Jaluzele plisate

Jaluzelele plisate potrivire perfectă, umbrele plisate excelente, non-invazive sau invazive

Jaluzele plisate potrivire perfectă

Descoperiți culmea formei și funcției cu jaluzelele plisate Perfect Fit - o combinație magistrală de estetică și inginerie care transformă ferestrele obișnuite în elemente de design sofisticate. Concepute special pentru a se potrivi perfect în cadrul ferestrei, aceste jaluzele oferă un aspect elegant, raționalizat, care elimină nevoia de găurire sau înșurubare. Vedeți mai multe jaluzele plisate

Jaluzele plisate potrivire perfectă , Jaluzele plisate

Jaluzele plisate

Jaluzelele plisate combină stilul și funcționalitatea, adăugând o notă sofisticată interiorului, oferind în același timp un control excelent al luminii și intimitate. Fabricate din materiale de înaltă calitate, filtrează și difuzează frumos lumina naturală pentru a crea o ambianță primitoare. Ideale pentru orice spațiu, umbrele plisate îmbunătățesc atât estetica, cât și caracterul practic, făcându-le o alegere excepțională pentru gusturile exigente.

Jaluzele plisate

Caracteristicile jaluzelelor plisate

Jaluzelele sau plisurile sunt una dintre cele mai moderne și, în același timp, cele mai originale metode de acoperire a ferestrelor. Ceea ce le deosebește de alte capace interioare este posibilitatea de a seta materialul jaluzelelor oriunde în sticlă - sus, jos sau la mijloc. Mai mult, pliurile sunt foarte versatile; pot fi instalate și în ferestre cu forme neobișnuite, de exemplu arcade, în ferestre de acoperiș, în spații mari de ferestre, inclusiv grădini de iarnă. jaluzele-pliate la comandă

Ferestrele mari sunt unul dintre elementele obligatorii în arhitectura modernă, atât în clădirile de utilitate publică, cât și în locuințele private. Interiorul bine luminat este spatios, iar confortul de a sta in el este foarte mare. Cu toate acestea, este la fel de important să acoperiți ferestrele pe vreme caldă (acestea sunt responsabile de încălzirea încăperii în proporție de până la 80%), astfel încât interiorul să nu fie căldură insuportabilă și să le ascundă în momentul în care oamenii din interior vor să fie intim. Pliurile vor proteja eficient încăperile împotriva soarelui și împotriva vederii din exterior și vor fi, de asemenea, un element de bun gust al designului interior.

Spațiul ferestrelor este unul dintre elementele cheie ale designului interior. Jaluzelele plisate se vor potrivi perfect în fereastră, datorită cărora vor completa aspectul interiorului și nu îl vor domina. O ofertă extinsă în domeniul culorilor materialelor și accesoriilor precum și al texturilor de țesături vă va permite să alegeți pliuri pentru amenajarea interioară. Nu este nevoie să folosiți o casetă, așa că ocupă mai puțin spațiu și aderă foarte bine la geamuri.

pliuri-pe-ferestre


Caracteristicile jaluzelelor plisate

Pliurile au multe avantaje legate de aspectul lor, metoda de asamblare si versatilitatea aplicatiilor.

Acest tip de rulouri a fost proiectat astfel încât materialul capacului să poată fi găsit oriunde în geamul ferestrei. Țesătura este plasată între două șine (profil) care pot aluneca de-a lungul cadrului ferestrei, în sus și în jos. În acest fel, capacul poate fi în partea de sus a ferestrei, în centru (pliat de sus și de jos) sau în jos; bineinteles, se poate extinde si pe toata suprafata ferestrei. Ceea ce atrage atentia si la aceste jaluzele este aspectul rezultat din numele lor - materialul este dispus intr-un pliu caracteristic, vizibil chiar si atunci cand este complet extins. O soluție inovatoare și un avantaj al pliurilor este că feroneria (profilul) poate fi montată nu doar vertical, ci și orizontal. Ruloul montat orizontal funcționează în același mod ca în instalația standard, cu excepția faptului că materialul se mișcă de-a lungul ramelor de jos și de sus a ferestrelor.

