Jaluzele din aluminiu

Jaluzele venetiene din aluminiu realizate pe masura. Jaluzele din aluminiu cu lamele de 25mm, 35mm si 50mm.

Jaluzelele din aluminiu

Fabricate din aliaje de aluminiu de înaltă calitate, aceste jaluzele oferă o durabilitate de neegalat, rezistență la deformare și un design ușor care se pretează la o funcționare fără efort. Verifică-i!

Jaluzele din aluminiu , Jaluzele din aluminiu

Jaluzele din aluminiu

Jaluzelele din aluminiu sunt o alegere versatilă și durabilă pentru acoperirea ferestrelor interioare. Fabricate din aluminiu de înaltă calitate, aceste jaluzele oferă un control excelent al luminii și opțiuni de confidențialitate.

Jaluzele din aluminiu

Caracteristicile jaluzelelor din aluminiu

Husele pentru ferestre îndeplinesc două funcții importante: sunt de a proteja eficient interiorul de lumina excesivă a soarelui și de a fi o completare estetică a interiorului casei/apartamentului.

Funcționalitatea jaluzelelor din aluminiu constă din mai multe elemente:
Lamele. Lamelele sunt lamele orizontale, longitudinale din care este realizat jaluzelul. Controlând mecanismul jaluzelelor, le setăm la un unghi adecvat pentru a regla cantitatea de lumină care intră în cameră. Putem ridica si lamelele si lasam la vedere intreaga suprafata a sticlei. Cu toate acestea, în ceea ce privește funcționalitatea, cea mai importantă caracteristică a jaluzelelor este capacitatea de a regla panta lamelelor. În acest fel, în cea mai caldă perioadă a zilei, geamurile sunt complet acoperite, iar odată cu trecerea timpului și modificările unghiului de incidență a luminii, poziția lamelelor poate fi schimbată. Umbrirea camerelor nu numai că ne împiedică să simțim disconfortul de a fi suflați de razele soarelui, dar menține încăperea răcoroasă pe vreme caldă. Reglarea înclinării șipcilor vă permite să utilizați lumina naturală fără a fi nevoie să expuneți ferestrele și, astfel, să încălziți apartamentul.
Oferta de jaluzele din aluminiu include lamele in trei latimi: 16mm, 25mm sau 50mm. Dimensiunea ferestrei determină alegerea lățimii lamelei. Se presupune că jaluzelele cu lamele mai înguste, adică 16mm și 25mm, sunt mai potrivite pentru ferestre mai mici, se potrivesc frumos într-o zonă mai mică și nu dau impresia de „prea mari”. Pe de altă parte, jaluzelele mai largi - 50 mm sunt potrivite pentru ochi mai mari. Nu numai că se vor integra frumos cu ferestrele tale, dar vor fi și mai ușor de controlat.

Jaluzele din aluminiu pe perete

Asamblare. Asamblarea jaluzelelor din aluminiu este foarte simpla, pot fi amplasate pe tocul ferestrei, in locasul ferestrei, pe perete sau pe tavan. Metoda de instalare este influențată de dimensiunea scutului, de exemplu cele mai mici pot fi așezate pe tocul ferestrei, în timp ce cele mai mari trebuie montate pe perete sau tavan. Asamblarea non-invazivă este posibilă cu jaluzele din aluminiu cu lățimea lamei de 16mm și 25mm (fără casetă).
Control. Jaluzelele din aluminiu pot fi comandate manual prin intermediul unui mecanism amplasat pe partea dreapta sau stanga (alegerea se face la plasarea comenzii) sau electric prin intermediul unei telecomenzi.
Curatenie. Jaluzelele din aluminiu se curăță în trei moduri diferite: cu o perie specială care mătură bine praful dintre lamele, spălarea șipcilor cu o cârpă umedă înmuiată în apă cu un detergent blând, din când în când prin îndepărtarea huselor și spălarea în apă. cu un detergent blând. Pe langa culorile extinse, atunci cand alegem jaluzelele din aluminiu ne decidem si asupra tipului de lamele. Poti alege de aici: jaluzele clasice, asemanatoare lemnului sau perforate. Pentru capacele asemănătoare lemnului, în care lamelele sunt proiectate în culorile lemnului, puteți alege accesorii din lemn - un capac de jgheab superior și un buton de rotire. Când vine vorba de jaluzelele perforate, trăsătura lor caracteristică sunt găurile minuscule din lamele. Acest lucru le face să arate foarte originale și moderne. Butonierele contribuie și la faptul că nu este complet întuneric în încăperile cu jaluzelele închise. Lumina soarelui trece prin găuri și este ușor difuzată. Perforația în lamele obturatorului este importantă dacă suntem adesea acasă în timpul zilei, de exemplu lucrând la computer. Datorită capacității de a difuza lumina, jaluzelele largi perforate se vor dovedi utile și în birouri. Acest tip de jaluzele este considerată a fi una dintre cele mai moderne soluții în domeniul huselor interioare.

