupa huselor exterioare. Inovația se bazează pe materialele utilizate în procesul de producție. În funcție de nevoi și preferințe, poți alege o husă fără strălucire, dar poți alege și una în care armura obturatorului să nu blocheze complet razele soarelui. Până acum, jaluzelele exterioare întunecau complet interioarele și nu era de ales să permită luminii să treacă prin acest tip de acoperire. Jaluzelele tip ecran au un material special de înaltă calitate, care seamănă cu o plasă fină. Materialul care acoperă suprafața ferestrei este o combinație de fibre de sticlă și plastic PVC. Profilele sunt realizate din tabla de aluminiu de cea mai buna calitate. Materialul inovator al armurii afectează în mod măsurabil confortul de a sta în camere în timp ce jaluzelul este coborât. În primul rând, ca și în cazul oricărei huse montate în exterior, ruloul tip ecran creează o barieră în fața soarelui și previne contactul direct al razelor solare cu sticla. Datorită acestui fapt, este numit și „ecran termic”. În același timp, ecranul nu ascunde complet interiorul datorită plasei blindate. Puteți folosi lumina zilei fără a fi nevoie de iluminare artificială. Acest lucru este deosebit de important atunci când lucrați cu un computer sau vă uitați la televizor - lumina soarelui uniformă și slabă nu este atât de dăunătoare pentru ochiul uman. De aceea, rulourile cu ecran sunt perfecte nu numai în casele rezidențiale, ci și în clădirile de birouri.

Rulouri cu ecran personalizat

Functionalitatea rulourilor de tip ecran extern

Funcționalitatea rulourilor de tip ecran este strâns legată de materialul de înaltă calitate din care sunt produse. Datorita deschiderilor mici, la coborare, ruloul nu blocheaza lumina naturala, dar ofera totusi o excelenta protectie impotriva incalzirii. Totodată, ca scut exterior, ecranul are și proprietatea de a împiedica scurgerea căldurii din clădire. Când se face frig afară, clădirea își pierde cea mai mare parte a căldurii prin ferestre; o barieră sub formă de rulou reduce pierderile de căldură și afectează astfel economia clădirii. De aceea, acest tip de rulouri sunt utilizate cu ardoare în construcția modernă a caselor eficiente din punct de vedere energetic. Ecranele vă permit să profitați de lumina naturală, care afectează confortul de a sta în camere după părăsirea acestora. În plus, plasa ruloului de tip ecran funcționează și ca plasă de țânțari. Deschiderea ferestrelor nu va provoca apariția insectelor nedorite acasă sau la birou. Cu jaluzelul jos, poți lăsa ferestrele deschise și poți aprinde lumina când afară se întunecă fără să te temi că va atrage insecte neplăcute. Plasa ecranului este, de asemenea, o mare protecție împotriva prafului și murdăriei. Murdăria care se depune pe mobilier sau alte echipamente nu intră în interior. Acest lucru facilitează potrivirea lor cu aspectul fațadei. Datorită acestui fapt, casa sau clădirea de birouri se caracterizează printr-un aspect exterior estetic și „armonie” cu împrejurimile.

jaluzele pentru ferestre verticale

Montaj rulouri tip ecran exterior

Rulourile tip ecran pot fi instalate nu numai în casele aflate în construcție, ci și în cele care sunt deja în uz. Acest lucru ar trebui să fie încredințat unei echipe de profesioniști. Jaluzelele tip ecran sunt controlate automat; În magazinul Knall oferim motoare Selve și driverii Somfy renumite. De asemenea, puteți instala senzori automati de amurg, controlul timpului sau un sistem de control integrat cu automatizarea casei (case inteligente). Jaluzelele pot fi acționate cu o telecomandă sau un comutator. De asemenea, este posibil să combinați rulourile în grupuri și să instalați un motor echipat cu un senzor de detectare a obstacolelor. Jaluzelele tip ecran sunt disponibile în două grupe: HEROAL STANDARD și HEROAL ZIP. HEROAL STANDARD este un rulou exterior clasic. Se presupune într-o clădire aflată în faza de construcție sau într-una existentă. Plasa transmite lumina; actioneaza si ca plasa de tantari si este o bariera impotriva prafului si murdariei. Fabricat la dimensiunea specificată la comanda; se poate adapta si la geamuri mari. HEROAL ZIP este versiunea PREMIUM a rulourilor tip ecran. Caracteristica lor caracteristică sunt ghidajele laterale integrate cu materialul. Tehnologia de închidere cu fermoar permite tensiunea perfectă a ruloului; in acelasi timp, acest tip de ecran este foarte rezistent la rafale de vant - pana la 145 km/h. Puteți alege diferite versiuni de culoare în ambele grupuri.
Informații suplimentare:
Instrucțiunile pentru măsurarea ferestrelor la comandarea rulourilor de ecran pot fi găsite în fila de măsurare. Cum să alegeți o culoare - Culorile rulourilor exterioare, inclusiv rulourile ecranului, ar trebui să fie potrivite cu culoarea fațadei clădirii. Dispunerea paletei de culori este compusă în așa fel încât să fie posibilă potrivirea corectă a culorii atât a plasei, cât și a accesoriilor cu designul clădirii. Cum se montează - Instalarea rulourilor cu ecran într-o clădire nouă poate fi efectuată de o firmă din exterior sau de către cumpărător. Instrucțiunile pot fi găsite în instrucțiunile de asamblare.