Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate

Responsabil cu prelucrarea datelor:

KNALL LTD

Vă mulțumim pentru interesul acordat magazinului nostru online Protejarea confidențialității dumneavoastră este foarte importantă pentru noi Mai jos vă informăm în detaliu despre prelucrarea datelor dumneavoastră.

1. Acces la date și găzduire

Puteți vizita site-ul nostru web fără a furniza informații personale De fiecare dată când o pagină web este apelată, serverul web salvează automat un așa-numit fișier jurnal al serverului, care conține, de exemplu, numele fișierului, adresa IP, data și ora. de descărcare, numărul de transmisii Date și furnizorul solicitant (date de acces) și documente descărcarea.

Aceste date de acces sunt evaluate doar pentru a asigura funcționarea fără probleme a site-ului, precum și pentru a îmbunătăți oferta noastră. În conformitate cu art. 6 clauza 1 teza 1 lit. f DSGVO pentru a ne păstra interesele legitime, care domină în contextul unui echilibru de interese, în prezentarea corectă a ofertei noastre. Toate datele de acces vor fi șterse în cel mult șapte zile de la încheierea vizitei pe site.

Servicii de gazduire oferite de o terta parte

Ca parte a unei prelucrări externe în numele nostru furnizorul Furnizează servicii de găzduire și afișare a site-ului web Toate datele colectate ca parte a utilizării acestui site web sau în formularele prezentate în magazinul online, așa cum este descris mai jos, vor fi procesate pe serverele acestuia.

Furnizorul de servicii este situat într-o țară din Uniunea Europeană sau din Spațiul Economic European.

2. Colectarea datelor și utilizarea acestora pentru a îndeplini contracte, contacta și deschide un cont de client

Colectăm date personale dacă ne furnizați voluntar aceste informații ca parte a comenzii dumneavoastră sau contactându-ne (de exemplu, prin formularul de contact sau prin e-mail). Câmpurile obligatorii sunt marcate deoarece avem nevoie de date pentru a procesa contractul sau a vă procesa contactul și nu puteți trimite comanda sau contactul fără specificațiile acestora. Datele colectate sunt afișate în formularele de intrare corespunzătoare. Utilizăm datele furnizate de dumneavoastră în conformitate cu art. 6 clauza 1 teza 1 lit.b DSGVO pentru tratarea contractelor și procesarea întrebărilor.
Dacă sunteți de acord cu acest lucru în conformitate cu art. 1 teză 1 lit. Dacă ați emis DSGVO, alegând opțiunea de a deschide un cont de client, vom folosi datele dumneavoastră în scopul deschiderii unui cont de client.
După încetarea contractului sau ștergerea contului de client, datele dumneavoastră vor fi limitate la prelucrarea ulterioară și șterse, cu excepția cazului în care ați fost de acord în mod explicit cu utilizarea în continuare a datelor sau ne rezervăm dreptul de a utiliza în continuare datele, este legal. a permis ceea ce informăm în această declarație. Ștergerea contului unui client este posibilă în orice moment și se poate face prin trimiterea unui mesaj prin intermediul formularului de contact.

3. Transfer de date

În vederea executării contractului în conformitate cu art. 6 clauza 1 teza 1 lit.b DSGVO, transmitem datele dumneavoastră către compania de expediere căreia i-a fost comandată livrarea, dacă este necesar pentru livrarea mărfurilor comandate. În funcție de furnizorul de servicii de plată pe care îl alegeți, trimiteți ›Colectăm datele de plată colectate către instituția responsabilă de plată și către orice furnizor de servicii comandați de noi către serviciul de plată selectat. Furnizorii de servicii de plată selectați parțial colectează ei înșiși aceste date atâta timp cât vă creați un cont acolo. În acest caz, trebuie să vă conectați la furnizorul de servicii de plată folosind datele de acces în timpul procesului de comandă. Politica de confidențialitate a furnizorilor de servicii de plată respectivi.

Folosim furnizori de servicii de plată și furnizori de servicii de expediere cu sediul în afara Uniunii Europene. Transferul datelor cu caracter personal către aceste companii are loc numai în contextul necesității de a îndeplini contractul.

Același lucru este valabil și pentru transferul de date către producătorii sau angrosistii noștri în cazurile în care aceștia preiau transportul pentru noi (un terț).