Când plasați o comandă, vă rugăm să fiți atenți la ce lățimi de lamele și în ce gamă de culori sunt disponibile în diferite tipuri de jaluzele - clasice, perforate și asemănătoare lemnului. În prezent, jaluzelele din aluminiu cu lățime de 50 mm sunt foarte la modă și sunt adesea alese. Jaluzele din aluminiu pe geam

Cum să se măsoare
Pentru instrucțiuni despre măsurarea jaluzelelor, accesați măsurarea de pe site-ul nostru. Fila a fost pregătită în așa fel încât fiecare să poată face singur măsurarea. Dimensiunile trebuie furnizate atunci când plasați comanda. Datorită acestei opțiuni, puteți ajusta jaluzelele din lemn la diferite ferestre, chiar și la cele cu dimensiuni nestandard.

Cum să alegi o culoare
Jaluzelele din aluminiu se caracterizează printr-o paletă de culori extinsă, care include atât culori discrete, cât și mai luminoase. Alegerea culorii depinde de modul în care este proiectat și amenajat interiorul, în care urmează să apară jaluzelele. Poate fi un element armonios al întregului sau un accent colorat. Alegerea aici este o chestiune foarte individuală.

Cum se montează
Puteți asambla singur jaluzele din aluminiu. Pentru a face acest lucru, consultați instrucțiunile, accesați fila Instrucțiuni de asamblare.

Cum să curățați
Cel mai bine este să folosiți o perie specială pentru a curăța jaluzelele din aluminiu. Este construit astfel încât să curețe bine benzile individuale de murdărie. Jaluzelele pot fi curățate uscate sau umede cu apă și un detergent slab. Peria trebuie strânsă cu grijă.


La ce se folosesc jaluzelele din aluminiu în apartamente și case unifamiliale?

Jaluzelele din aluminiu au revoluționat fără îndoială lumea geamurilor. În ultimii ani, jaluzelele din aluminiu au câștigat popularitate imensă și sunt acum pe scară largă atât în spațiile rezidențiale, cât și în spațiile de birouri. Ele oferă nu numai eleganță și, ci și caracter practic și funcționalitate. Important, datorita varietatii de produse oferite, putem gasi jaluzele perfect potrivite pentru orice tip de ferestre si interior.

Jaluzelele din aluminiu sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, forme și culori, ceea ce le permite să se potrivească în orice interior. Putem alege dintre culorile simple, uniforme, precum și cele care imită materiale prime naturale, precum jaluzelele asemănătoare lemnului. O selecție atât de mare face jaluzelele din aluminiu sau alegere excelentă pentru oricine dorește să controleze eficient cantitatea de lumină care intra în cameră, indiferent de stil și dimensiunea acesteia.

De ce jaluzele din aluminiu?

Unul dintre avantajele cheie ale jaluzelelor din aluminiu este durabilitatea lor. Fabricate din materiale de înaltă calitate, sunt rezistente la deteriorare și decolorare, ceea ce face o alegere excelentă pentru o lungă durată de timp. Desigur, diferite dimensiuni ale jaluzelelor din aluminiu le pot afecta rezistența, dar suntem siguri că indiferent de dimensiunea aleasă, acestea vor servi mulți ani.

