Jaluzele verticale

Jaluzele verticale realizate pe măsură cu lățimea șipcii de 127mm și 89mm, lamele verticale clasice sau opace:

Jaluzele verticale pentru ferestre

Cu jaluzelele verticale pentru ferestre veți descoperi amestecul perfect de stil și funcționalitate. Ideale pentru ferestre mari și uși glisante, aceste jaluzele oferă un control excelent al luminii și intimitate. Fabricate din componente europene de înaltă calitate, sunt ușor de instalat și sunt disponibile în diverse culori și texturi pentru a completa orice decor. Îmbunătățiți-vă spațiul de locuit cu jaluzelele noastre verticale elegante și durabile.

Jaluzele verticale

Jaluzele verticale - caracteristici

Datorită avantajelor lor, verticalele protejează eficient încăperile de soare și le afectează pozitiv estetica.

Sina jaluzei este montată pe un perete sau pe tavan și sunt atașate benzi verticale de material textil. Lățimea curelelor este de 89 mm sau 127 mm. Alegerea depinde în primul rând de dimensiunea camerei; la cele mai spatioase sunt mai bune lamele mai late, iar la cele mai mici, cele mai inguste. Reglând poziția curelelor, reglăm și fluxul de lumină. Abrogându-le, creștem cantitatea de lumină, în funcție de momentul zilei și de intensitatea soarelui. De asemenea, ferestrele pot fi expuse complet prin mutarea lamelelor pe o parte a ferestrei. Datorită paletei extinse de culori, puteți alege culori deschise ale materialelor pentru birouri, ceea ce va face posibilă utilizarea Daylight. Va fi înfundat, dar puteți lucra în continuare confortabil în interior; cu atat mai mult tinand cont de temperatura placuta obtinuta gratie geamurilor ecranate. Un mecanism de margele este utilizat pentru a controla verticala, este, de asemenea, posibil să utilizați controlul electric.

Materialul lamelelor este moale, dar asta nu inseamna ca nu este placut din punct de vedere estetic. Întregul sistem este proiectat astfel încât lamelele să se potrivească perfect împreună și să se potrivească estetic. Curelele din partea de jos sunt echipate cu greutăți speciale, au și o legătură cu lanț. Datorită acestui fapt, ele nu ies din suprafața ferestrei și se aranjează la nivel cu aceasta. Deoarece materialul este moale, permite aerului să circule chiar și atunci când este acoperit. Când sunt înclinate, când curelele sunt în unghi drept față de sticlă, se potrivesc, de asemenea, perfect și uniform. Chiar si atunci cand geamurile sunt usor deschise si rafalele de vant misca materialul, datorita faptului ca in partea de jos este legata printr-un lant si este strans, ramane la locul lui. De persoane care stau în cameră (centuri rupte).

Cel mai mare avantaj al verticalelor este că sunt folosite nu numai pentru a acoperi ferestrele, ci și pentru a crea pereți despărțitori sau pentru a juca rolul de uși luminoase și simbolice. Sina poate fi montată oriunde pe tavan și astfel creează un loc adăpostit în cameră - această opțiune este ideală pentru cabinetele cosmetice, medicale sau de medicină estetică și, în general, oriunde este nevoie de separarea unei părți separate, fără a fi nevoie de a construi pereți suplimentari. realizate, de exemplu, din kartonggypsum.

Producătorii de warticals se ocupă de calitatea înaltă a materialelor din care sunt produse și de extinderea paletei de culori, tot cu opțiunea de texturare. Datorită acestui fapt, jaluzelele pot fi asortate cu ușurință decorului și poate fi folosit un material cu grade variate de transmisie a luminii/umbrei, adecvat funcției camerei. Lamelele sunt usor de intretinut, pentru a-si pastra estetica este suficient sa indepartati cu regularitate praful de pe ele. În plus, puteți alege un oblon, al cărui material este echipat cu certificat de igienă (PZH) și certificat de neinflamabilitate (ITB). Vertical la dimensiunea sudată

Tipuri

Estetica și funcționalitatea verticalelor le fac foarte universale atunci când vine vorba de ajustarea lor la aspectul camerelor. Asamblarea este simplă și rapidă: cu cleme de tavan sau suporturi de perete. Jaluzelele pot fi controlate manual (mecanism cu lanț) sau cu acţionare electrică.
Sisteme:
Clasic - latimea lamelelor 89mm si 127mm. În sistem, putem alege control manual (lanț și sfoară) sau electric. Este echipat cu un jgheab simplu din aluminiu alb sau argintiu.

