Jaluzele din bambus

Calitate superioară   Jaluzele din bambus la comandă echipate cu lamele în lățimi: 25mm și 50mm

Umbriuri din bambus

Abajururile din bambus sunt simbolul rafinamentului, întrunind atât finețea estetică, cât și priceperea funcțională într-un design singular. Fabricate din resurse regenerabile de bambus, aceste nuante oferă o alternativă ecologică la materialele sintetice, oferind astfel o atmosferă organică și armonioasă în orice spațiu de locuit. Ca acoperire de fereastră, umbrele de bambus excelează în filtrarea luminii - atenuând razele dure, menținând în același timp niveluri optime de intimitate. Rezistența la tracțiune o depășește pe cea a multor materiale tradiționale, făcându-le rezistente la uzură, chiar și sub expunerea constantă la soare. Structura țesuturilor împletite nu numai că contribuie la izolarea termică, dar adaugă și un element de complexitate texturală, ridicând atractivitatea vizuală a nuanței. Construite pentru proprietarul cu discernământ, umbrele de fereastră din bambus unesc fără efort decalajul dintre opulență și durabilitate, făcând umbrele de fereastră din bambus o alegere impecabilă pentru orice interior rafinat.

Jaluzele din bambus

Caracteristicile jaluzelelor din bambus

Husele din bambus oferite in magazinul Knall sunt disponibile in doua variante, diferentiand prin latimea sipcilor: 25 mm si 50 mm. Primul este atât de ușor încât poate fi montat nu numai pe perete și tavan, ci și pe tocul ferestrei. Jaluzelele cu lamele de 50 mm sunt considerabil mai grele. Având în vedere acest lucru, acestea ar trebui să fie atașate numai de perete sau tavan.

Lamele jaluzelelor din bambus Knall sunt produse prin imbinarea sipcilor inguste din lemn natural obtinut din bambus de calitate. Acest lucru le face incredibil de subțiri și ușoare. Acest lucru se traduce nu numai prin ușurință de instalare, ci și printr-un aspect non-intruziv - în poziția rulată, jaluzelele ocupă puțin spațiu, astfel încât să nu atragă atenția asupra lor.

Greutatea redusă nu trebuie să fie sinonim cu delicatețea și susceptibilitatea la deteriorare. Bambusul este un tip de lemn extrem de dur, chiar mai tare decât stejarul! Deci, vă puteți aștepta ca o husă întreținută corespunzător își va păstra frumusețea și funcționalitatea timp de mulți ani.

Este bine de menționat că lemnul de bambus se caracterizează prin electricitatea sa statică scăzută, iar datorită acesteia atrage mai puțin praf. Acest lucru se traduce prin faptul că menținerea jaluzelelor din bambus curată nu este deloc o problemă. Această caracteristică unică face și jaluzelele din bambus recomandate persoanelor cu alergii.

jaluzele din bambus bandă scară

Lemnul de bambus este un material natural, ceea ce înseamnă că pentru a-și menține valorile estetice ridicate trebuie tratat cu grijă deosebită. Din fericire, jaluzelele din bambus sunt printre cele mai puțin supărătoare în ceea ce privește menținerea lor curată, cu condiția ca utilizatorul să le curețe în mod regulat. Pentru a menține praful natural al jaluzelelor, asigurați-vă că îl îndepărtați cu o cârpă moale, uscată sau ușor umedă (nu uitați să uscați șipcile după curățare). Poti folosi si o matura cu peri moi dedicata acestui scop. Merită să folosiți preparate speciale destinate acestui tip de lemn, care nu numai că vor oferi jaluzelelor un luciu frumos, ci și le vor proteja împotriva factorilor negativi. O gamă largă de culori și un design unic de lemn de bambus - aceste două caracteristici fac ca jaluzelele din bambus să se potrivească ușor în aproape orice cameră. Noile rezultate vor adăuga o senzație mai naturală casei tale: Jaluzelele din bambus vor arăta frumos în sufragerie, dar nu există contraindicații înainte de a o instala în dormitor, bucătărie sau chiar în baie. Trebuie doar să alegi culoarea potrivită. Atunci când alegeți o variantă de jaluză din bambus pentru dvs., merită să o ajustați la dimensiunea ferestrelor. În cazul ferestrelor mici, cele mai bune vor funcționa jaluzelele cu lamele cu lățimea de 25 mm. Varianta mai mare, de 50 de milimetri, arată frumos pe fundalul ferestrelor mari.