Jaluzelele din aluminiu sunt, de asemenea, extrem de funcționale. Ele nu numai că vă permiteți să reglați cantitatea de lumină naturală care intra, dar oferă și intimitate și izolare fonică. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri, ceea ce vă permite să vă potriviți perfect ferestrelor și nevoilor dvs. Fie că este vorba de ferestre mici în bucătărie sau ferestre mari în sufragerie, jaluzelele din aluminiu vor arăta mereu bine.

Este dificil să instalați jaluzelele din aluminiu? - Fă-o singur!

Instalarea jaluzelelor din aluminiu este simplă și rapidă. Există diferite moduri de montare care pot fi adaptate la dimensiunea și tipul ferestrei dvs. Se pot monta pe tocul ferestrei, pe tavan sau direct pe perete. Indiferent de metoda aleasă, jaluzelele din aluminiu sunt ușor de montat și nu necesită echipament special.

Una dintre modalitățile populare de instalare a jaluzelelor din aluminiu este instalată nevazivă, care nu necesită găuri în cadrul ferestrei. Este o soluție ideală pentru persoanele care nu doresc să-și strice ferestrele. O altă instalare este montașoară de instalare jaluzelelor pe tavan sau pe perete. Aceasta este recomandată în special pentru a face mai mari, unde metodele tradiționale de instalare pot să nu fie eficiente.

Care sunt proprietățile și aplicațiile jaluzelelor din aluminiu?

Datorita proprietatilor lor, jaluzelele din aluminiu sunt ideale pentru diverse tipuri de incaperi. Sunt perfecte pentru a avea nevoie de un management eficient al luminii. Datorită posibilităților de reglare a unghiului lamelelor, puteți controla cu ușurință cantitatea de lumină care intra în cameră, fără a deranja vederea afară.

Jaluzelele din aluminiu sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru încăperile cu umiditate ridicată, precum băile sau bucătăriile. Aluminiul este un material rezistent la coroziune, ceea ce face ca aceste jaluzele să fie rezistente la apă. În astfel de încăperi, jaluzelele din aluminiu sunt o soluție practică și estetică.

Jaluzele și rulouri din aluminiu la comandă - care sunt diferențe dintre ele?

Jaluzelele și rulourile din aluminiu sunt două tipuri populare de acoperiri de ferestre care au propriile lor avantaje unice. În timp ce ambele tipuri de produse sunt concepute pentru a controla lumina și confidențialitatea, ele diferă ca design, stil și montaj.

Jaluzelele din aluminiu constau din lamele orizontale care pot fi reglate pentru a controla cantitatea de lumina care intra in camera. Sunt disponibile în diverse culori și stiluri, ceea ce le permite să se potrivească în orice interior. Jaluzelele, pe de altă parte, sunt de obicei bucăți solide de material care pot fi trase în sus sau în jos pentru a controla cantitatea de lumină. Jaluzelele vin într-o varietate de culori și modele, dar nu oferă posibilitatea de multă reglare a luminii ca jaluzelele din aluminiu.

Informații de bază despre jaluzele - ce merită să știți?

Jaluzelele sunt un produs care, fără îndoială, a schimbat modul în care percepem acoperirile ferestrelor. În ultimele decenii, jaluzelele au devenit un element indispensabil în multe cazuri și birouri. Ele oferă o combinație unică de funcționalitate și estetică care nu este ușor de realizat cu perdele sau jaluzele tradiționale. Alegerea jaluelor potrivite este o decizie care depinde de mulți factori, precum și stilul interior, nevoile nevoilor și dimensiunile ferestrelor.

Jaluzelele din aluminiu sunt unul dintre cele mai populare tipuri de jaluzele disponibile pe piață. Principalul lor avantaj este durabilitatea - datorită construcției lor din aluminiu, sunt rezistente la deteriorare și coroziune. Acest lucru face ca jaluzelele din aluminiu sau alegere ideală pentru oameni care caută soluții durabile și estetice pentru casa sau biroul lor.

Care sunt proprietățile jaluzelelor din aluminiu?

