Termeni si conditii

Termeni și condiții generale de afaceri

1 Domeniul de aplicare

Următorii termeni și condiții se aplică tuturor comenzilor prin intermediul magazinului nostru online. Magazinul nostru online este destinat exclusiv consumatorilor.

Un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care nu sunt predominant comerciale sau independente. Antreprenorul este o persoană fizică sau juridică sau un parteneriat cu capacitate juridică care, la încheierea unei tranzacții juridice, acționează în exercitarea activității sale comerciale sau profesionale independente.

2. Parteneri contractuali, încheiere de contract, opțiuni de corectare

Contractul de cumpărare se încheie cu KNALL

Prin plasarea produselor în magazinul online, facem o ofertă obligatorie pentru încheierea unui contract pentru aceste articole. Puteți plasa inițial produsele noastre în coșul de cumpărături fără obligație și puteți corecta în orice moment intrările înainte de a trimite comanda obligatorie, utilizând mijloacele de corectare furnizate și explicate în procesul de comandă. Contractul se incheie in momentul in care acceptati oferta pentru bunurile continute in cosul de cumparaturi apasand butonul de comanda. Imediat după trimiterea comenzii, veți primi un alt e-mail de confirmare.

3. Condiții de livrare

Pe lângă prețurile declarate ale produselor, există și costuri de transport. Puteți afla mai multe despre valoarea costurilor de transport în cadrul ofertelor.

Livram doar prin posta. Din păcate, nu este posibil să ridicați singur mărfurile.

Nu livrăm la stațiile de ambalare.

4. Plata

Nu există opțiune de ramburs la livrare în magazinul nostru. Costurile de transport pentru Paypal sau transfer bancar depind de țara în care expediem.

Plata in avans
Dacă selectați metoda de plată în avans, vă vom oferi detaliile noastre bancare într-un e-mail separat și vă vom livra mărfurile după primirea plății.

PayPal
În timpul procesului de comandă veți fi redirecționat către site-ul web al furnizorului online PayPal. Pentru a putea plăti suma facturii prin PayPal, trebuie să fiți înregistrat acolo sau să vă înregistrați mai întâi, să vă identificați cu datele de acces și să ne confirmați ordinul de plată. După plasarea comenzii în magazin, solicităm PayPal să inițieze tranzacția de plată. Tranzacția de plată este efectuată automat de PayPal imediat după aceea. Veți primi informații suplimentare în timpul procesului de comandă.

Factura fiscala
Plătiți suma facturii înainte de primirea mărfii și factura prin transfer în contul nostru bancar. Ne rezervăm dreptul de a oferi achiziții în cont numai după o verificare a creditului cu succes.

5. Daune de transport

Dacă mărfurile sunt livrate cu daune evidente de transport, vă rugăm să raportați astfel de erori livratorului cât mai curând posibil și să ne contactați imediat. Omiterea unei plângeri sau a unui contact nu are consecințe asupra revendicărilor dumneavoastră legale și asupra executării acestora, în special asupra drepturilor dumneavoastră de garanție. Cu toate acestea, ele ne ajută să ne putem afirma propriile pretenții împotriva transportatorului sau asigurării de transport.

6. Garanție și garanții

Se aplică răspunderea legală pentru defecte. Informații despre orice garanții suplimentare care se pot aplica și condițiile exacte ale acestora pot fi găsite cu produsul și pe paginile de informații speciale din magazinul online.

7. Soluționarea litigiilor

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS) pe care o puteți găsi aici ec europa . Nu suntem nici obligați și nici dispuși să participăm la o procedură de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.