Culorile geamurilor

« Înapoi la blog

Lumea din afara ferestrei începe încet să-și schimbe culorile în toamnă, așa că am decis să dedicăm și această intrare culorilor. Suntem înconjurați de ei; Pe unii ne plac, pe alții îi urăm. De fapt, nu se știe de ce depinde. Culorile au nume proprii, uneori foarte ciudate, și se presupune că ne pot influența starea de spirit.

Tema culorilor este cel mai adesea asociată cu moda, dar este și strâns legată de designul interior. În toamnă, poate dorim să purtăm o eșarfă roșie și apoi una gri; este ușor de schimbat. Cu toate acestea, culorile cu care ne înconjurăm acasă trebuie gândite cu atenție. Ar trebui să ne simțim liniștiți în interioarele noastre, să ne bucurăm de aspectul lor în fiecare zi și să nu ne gândim la revopsirea sau schimbarea rapidă a ceva.

Același lucru este valabil și pentru husele de ferestre. Culoarea în care vor fi este strâns legată de designul întregului interior, totul ar trebui să se armonizeze unul cu celălalt. Indiferent că alegem perdele care rămân vizibile după ce au fost descoperite, fiind un fel de toc pentru fereastră, sau jaluzele sau rulouri, care se vor observa mai puțin la rulare, culoarea rămâne foarte importantă tot timpul. Husa nu este doar un ornament, ci și o funcționalitate care protejează de soare, căldură și asigură intimitate. Prin urmare, după acoperire, trebuie să fie o completare plăcută a decorului, în concordanță cu gustul și designul interior al nostru.

Culorile pământului
Combinația de eleganță și funcționalitate este sarcina principală a huselor. Unora dintre noi le plac culorile slabe, așa-numitele culori pământești. Sunt asociate cu calmul, sunt delicate și blânde. Blândețea și expresivitatea naturii sunt prezente de multă vreme în proiecte. Culorile pe care le avem aici sunt în principal maro, galben și verde. În paleta de tonuri pământii, ne ocupăm de diferitele lor nuanțe, așa că, de exemplu, marourile sunt atât culori foarte deschise, cât și abanos închis.

Pentru fiecare tip de husă de pe site-ul magazinului online Knall, există o gamă completă de culori din care să alegeți atunci când plasați o comandă. Perdele decorative sau jaluzele Romane si Tesaturi , jaluzele din stofa zi/noapte sau altele – alegem intotdeauna culoarea care ne intereseaza. De asemenea, nu trebuie să ne gândim la funcționalitate; Dacă ne plac culorile strălucitoare și dorim să le avem în toată casa, atunci alegând unul dintre tipurile de rulouri, putem alege un material gumat care să ofere 100% blackout (va funcționa, de exemplu, într-un dormitor) . De asemenea, interioarele mai mici vor necesita culori uniforme și deschise, astfel încât să nu pară optic mai mici.

Când vine vorba de tonuri pământii, nu poți uita de jaluzelele din lemn , care este o categorie complet unică. Lemnul natural (și din asta sunt făcute jaluzelele din lemn) și nuanțele sale pot oferi interiorului o atmosferă cu totul unică. Avantajul aici este ca poti alege sipci (lamele) de diferite latimi, si astfel poti ajusta husa la interioare mai mici si mai mari.

Culori, culori și chiar mai multe culori
Culorile pământului sunt culori slabe și nu le plac tuturor. Un accent puternic de culoare poate însufleți o cameră, nu poți să exagerezi. Cu un capac de fereastră colorat, pereții și accesoriile ar trebui să tonifieze întregul. Gama extinsă de culori vă permite să utilizați un singur tip de rulouri sau jaluzele, dar să folosiți și culori diferite. Același lucru este valabil și pentru perdele decorative. In acest fel, livingul sau bucataria poate avea culori mai putin intense si in nuante mai deschise, astfel incat sa fie mai multa lumina naturala in ele, chiar si dupa inchiderea draperiilor, insa in alte incaperi (dormitor, camera copiilor) se poate merge mai mult. nebun.

Uneori, camerele din case sunt proiectate în culori diferite, cu accente de culoare diferite. O paletă extinsă de culori de rulouri, jaluzele și perdele vă va permite să asortați totul fără probleme. Interioarele vor fi colorate și în același timp armonioase și de bun gust.

Blog

De asemenea, verificați.

Perdele decorative de Crăciun

Perdele decorative de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi. Poți vedea decorațiuni și lumini de Crăciun peste tot. A început prima producție de turtă dulce de Crăciun. Noi suntem...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »