Jaluzele din lemn

Descoperiți secretul interioarelor perfecte: Jaluzele din lemn la comandă care vă vor transforma casa într-un paradis! cu lamele de 25 mm, 50 mm latime

Jaluzele din lemn 25 mm

Bine ați venit în lumea eleganței și confortului cu colecția noastră exclusivă de jaluzele din lemn de 25 mm. Realizate pe măsură și adaptate nevoilor dumneavoastră individuale, aceste jaluzele interioare din lemn sunt esența luxului și a funcționalității. Fie că sunteți în căutarea unor huse care vor spori caracterul casei dvs. sau doriți să adăugați puțină intimitate fără a pierde lumina naturală, avem soluția perfectă pentru dvs. Comandă astăzi și experimentează calitatea excepțională pe care o oferă magazinul online Knall! Verificați mai multe:

Jaluzele lemn 25 mm , Jaluzele lemn 50 mm , Jaluzele lemn pt

Jaluzele din lemn 50 mm

Deschideți-vă la eleganță integrată cu o funcționalitate precisă cu jaluzelele noastre din lemn, cu lățime de 50 mm, personalizate. Realizate din componente de calitate excelentă, jaluzelele moderne din lemn sunt apogeul preciziei inginerești și al armoniei estetice, asigurând un management eficient al luminii și al intimității.

Jaluzelele din lemn pentru...

De la amenajări clasice în sufragerie, la soluții funcționale pentru birou, până la designuri inedite pentru școală - jaluzelele noastre din lemn sunt alegerea perfectă pentru orice interior. Căutați o soluție de cameră elegantă și practică? Jaluzelele noastre din lemn oferă confort și intimitate, menținând în același timp un standard estetic ridicat. Plănuiți să reîmprospătați aspectul sufrageriei dvs.? Oferim o gama larga de culori si finisaje care vor adauga caldura si eleganta interiorului.

Jaluzele din lemn

Caracteristicile jaluzelelor din lemn

Datorită colecției unei game largi de culori, acestea domină cele mai la modă stiluri de decorațiuni interioare - scandinav, scandi boho sau new nordic. Jaluzelele din lemn realizate pe măsură sunt un element unic care creează caracterul interiorului, ele se deosebesc de jaluzelele din lemn artificial printr-o gamă de adjective: calitate, culoare, serviciu și prin izolarea termică eficientă. În prezent, ferestrele mari sunt proiectate, atât în locuințe unifamiliale, cât și în locuințe de oraș, astfel încât acestea trebuie ecranate cu atenție, de multe ori realizate doar pe măsura soluțiilor de jaluzele se vor potrivi și vor putea fi instalate și întreținute. Spațiul ferestrei nu trebuie doar să se armonizeze cu culorile întregii încăperi, ci și să sublinieze și să completeze cu foarte mare pricepere stilul său contemporan.

jaluzele din lemn la comanda

Caracteristicile jaluzelelor din lemn

Pe lângă aspectul de bun gust și practic, jaluzelele venețiene din lemn de bună calitate realizate pe măsură sunt, de asemenea, foarte eficiente în protejarea interiorului împotriva razelor solare și a căldurii.

Funcțiile estetice ale colecției noastre de jaluzele se bazează pe culorile și materialele de înaltă calitate utilizate în producție. Lemnul nostru de înaltă calitate este disponibil în diferite nuanțe și datorită finisajelor vopsite are o gamă largă de culori. Alegand acest tip de jaluzele poti alege fie o culoare mai deschisa precum albul (foarte des aleasa pentru ferestrele albe) fie sa alegi nuante mai inchise, aici paleta de culori urca chiar si la negru.

Materialul din lemn adevarat este foarte universal si se potriveste frumos cu interioarele in care exista diverse accente de culoare: alb, bej, gri, dar si mai intens, de exemplu verde, albastru, grafit sau negru. Cu toate acestea, este necesar să se verifice ce paletă de culori există în anumite grupuri de produse de jaluzele din lemn (tip de lamele). Estetica se aplică și calității manoperei, datorită serviciului excelent al lucrătorului nostru, puteți fi sigur că jaluzelele noastre venețiene din lemn de culoare închisă la cele mai ieftine prețuri nu vor cauza probleme și vor fi ușor de întreținut inclusiv curățenia.

