Plase de tantari

Plase de tantari la comanda pentru usi si ferestre.

Ce sunt plasele de țânțari și care sunt utilizările lor?

Plasele de tantari sunt plase montate pe ferestre sau usi care protejeaza interiorul impotriva insectelor permise si in acelasi timp fluxul liber de aer. Sunt perfecte pentru protejarea caselor de țânțari, muște și alte insecte.

Plasele de tantari sunt usor de instalat?

Plasele noastre de tantari sunt concepute pentru a se auto-asambla usor si rapid.

Se pot curăța plasele de țânțari?

Da, plasele de tantari se pot curata usor. Vă recomandăm să aspirați ușor sau să spălați cu detergent ușor și apă pentru a îndepărta praful și murdăria.

Sunt plasele de țânțari durabile și cât timp pot rezista?

Plasele noastre de tantari sunt realizate din materiale de inalta calitate, ceea ce le asigura durabilitatea si rezistenta la conditiile meteorologice. Cu îngrijire adecvată, pot servi mulți ani.

Plasele de țânțari se potrivesc cu orice tip de fereastră?

Oferim plase de tantari in diverse dimensiuni si configuratii pentru a se potrivi cu majoritatea tipurilor de ferestre.

Plasele de tantari limiteaza cantitatea de lumina?

Moskitonetze sind so konzipiert, dass sie den natürlichen Lichteinfall in den Raum nur minimal beeinträchtigen und gleichzeitig Schutz vor Insekten bieten.

Care sunt opțiunile de culoare pentru plasele de țânțari?

Oferim paravane într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu stilul casei tale. Culori populare includ alb, gri și maro.

Sunt plasele de țânțari sigure pentru copii și animalele de companie?

Da, plasele noastre de țânțari sunt sigure și prietenoase cu copiii și animalele de companie. Plasa este suficientă de puternică pentru a rezista utilizării normale.

Care sunt costurile plaselor de tantari?

Prețurile plaselor de țnțari variază în funcție de dimensiune și tip. Informații detaliate despre prețuri pot fi găsite pe site-ul nostru web sau contactând serviciul cumpărător.

Cum pot comanda plasa de tantari?

voi comanda plase de țânțari direct prin intermediul site-ului nostru web sau contact-ne prin telefon sau mail. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți produsul potrivit.

Ce este o protecție eficientă împotriva insectelor? - Plase de tantari

Plasele de tantari sunt o solutie care nu numai ca asigura un somn linistit vara, dar este si extrem de functionala si estetica. În casele și apartamentele noastre, acestea oferă o protecție eficientă împotriva tuturor tipurilor de insecte, cum ar fi țânțarii, muștele, viespii și chiar viespii. În funcție de nevoile noastre individuale și de dimensiunile ferestrelor, putem alege dintre diverse opțiuni de plasă de țânțari, cum ar fi plase de țânțari încadrate, plase de țânțari pentru uși sau plase de țânțari plisate. Fiecare plasă de țânțari este realizată din material rezistent la condițiile meteorologice și la radiațiile UV.

Plasele de tantari pentru ferestre si usi de balcon nu limiteaza vizibilitatea spre exterior, ceea ce in cazul plasei de tantari este fara indoiala avantajul acesteia. În plus, vă permit să potriviți culoarea cadrului cu culoarea ușilor și ferestrelor dumneavoastră. Dacă alegeți o plasă de țânțari cu cadru, structura este de obicei realizată dintr-un profil ușor de aluminiu, ceea ce face instalarea plasei de țânțari simplă și nu necesită găuri.

Instalarea unei plase de țânțari pas cu pas. Cum se instalează corect o plasă de țânțari?

Instalarea unei plase de țânțari, indiferent dacă este o plasă de țânțari pentru fereastră încadrată sau o plasă de țânțari glisantă, este relativ simplu de instalat singur. Folosind instrucțiuni de asamblare incluse, întregul proces este rapid și eficient. Problema cheie este potrivirea perfectă a plasei de țânțari pe tocul ferestrei sau ușii, motiv pentru care producția la comandă este o opțiune excelentă. Plasele de tantari sunt de obicei instalate la exterior, astfel incat sa adere de marginea ferestrei exterioare sau a tocului usii.

Vă rugăm să cumpărați că nu este necesar să demontați plasele de țânțari pentru iarnă. Datorită țesăturii durabile, pot rămâne pe ferestre și uși pe tot anul. Pentru a proteja împotriva contaminării, acestea pot fi spălate cu ușurință. Iarna, plasele de tantari nu protejeaza incaperile impotriva frunzelor, zapezii si prafului care cade in interior, iar vara nu permite sa nu odihnim fara sa nu facem griji in privinta insectelor.

Cum să scapi de țânțari vara? - Protectie eficienta cu plasa de tantari

Plasele de țânțari sunt o modalitate eficientă de a vă proteja casa împotriva insectelor țânțarii, muștele și viespii. Plasa densa din care sunt confectionate impiedica aceste insecte sa intre in casa dumneavoastra, permisand in acelasi timp o circulatie adecvata a aerului. Acest lucru este extrem de important, mai ales în zilele caniculare, când este necesar o fereastră deschisă sau ușa de balcon pentru asigurarea confortului termic în încăperi.

Fibrele din care este realizată plasa de țânțari sunt rezistente la radiațiile UV și la alte condiții meteorologice, ceea ce asigură durabilitatea și protecția eficientă pentru mulți ani. Plasele de tantari sunt usor de curatat - pentru a le spala, pur si simplu indepartati murdaria cu apa si un agent de curatare usor.

O soluție practică și estetică pentru casa ta - ce sunt plasele de țânțari?

Plasele de tantari sunt o solutie practica care iti protejeaza casa impotriva insectelor nedorite. Plasele de tantari, datorita unei ochiuri dense din fibre de sticla, blocheaza eficient accesul tantarilor, mustelor, viespilor si altor insecte in interiorul casei, fara a perturba circulatia aerului. Se potrivește perfect pentru persoane care să aibă prețuiesc confortul și liniștea, mai ales vara, când insectele sunt deosebit de active. Plasele de tantari sunt, de asemenea, o solutie estetica care poate fi usor asortata cu stilul si culoarea casei tale.

Plase de tantari - Cat de usor este instalarea si intretinerea?

Instalarea unei plase de țânțari este o sarcină pe care o poate face singur cu succes, indiferent de modelul ales. Fiecare plasă de țânțari este disponibilă cu instrucțiuni de asamblare, iar unele modele nu măcar nu necesită găurire. Plasele de tantari sunt si ele usor de intretinut - pentru a le mentine curate, de obicei este suficient sa le speli cu apa si un agent de curatare. Durabilitatea lor este asigurată de fibre de sticlă care sunt rezistente la condițiile meteorologice și la radiațiile UV.