Jaluzelul din aluminiu se caracterizează prin durabilitate și estetică. Realizat din aluminiu de calitate superioara, asigurat soliditate si longevitate, lucru deosebit de important in cazul ferestrelor mari, unde presiunea asupra ramelor este mai mare. În plus, jaluzelele din aluminiu sunt ușoare, ceea ce face ușor de instalat și operat.

Cu toate acestea, nu se poate uita de un alt aspect important - jaluzelele din aluminiu sunt foarte eficiente în blocarea razelor solare. Datorită acestui lucru, pot controla cantitatea eficientă de lumină care intra în interior, ceea ce face o soluție ideală pentru vara, când soarele este deosebit de intens.

Jaluzelele perforate - Ce garantează estetica și funcționalitatea modernă?

Printre diferitele tipuri de jaluzele din aluminiu, jaluzelele perforate ocupă un loc aparte. Sunt echipate cu mici deschideri care permit trecerea luminii, chiar și atunci când sunt complet închise. lucru vă oferă posibilitatea de a vă bucura de lumină naturală, asigurând în casa dvs. această intimitate.

Jaluzelele perforate sunt, de asemenea, extrem de atractive din punct de vedere estetic. Aspectul lor este modern și elegant, ceea ce le face potrivit pentru majoritatea stilurilor de interior. Acest lucru le face o alegere comună pentru casele și birourile moderne.

Cum se instalează jaluzelele? - o modalitate de utilizare de a schimba interiorul

Instalarea jaluzelelor este un proces care poate părea complicat la prima vedere. Cu toate acestea, cu instrumentele și instrucțiunile potrivite, se poate face cu ușurință, chiar și fără ajutorul unui profesionist. Primul pas este întotdeauna măsurarea ferestrei - avem nevoie de dimensiunea interioară a cadrului ferestrei pentru a se potrivi jaluzelele la dimensiunea ferestrei.

În cazul jaluzelelor din aluminiu, metoda de instalare este deosebit de simplă. Aceste jaluzele sunt de obicei montate pe interiorul ramei ferestrei, ceea ce le face usor de instalat. Nu trebuie să faceți griji dacă vor potrivi în locașul ferestrei - vă oferă design-ului lor, sunt foarte flexibile și pot fi adaptate la aproape orice fereastră.

Cum se compară diferite tipuri de jaluzele?

Există diferite tipuri de jaluzele disponibile pe piață, inclusiv jaluzele din aluminiu, jaluzele din lemn și rulouri. Fiecare dintre aceste produse are propriile sale sale proprietăți unice care pot fi mai mult sau mai puțin atractiv în funcție de nevoile specifice ale clientului.

Jaluzelele din aluminiu sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, făcându-le ideal pentru ferestre mai mari. Pe de alta parte, jaluzelele din lemn sunt apreciate pentru aspectul lor natural si caldura pe care o aduc in interior. În cele din urmă, jaluzelele sunt o soluție simplă și economică care se potrivește în fiecare buzunar.

Cum se instalează jaluzelele? - ghid pas cu pas

Montarea jaluzelelor pe tocul ferestrei este un proces care poate părea complicat, dar de fapt este simplu și poate face singur. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți instrumentele potrivite și să faceți câțiva pași. Mai jos este un ghid rapid pentru a vă ajuta cu acest proces.

Primul pas este întotdeauna măsurarea ferestrei. Vă rugăm să măsurați dimensiunea interioară a cadrului ferestrei pentru a vă asigura că jaluzelele se potrivesc ferestrei. Comanda apoi jaluzelele de dimensiunile corespunzatoare - majoritatea producatorilor ofera posibilitatea de a ajusta dimensiunea jaluzelelor la nevoile clientului.

Jaluzele bune la un preț bun - cum este posibil?

Cu toții ne dorim jaluzele frumoase și funcționale în casa noastră, dar adesea nu facem griji cu privire la cost. Este posibil să găsești scuturi bune care blochează razele soarelui în locașul ferestrei la un preț bun? Jaluzelele realizate pe măsură vor fi întotdeauna mai scumpe decât jaluzelele gata făcute, dar în magazinul nostru depunem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele noastre sunt la prețuri atractive!