Versatilitatea jaluzelelor plisate este un alt avantaj la care merită să acordați atenție. Magazinul online Knall vinde huse, fabricate la dimensiunile specificate individual la plasarea comenzii. La fel este si in cazul pliurilor; pliurile la comandă pot fi adaptate la ferestre de dimensiuni variate, de asemenea nestandard, de ex. geamuri mari, grădini de iarnă. Dar asta nu este tot. Ele pot fi instalate și în ferestrele de acoperiș. Camerele mansardelor sunt expuse în special la încălzirea excesivă, deoarece nu numai geamurile ferestrelor se încălzesc, ci și întreaga suprafață a acoperișului. Pliurile acoperișului previn în mod eficient lumina excesivă a soarelui și, astfel, încălzirea încăperilor situate în pod.

Asamblarea acestui tip de husă este simplă și poate fi non-invazivă. Jaluzelele plisate non-invazive sunt puse folosind mânere speciale. O altă opțiune este să le înșurubați la margelele de geam sau la rama ferestrei. Nu există nicio casetă aici.

Pliuri pentru fereastră

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Dimensiunea jaluzelelor plisate este dată individual la plasarea unei comenzi. Pentru a evita o dimensiune greșită, vă rugăm să consultați instrucțiunile de măsurare care se găsesc pe fila de măsurare.

Cum să alegi o culoare
Culorile rulourilor sunt selectate în primul rând pentru designul interior; aici puteți alege atât culoarea materialului, cât și culoarea fitingurilor. De asemenea, pliul se poate ajusta la funcțiile interiorului - livingurile sunt mai deschise la culori, astfel încât încăperile să fie luminate atunci când materialul este acoperit cu husă. La rândul său, de exemplu, în dormitor puteți folosi o culoare mai închisă pentru a întuneca și mai mult camera.

Cum se asambleaza
Asamblarea jaluzelelor plisate se poate face independent. Pentru a vedea cum se face, accesați instrucțiunile de asamblare a filei.

Cum să curățați
Autocurățarea jaluzelelor plisate constă în ștergerea regulată a lamelelor superioare și inferioare. Materialul cu pliuri este antistatic, ceea ce reduce acumularea de praf. Îl puteți curăța cu o perie de praf sau (ocazional) îl puteți șterge ușor cu o cârpă umedă.


Cum se instalează și se reglează jaluzelele plisate?

Dimensiunea jaluzelei plisate este extrem de importantă, astfel încât să se potrivească perfect în cadrul ferestrei. Se montează direct pe geam sau pe tocul ferestrei, ceea ce nu limitează libertatea de a deschide a ferestrei. Jaluzelele plisate sunt o soluție ideală pentru ferestrele cu forme neobișnuite, precum ferestrele semicirculare, trapezoidale sau triunghiulare, deoarece spre deosebire de alte huse de ferestre interioare, acestea pot fi ajustate la acestea. Dimensiunea corectă a jaluzelei plisate garantează funcționarea corectă și aspectul estetic al acestuia.

Instalarea jaluzelelor plisate este un proces necesită o pregătire adecvată. Alegerea metodei de instalare adecvată depinde de tipul de fereastră la care urmează să fie atașată jaluzelul plisat. Sunt disponibile diferite sisteme de montare, cum ar fi montarea neinvazivă sau invazivă pe peronul de geam, pe tocul ferestrei sau pe tavan. Alegerea sistemului de montare potrivit este deosebit de importantă pentru jaluzelele plisate neinvazive care necesită nu găurire.

Jaluzelele plisate non-invazive - Confortul și ușurința instalării sunt atât de evidente?

Jaluzelele plisate non-invazive sunt produse care nu necesită găurire în ramele ferestrelor în timpul instalării. Este o soluție perfectă pentru cei care care apreciază viteza și ușurința de instalare. Acestea se montează care se găsesc, nu se deteriorează ferestrele. Jaluzelele plisate non-invazive sunt ideale pentru acoperirea ferestrelor de forme neobișnuite, deoarece instalarea lor nu necesită abilități sau instrumente speciale.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jaluzelelor plisate non-invazive este că nu limitează libertatea de a deschide a ferestrei. Datorită acestui fapt, sunt ideale pentru încăperile în care sunt ferestrele, precum deschiderea bucătăriei sau baie. În plus, pliurile non-invazive sunt foarte estetice și se potrivesc în orice stil interior.