jaluzele din bambus color

Jaluzele din bambus si lemn

Jaluzelele din bambus diferă de modelele tradiționale din lemn doar prin materia primă folosită? Ei bine, nu. Diferențe semnificative pot fi observate și în caracteristicile individuale ale ambelor variante. Modelele din bambus sunt clar mai ușoare decât variantele din lemn de casă. Lamele lor sunt mai subțiri, datorită cărora ocupă mult mai puțin spațiu atunci când sunt pliate. Această caracteristică înseamnă, de asemenea, că transmisia luminii va fi puțin mai mare, iar izolația termică mai mică. Acest lucru face ca varianta din bambus să fie cea mai bună pentru sufragerie, dar folosirea lor în camerele de noapte nu este deloc o idee rea. Avantajul lor este designul unic, rezultat din procesul lor unic de producție.

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
În special pentru clienții noștri, am pregătit instrucțiuni detaliate pentru măsurarea jaluzelelor. Îl puteți găsi în fila Măsurare. Datorită sfaturilor postate acolo, fiecare poate face singur o măsurătoare precisă. Datorită acestui fapt, jaluzelele din bambus se pot adapta la toate ferestrele, chiar și la cele cu dimensiuni nestandard. Vă rugăm să furnizați dimensiunile în momentul comenzii.

Cum să alegi o culoare
Oferta noastră include jaluzele din bambus într-o gamă largă de culori. Toți clienții pot alege dintre variante deschise și întunecate și există, de asemenea, nuanțe elegante de alb, gri și negru. Culoarea selectată trebuie să se potrivească cu convenția stilistică a interiorului în care urmează să fie instalată capacul. Culorile pot fi alese într-un mod armonizator, dar nimic nu stă în calea creării unui contrast stilat prin juxtapunerea culorilor aparent contradictorii.

Cum se montează
Un pic de abilități manuale este suficient pentru a gestiona singur instalarea jaluzelelor din bambus. Instrucțiunile detaliate sunt incluse în instrucțiunile de asamblare a filetului.

Cum să curățați
Pentru ca toți membrii gospodăriei să se bucure de aspectul estetic al jaluzelelor noastre din bambus, acestea trebuie să fie îngrijite corespunzător. Din când în când, trebuie să îndepărtați praful de pe șipci, de preferință cu o cârpă moale și uscată. Pentru a proteja materialul de factorii nocivi, utilizați un produs de îngrijire a lemnului de bambus. Nu există contraindicații împotriva ștergerii capacului cu o cârpă umedă, dar în acest caz, nu uitați să uscați bine fiecare bandă.


Ce jaluzele să se asorteze cu mobilierul din bambus?

Atunci când luați în considerare acoperirea ferestrelor pentru mobilierul dvs. din bambus, jaluzelele naturale din bambus sunt o alegere excelentă. Bambusul completează o gamă largă de stiluri de mobilier ale modelului minimalist la configurații mai ornamentate. Și mai bine, jaluzelele din bambus vin în diferite nuanțe, permițându-vă să găsiți nuanța perfectă pentru a se coordona cu decorul existent. Opțiunile de umbră din bambus pentru interior oferă o continuitate estetică care leagă frumos toate elementele din camera ta.