Sistemul oferă o paletă extinsă de culori de materiale cu diferite niveluri de transmisie a luminii, netede sau cu modele decorative. Verticală cu un lanț

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Măsurarea ferestrei în care urmează să apară verticala trebuie făcută singur și dimensiunea corespunzătoare trebuie specificată la plasarea comenzii. Instrucțiuni detaliate despre cum să măsurați verticalele pot fi găsite în fila de măsurare.

Cum să alegi o culoare
Culoarea huselor este întotdeauna selectată în funcție de stilul interiorului și de efectul pe care vrem să-l obținem. Într-un caz, cheia ar putea fi un accent de culoare sau atragerea atenției asupra unui model decorativ; în al doilea, va fi important să creați un fundal delicat pentru întregul stil al camerei. Paleta de culori disponibilă vă va permite să alegeți verticala potrivită. Se poate aminti doar că în interioare mai mici culorile strălucitoare, fără modele decorative, funcționează mai bine.

Cum se montează
Vertikale este un tip de huse interioare pe care le poți instala singur. Manualul este disponibil în fila cu instrucțiuni de asamblare de pe site-ul nostru. Pentru verticale mai mari, instalarea poate fi încredințată unor profesioniști.

Cum să curățați
Verticalele sunt realizate dintr-un material special antistatic, care minimizează cantitatea de murdărie depusă pe ele. Dungile verticale ale țesăturii pot fi curățate cu un praf special. De asemenea, puteți comanda curățarea unei firme profesioniste din când în când.


Jaluzelele verticale sunt soluția perfectă pentru geamuri mari?

Geamurile mari nu sunt doar eficiente, ci și practice, permițându-vă să vă bucurați de vederea completă a împrejurimilor. Dar cum să le acoperim într-un mod estetic și funcțional? Răspunsul este simplu - Jaluzele verticale verticale. Țesăturile lor frumoase fac chiar și cele mai mari geamuri să arate elegant și stilat. Disponibil în diverse culori, vă permis să vă potriviți cu orice design interior.

Această soluție este extrem de practică. Suprafețele vitrate mari sunt adesea o mare problemă când vine vorba de controlul fluxului de lumină. Jaluzelele verticale verticale vă permiteți să reglați cantitatea de lumină care intra, fără a pierde valoarea estetică. Este o solutie perfecta nu numai pentru locuinte, ci si pentru birouri si spatii publice.

Jaluzelele verticale au sens în apartamentele private?

Jaluzelele verticale verticale nu sunt doar o soluție ideală pentru geamuri mari, ci și o opțiune excelentă pentru utilizarea în apartamente private. Datorită capacității de a controla cantitatea de lumină care întră în cameră, pot crea atmosfera perfectă pentru odihnă, muncă sau joacă. În plus, puteți găsi diferite culori, le puteți potrivi cu design interior selectat.

Dimensiunile mari ale apartamentelor private ne-au asociat o provocare de amenajare. Cum să acoperiți eficient suprafețele mari de ferestre, păstrând în același timp estetica și funcționalitatea? Jaluzelele verticale verticale sunt răspuns la această întrebare. Țesăturile frumoase fac chiar și cele mai mari ferestre să pară elegante și stilate.

Jaluzelele verticale: Care este cea mai bună soluție de design pentru casa ta?

Jaluzelele verticale verticale nu sunt doar soluții practice pentru gestionarea cantității de lumină care intra în cameră. Acestea sunt, de asemenea, soluții de designer care se încadrează perfect în tendințele actuale de design interior. Disponibili in diverse culori si modele, acestea devin parte din sistemul de amenajare interioara selectat, constituind decorul interior perfect.

Dimensiunea jaluzelelor Verticale va permite sa acoperiti suprafete mari de ferestre, lucru deosebit de important in cazul apartamentelor mari sau birourilor cu geamuri mari. Capacitatea de a controla alimentarea cu lumină vă permite să reglați condițiile din cameră, ceea ce se traduce în confortul utilizării.

Jaluzelele verticale - Cum este controlul lor asupra afluxului de lumină?

Controlul asupra fluxului de lumină este un aspect cheie de care trebuie luat în considerare atunci când alegeți jaluzelele pentru ferestre. Jaluzelele verticale verticale oferă un control excelent asupra cantității de lumină care intra în cameră. Datorită posibilităților de reglare a unghiului lamelelor, puteți ajusta cantitatea de lumină în funcție de nevoile și înțelegerile dumneavoastră.

Acestea jaluzele sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să-și protejeze camerele de aspectul nedorit. Doar comutați lamelele pentru a direcționa lumina în orice parte, păstrând în același timp intimitatea.

Jaluzelele verticale, care sunt avantajele lor? - inovație și funcționalitate

Soluțiile inovatoare și funcționalitatea sunt caracteristicile care caracterizează cel mai bine jaluzelele verticale Verticale. Proprietățile lor unice permit gestionarea perfectă a luminii, creând într-un timp o atmosferă estetică și armonioasă în interior. Toate acestea fac ca aceste jaluzele sa fie unul dintre cele mai frecvente alese produse in randul persoanelor care cauta solutii moderne pentru locuinta lor.

Jaluzelele verticale verticale sunt ideale pentru utilizarea în zona mai mari. Datorita posibilitatii de acoperire a geamurilor mari, acestea sunt ideale pentru utilizare in spatii de birouri, hoteluri, restaurante, dar si in apartamente private. Versatilitatea și eleganța lor le face soluția perfectă pentru oricine caută caracterul practic combinat cu estetica.

Diferite culori de jaluzele verticale Wertikali - Cum să o alegi pe cea potrivită?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jaluzelelor verticale de la Wertikali este varietatea lor de culori. Sunt disponibile în multe nuanțe, de la alb și gri tradițional la altele mai extravagante, precum roșu sau turcoaz. Datorită acestui fapt, toată lumea poate găsi jaluzelele perfecte pentru sine, care se vor potrivi în designul interior selectat.

Jaluzelele verticale nu numai că arată impresionant, dar au și o funcție practică. Capacitatea de a controla fluxul de lumină, de a proteja încăperile de privilegiu nedorite, precum și capacitatea de a acoperi suprafețe mari le fac o alegere excelentă pentru oricine apreciază confortul și estetica.

Jaluzelele verticale verticale: sunt perfecte pentru ferestre de dimensiuni mari?

Dimensiunile mari ale ferestrelor sunt adesea greu de acoperit. Jaluzelele tradiționale nu sunt adesea suficiente, iar perdelele pot să nu se potrivească cu designul interior ales. În acest caz, jaluzelele verticale Verticale sunt soluția perfectă. Datorită suprafeței mari pe care o pot acoperi, sunt un decor interior ideal în geamuri mari.

Jaluzelele verticale verticale sunt, de asemenea, ușor de manevrat. Datorită sistemului de control, puteți regla cu ușurință cantitatea de lumină care intra în cameră. Vedeți pe site-ul nostru cât de ușor este să vă controlați cu un șir. Nu este doar practic, ci iti permite sa crezi atmosfera potrivita in interior, indiferent de ora din zi.

Modernitate și clasă - Jaluzelele verticale vor funcționa în interiorul tău?

Jaluzelele verticale verticale nu sunt doar moderne, ci și clasice. Designul lor elegant le face complementul perfect pentru orice design interior. Disponibil în multe culori și modele diferite, acestea sunt capabile să satisfacă chiar și cei mai pretențioși cumpărători.