Protecția împotriva razelor solare este legată de lamele. Există trei lățimi diferite ale jaluzelelor noastre pentru ferestre: 25 mm, 50 mm sau 65 mm. Toate lățimile sunt acționate identic cu un mecanism simplu cu cordon. Lamelele pot fi trase complet în sus și astfel dezvăluie sticla. După ce rulourile din lemn sunt coborâte, gradul de alimentare luminoasă și unghiul de incidență a acesteia sunt reglate prin schimbarea poziției lamelelor. Jaluzelele din lemn au o altă caracteristică importantă - datorită materialului din care sunt realizate, lamelele sunt mai groase decât la jaluzelele standard din pvc și de aceea, atunci când sunt acoperite, oferă nu doar umbră, ci și temperaturi mai reci. Lățimea lamelelor afectează dimensiunea ferestrei în care poate apărea capacul. Pentru geamuri mai mici se recomanda o latime de 25mm pentru ca obturatorul sa nu para prea greu si prea mare. Geamurile mai mari pot fi acoperite cu lamele de 50 mm și 65 mm lățime, care se vor potrivi frumos cu geamurile mari.

jaluzele din lemn curea scara

Jaluzele din lemn real și fals și aspectul lor

Avantajul unei jaluzele din lemn este, de asemenea, că arată foarte decorativ nu numai din interior, ci și din exterior, decorând astfel aspectul fațadei casei. Noi sunt jaluzelele din lemn de 65 mm lățime. Lamelele mai late înseamnă că atunci când punem jaluzelele în poziție deschisă, există mai mult spațiu între lamele și astfel pătrunde mai multă lumină în interior. Avantajul lor este, fără îndoială, un design mai compact - în poziția pliată (tras în sus) ocupă mai puțin spațiu datorită faptului că lamelele sunt mai largi, așa că aveți nevoie de mai puține. Volumul mai mic înseamnă că jaluzelele din lemn pot fi folosite cu buiandrug al unei ferestre joase, ceea ce a fost adesea imposibil cu lățimile mai mici ale lamelelor. Varietatea lățimilor afectează greutatea jaluzelelor și, astfel, afectează metoda de service și asamblarea. Jaluzelele cu lamele de 25 mm pot fi montate pe perete si tavan, dar si pe tocul ferestrei. Datorită utilizării ghidajelor laterale ale venelor, efectul inestetic al benzilor care ies din sticlă este prevenit în timpul instalării pe tocul ferestrei. La randul lor, jaluzelele cu lamele mai late (50mm si 65mm) sunt recomandate a fi montate pe perete sau tavan.

jaluzele din lemn color

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Când plasați o comandă pe site-ul nostru, vă rugăm să specificați dimensiunile jaluzelelor din lemn comandate. Pentru a face acest lucru, accesați fila Măsurare. Există instrucțiuni precise despre cum să măsurați corect jaluzelele din lemn și să evitați riscul de a greși.

Cum se montează
Puteți asambla singur jaluzelele din Marea Britanie - instrucțiunile sunt disponibile în instrucțiunile de asamblare. Lamelele de această lățime sunt destinate în primul rând ferestrelor mai mari; se potrivesc mai bine în interioare mai spațioase. În acest caz, totul poate fi destul de greu, deoarece lamelele lor sunt mai groase decât jaluzelele din aluminiu. Prin urmare, în cazul unui produs mai mare, merită să luați în considerare punerea în funcțiune a ansamblului către specialiști.


Jaluzelele din lemn sunt ecologice?

Multe companii oferă jaluzele din lemn dintr-o sursă certificată, durabilă, făcându-le opțiuni ecologice.

Pot instala singur jaluzele din lemn?

Dacă aveți abilități de bază de bricolaj, instalarea jaluzelelor din lemn nu ar trebui să fie o problemă. Multe truse vin cu instrucțiuni pas cu pas.

Care sunt diferențe dintre jaluzelele din lemn și jaluzelele din alte materiale?

Jaluzelele din lemn oferă un aspect natural, cald și sunt adesea mai durabile decât omologii lor sintetici. Cu toate acestea, acestea sunt de obicei mai scumpe și pot să nu fie potrivite pentru încăperi cu umiditate ridicată.

Jaluzelele din lemn sunt eficiente din punct de vedere energetic?

Lemnul are proprietăți izolante naturale, care pot ajuta la menținerea caldă a încăperii, dar în diferențele generale de eficiență energetică față de alte materiale sunt minime.

Care sunt avantajele și dezavantajele jaluzelelor din lemn?

Avantajele includ estetica, durabilitatea și caracterul natural. Dezavantajele pot include costuri mai mari și limitări în utilizare în medii cu umiditate ridicată.

Sunt jaluzelele din lemn rezistente la deteriorare?

Lemnul este un material durabil, dar nu este rezistent la impacturi puternice sau zgarieturi. Îngrijirea adecvată și utilizarea atentă sunt esențiale pentru a le menține în stare bună.

Ce mecanisme de control sunt disponibile pentru jaluzelele din lemn?

Controlul poate fi manual sau automat folosit chiar șiruri, sau datorită mecanismelor electrice integrate cu sistemul smart home.