Opțiunile de jaluzele din bambus sunt diverse, includ jaluzele rulante din bambus care sunt perfecte pentru un cadru mai rustic și jaluzelele șic din bambus care se aliniază bine cu un interior contemporan. Indiferent dacă mobilierul tău este din bambus, mahon sau chiar oțel, jaluzelele din bambus pot reduce decalajul, creând un peisaj de design armonios.

De ce să alegeți nuanțe de bambus?

Alegerea unui tratament pentru ferestre este mai mult decât o decizie estetică; este vorba despre funcționalitate, durabilitate și ușurință în utilizare. De ce să alegi nuanțe de bambus? În primul rând, sunt ecologice. Bambusul crește mai repede decât majoritatea copacilor și poate fi recoltat fără a-și deteriora sistemul radicular, ceea ce îl face sau alegere durabilă. Abajururile din bambus sunt, de asemenea, incredibil de versatile, funcționând bine în diferite setări, de tradițional la modern.

Mai mult decât atât, nuanțele de bambus sunt relativ ușor de instalat, o caracteristică care atrage mulțimea bricolajului. Cu instrucțiuni ușor de urmat, procesul este simplu, făcând aceste jaluzele preferate pentru cei care doresc să se ocupe singuri de instalații.

Crește-ți spațiul cu jaluzelele de bambus

oferta bogată de orb din bambus

Cele mai bune jaluzele din bambus colorate

Aduceți vibrație camerelor dvs

Când vine vorba de îmbinarea stilului și a caracterului practic, rulourile noastre colorate din bambus fac trucul ca nimeni altul. Nuanțele vibrante sunt o modalitate perfectă de a adăuga viață camerei tale, păstrând în același timp o estetică ecologică. Indiferent dacă preferați jaluzele de bambus discrete, de culoare naturală, sau nuanțe mai dinamice, există ceva pentru toată lumea în gama noastră.

Avantajul personalizării

Ceea ce ne diferențiază este oferta noastră de jaluzele cu dimensiuni personalizate. Nu numai că puteți alege o nuanță care să completeze spațiul dvs., dar puteți obține și jaluzele din bambus personalizate care se potrivesc exact ferestrelor dvs. Măsurarea precisă este esențială, iar jaluzelele noastre vin cu ghiduri cuprinzătoare în acest scop, asigurându-vă că veți avea o potrivire perfectă.

Cele mai bune jaluzele din bambus pentru exterior

Creați-vă sanctuarul în aer liber

Imaginați-vă curtea sau terasa împodobită cu jaluzele din bambus de înaltă calitate, făcându-vă să vă simțiți ca într-o vacanță tropicală de fiecare dată când ieși afară. Aceste jaluzele nu sunt doar atractive; oferă o soluție de umbrire care este adaptată spațiului tău exterior. Materialul de bambus netratat rezista factorilor de mediu, menținându-și frumusețea.

Alegeri pentru fiecare spațiu

Indiferent dacă dețineți un apartament urban modern sau o casă rurală, jaluzelele noastre personalizate din bambus se adaptează fără efort. Nuanțele din bambus filtrează moderat lumina soarelui, permițându-vă să vă bucurați de lumina naturală, ținând în același timp la distanță razele UV dăunătoare. Linia noastră exterioară include, de asemenea, cabluri de control pentru o operare ușoară.

Cele mai bune jaluzele din bambus pentru buget

Stilul se întâlnește cu accesibilitatea

Cine spune că eleganța și bugetul nu pot merge mână în mână? Cele mai bune jaluzelele noastre de bambus la buget oferă un gust de lux fără a sparge banca. Create din bambus durabil, de înaltă calitate, aceste jaluzele dovedesc că poți avea atât stil, cât și funcționalitate la un preț atrăgător.

Instalare ușoară DIY

Unul dintre numeroasele beneficii ale opțiunilor noastre de bambus ieftine este ușurința lor de instalare. Fiecare set vine cu o opțiune de montare în interior și un manual de instrucțiuni detaliat. Cu unelte minime, poți avea noul tău jaluzel atractiv din bambus să funcționeze în cel mai scurt timp.