Jaluzelele plisate oferă o acoperire perfectă a ferestrelor?

Jaluzelele plisate sunt o soluție extrem de funcționare care vă permite să acoperiți întreaga suprafață a ferestrei sau doar o parte a acesteia. Datorită acestui lucru, puteți regla cantitatea de lumină care intra în cameră și puteți proteja interiorul de lumina dăunătoare a soarelui. Pliurile opace sunt deosebit de importante în dormitoare și încăperi în care dorim o întrerupe completă.

Mărimea potrivită a unui jaluză plisată este crucială pentru funcționalitatea sa. O jaluză plisată bine aleasă nu numai că se potrivește perfect pe fereastră, dar și protejează eficient împotriva soarelui, acoperind orice parte a ferestrei. Jaluzelele plisate sunt, de asemenea, ideale pentru acoperirea ușilor și ferestrelor balcoanelor din grădinile de iarnă.

La ce se folosesc jaluzelele plisate în diferite încăperi?

Jaluzelele plisate sunt produse foarte versatile care vor funcționa în orice cameră - de la dormitor, prin bucătărie, până la baie. În dormitor, jaluzelele plisate vor oferi cantitatea potrivită de lumină, precum și protecție împotriva razelor solare. În bucătărie, jaluzelele plisate vor fi o soluție practică care nu numai că va acoperi ferestrele, ci și va proteja interiorul împotriva efectelor nocive ale soarelui.

În băi, unde adesea avem de-a face cu forme neobișnuite de ferestre, jaluzelele plisate sunt soluția perfectă. Datorită disponibilității diferitelor dimensiuni și forme, acestea vor potrivi cu ușurință în orice fereastră, asigurând intimitatea adecvată și protecție împotriva soarelui. În plus, jaluzelele plisate sunt ușor de curățat, ceea ce este deosebit de important în încăperi precum baia.

Jaluzele plisate versus jaluzele și jaluzelele tradiționale - Ce le face diferite?

În comparație cu jaluzelele și jaluzelele tradiționale, jaluzelele plisate se disting prin designul și funcționalitatea lor unice. Plisul adaugă un caracter unic jaluzelelor, care se potrivește interioarelor minimaliste. În același timp, jaluzelele plisate sunt extrem de practice - pot fi ridicate de jos, ceea ce vă permite să reglați cu precizie cantitatea de lumină care intra în cameră.

Spre deosebire de jaluzele, jaluzelele plisate sunt disponibile în diverse forme, ceea ce le permite să fie instalate chiar și în ferestre cu forme neobișnuite. În plus, jaluzelele plisate sunt oferite în multe culori și modele diferite, ceea ce vă permite să vă adaptați preferințelor personale și stilului interior.

Ce sunt jaluzelele plisate în oferta noastră?

Oferta noastră include diverse tipuri de jaluzele plisate, care sunt disponibile în multe dimensiuni, culori și modele. Oferim atat jaluzele plisate pentru montare pe rama ferestrei cat si pliuri neinvazive. Toate jaluzelele noastre plisate sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce le garantează sau durată lungă de viață și o performanță excelentă.

Vă invităm cu drag să vă familiarizați cu oferta completă din magazinul nostru online. Dacă vă cer despre produsele noastre, vom bucuroși să le răspundem.

Jaluzelele plisate și estetica și caracterul practic al acestora - Pot fi împacate?

Jaluzelele plisate sunt soluția perfectă pentru cei care prețuiesc atât estetica, cât și caracterul practic. Datorită pliului unic, aceste jaluzele aduc o atmosferă în interior, și în același timp sunt extrem de funcționale. Disponibil în multe culori și modele, se adaptează cu ușurință oricărui stil interior.

Achizitionarea unui jaluzel plisat este o investitie care va aduce cu siguranta multe beneficii. Nu numai că va avea aspectul interiorului, dar va și confortul utilizării camerei. Datorită posibilităților de reglare a cantității de lumină care intra, jaluzelele plisate vă permit să creați condiții ideale pentru muncă, relaxare sau somn.