Copertine pentru terasă

Copertinele noastre de terasă oferă o protecție excelentă împotriva soarelui pe suprafețe orizontale mari precum terase, terase, balcoane sau restaurante în aer liber. Alegeți sistemul dvs. de jaluzele Copertine:

Copertine de gradina

Copertinele de grădină sunt un amestec rafinat de formă și funcție, servind atât ca un plus estetic, cât și ca o îmbunătățire utilitară a spațiului tău exterior. Fabricate cu o inginerie de precizie, folosesc materiale de înaltă calitate, rezistente la UV, asociate cu cadre robuste din aluminiu rezistent la rugină. Copertinele de grădină sunt o mărturie elocventă a rafinamentului pe care știința modernă a textilelor și designul structural o au de oferit. Tehnologii inovatoare, cum ar fi acoperirile cu teflon, sunt folosite pentru a asigura impermeabilitatea și proprietățile antimicrobiene, făcând copertinele de grădină nu doar atractive vizual, ci și extrem de durabile și ușor de întreținut. În domeniul acoperirilor de ferestre, copertinele de grădină reprezintă chintesența vieții în aer liber, ridicând experiența grădinii oferind umbră optimă, confort termic și un strat suplimentar de finețe arhitecturală.

Copertine de gradina

Copertine pentru terasă

Copertine pentru terasă

Beneficiile folosirii copertinelor de terasă uk cu jumătate de casetă: Protecție împotriva supraîncălzirii - interior, grădină, balcon și terasă. Țesătura pentru marchiză desfăcută creează o zonă umbrită. Astfel, interiorul casei rămâne și el umbrit la fața locului; datorită copertinelor noastre de terasă este răcoros și plăcut în ea. Copertina noastră de grădină este ușor de manevrat chiar și din interiorul casei datorită acționării electrice. Asamblarea copertinei de soare outsunny vă permite să vă bucurați confortabil de vremea frumoasă de vară. Deoarece copertinele pentru terasă pentru orice vreme de vânzare în magazinul online Knall sunt realizate pe măsură, de exemplu alegând o lățime de 3m, 4m, 5m sau 6m, acestea pot fi instalate deasupra ferestrelor, peste balcoane dintr-un apartament sau peste terase. Copertinele de grădină realizate pe măsură sunt adesea folosite și în restaurante sau cafenele sau ca baldachin de grădină.

Copertine pentru terasa realizate pe masura

Lumina soarelui - crearea unei umbre în exterior nu înseamnă întuneric în interior. Casa/apartamentul este plăcut întunecat și răcoros, dar fără a fi nevoie să aprindeți lumina artificială, iar dacă aveți o zi înnorată, copertinele noastre retractabile de terasă o vor face mai luminoasă. Lumina naturală ne face să funcționăm mai bine și nu are un efect negativ asupra vederii. Copertina cu cadru din amestec de oțel vă permite să vă bucurați de el în zilele însorite fără a simți căldura neplăcută.

Relaxare - odihna dupa-amiaza si in weekend. Materialul copertinei este excelent pentru a crea umbră oriunde. O după-amiază petrecută cu o carte sau cu prietenii este cea mai plăcută dacă asigurăm o temperatură plăcută într-o zi fierbinte. Primăvara și vara este un moment în care vrei să petreci cât mai mult timp în aer liber. Căldura predominantă vă poate înfrunta foarte eficient și rapid. Datorită copertinelor ieftine pentru baldachin, te poți relaxa într-o umbră plăcută fără obstacole. Și datorită construcției de înaltă calitate a copertinelor noastre de terasă și a copertinei pentru casă, materialul este încordat și nu este deranjat de rafale de vânt.

Când vine vorba de accesorii pentru copertine, este foarte obișnuit ca clienții noștri să cumpere copertine electrice cu retragere de urgență. O astfel de marchiză are capacitatea de a fi retras manual atunci când există o pierdere de putere. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de un accesoriu numit manivelă de retragere de urgență. Datorită acesteia, nu trebuie să ne facem griji pentru că copertina noastră se udă atunci când nu este curent și încă putem să deschidem terasa.

Copertine retractabile

Estetica - copertinele pentru tesaturi pentru terase sunt rezistente la decolorare, astfel incat nu isi vor pierde estetica baldachinului sub influenta razelor solare. Culorile materialelor sunt foarte diverse; mereu în dungi. Modelele curelelor de ancorare sunt foarte diferite - de la articulații mai moi, precum crem și bej, la altele mai expresive, cum ar fi roșu. Sunt disponibile și combinații de țesături moderne negre, gri sau albe. Țesăturile sunt, de asemenea, rezistente la ploaie într-o oarecare măsură, mai ales când vine vorba de copertine de ploaie cu material impermeabil. Nu ar trebui lăsat desfășurat în condiții de ploaie abundentă, dar o ploaie blândă, de scurtă durată, nu-i va dăuna. Materialul trebuie să fie uscat înainte de a fi rulat.

Copertina caseta

Mulți oameni întreabă de unde să cumpere copertine pentru casă? Răspunsul este simplu - magazinul online Knall! Copertinele de terasa achizitionate prin magazinul online Knall sunt fabricate la dimensiunile individuale specificate de client, costul comenzii depinde de marimea indicata si tipul modelului de copertina. Lista de prețuri va apărea în partea stângă a paginii la comanda - prețul unei copertine de terasă va depinde de mărimea și modelul comandat. Pentru clienții hotărâți, îi încurajăm să ne contacteze la adresa noastră de e-mail găsită în fila „contact” care se află întotdeauna în partea de sus a site-ului nostru. De asemenea, puteți găsi prețurile copertinelor noastre de terasă în fila de produse.

copertina largă

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Instrucțiunea care facilitează măsurarea copertinelor de terase ce urmează a fi pregătite este disponibilă în fila de măsurare. Efectuarea unei astfel de măsurători pe cont propriu nu ar trebui să creeze dificultăți, iar avantajul pe care îl oferă este o copertă potrivită ideal pentru terase și, prin urmare, o acoperă foarte bine.

Cum să alegi o culoare
Copertinele terasei formeaza un fel de baldachin peste terasa. Materialul lor poate fi neted sau decorat cu dungi decorative caracteristice. Alegerea depinde de culoarea fațadei. Uneori depinde și de stilul casei. În design-urile mai moderne, copertinele au o culoare uniformă, armonizând cu fațada. Pe de altă parte, de exemplu, în casele situate pe parcele din apropierea orașului, se folosesc copertine mai colorate, decorate cu dungi.

Cum să asamblați
Instrucțiunile de asamblare ale produselor pot fi găsite în fila Instrucțiuni de asamblare. Asamblarea este facilitată de utilizarea unei grinzi de sprijin. Pentru copertine mai mari, însă, este mai bine să încredințați asamblarea copertinei unei firme profesioniste datorită greutății lor.