Jaluzele interioare din bambus

Design interior fără sudură

Jaluzelele interioare din bambus oferă o notă sofisticată oricărei încăperi din casa ta. De la sufragerie la dormitor, aceste jaluzele servesc drept fundal perfect, imbunatatindu-ti decorul existent. Gama noastră de jaluzele din bambus de înaltă calitate oferă un atractiv estetic de neegalat.

Adaptabilitate și funcție

Adaptabile la orice cadru, jaluzelele noastre personalizate se potrivesc bine cu diverse scheme de design interior. Indiferent dacă casa ta este minimalistă, tradițională sau avangardă, aceste jaluzele pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor tale. Cu opțiunile de lățime maximă disponibile, acestea găzduiesc chiar și cele mai mari ferestre.

Inspirări exotice: Jaluzele venețiene din lemn de bambus

Dincolo de obișnuit

Când doriți să ridicați obișnuitul la extraordinar, nu căutați mai departe decât jaluzelele noastre din lemn de bambus. Fabricate cu precizie, aceste jaluzele întruchipează simbolul luxului și al alurei exotice. Ele oferă control al luminii, confidențialitate și un atractiv vizual fără egal.

Nuanțe la comandă pentru nevoile personalizate

Funcționalitate inteligentă

Nuanțele noastre nu sunt doar personalizabile, ci și funcționale. Sunt echipate cu cabluri de control care sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat. Acestea vă permit să vă reglați nuanțele cu ușurință, făcând spațiul dvs. de locuit adaptabil la diferite dispoziții și condiții de lumină.

Ușurință de instalare: un paradis pentru bricolaj

Simplificarea procesului

Instalarea jaluzelelor nu ar trebui să fie o sarcină greoaie. De aceea ne concentrăm pe produse prietenoase cu bricolaj. Fiecare dintre opțiunile noastre de jaluzele din bambus vine cu un ghid ușor de înțeles care vă ghidează prin procesele de instalare a suportului interior și exterior.

Potrivire perfectă de fiecare dată

Măsurarea precisă este esențială pentru o potrivire perfectă. Oferim linii directoare detaliate care fac măsurarea ușoară, asigurându-vă că jaluzelele dumneavoastră se potrivesc așa cum ar trebui. Amintiți-vă, o jaluză bine montată este primul pas către o casă frumoasă.

Bambus: un material ca nimeni altul

Factorul de durabilitate

Optarea pentru jaluzele din bambus nu este doar o declarație de stil, ci o decizie ecologică. Spre deosebire de alte materiale, bambusul crește rapid, ceea ce îl face o alegere durabilă pentru decorul casei tale.

Unic, dar universal

Ceea ce face bambusul special este estetica sa unică, care se potrivește cumva în diverse stiluri de casă. Indiferent dacă alegeți jaluzele din bambus de culoare naturală sau ceva mai aventuros, opțiunile sunt nesfârșite. Atractia tactila si vizuala a jaluzelelor din bambus le face un must-have pentru orice casa.

Lățimea maximă pentru impact maxim

Dimensiunea camerei contează

Când luați în considerare instalarea jaluzelelor din bambus, este esențial să rețineți lățimea maximă pe care o pot găzdui ferestrele dvs. Ferestrele mai mari beneficiază adesea de jaluzele cu o lățime mai mare, adăugând o declarație de design îndrăzneață.

Măsurarea pentru succes

Pentru ca jaluzelele să fie eficiente și atrăgătoare, măsurarea precisă este indispensabilă. Ghidurile noastre vă ajută să măsurați lățimea și înălțimea maximă pentru a vă asigura că noile dvs. jaluzele se potrivesc perfect, oferind un aspect perfect și o funcționalitate eficientă.