Jaluzele rulante

Rulouri pentru ferestre și uși de garaj, realizate pe măsură cu sau fără plasă de țânțari, manuale sau electrice în sisteme adaptative externe securizate

Oblonul magazinului

Posibilitatea de a cumpăra obloane online ne oferă o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți casa în mod convenabil, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul de calitate superioară, oțelul galvanizat sau policarbonatul rezistent la impact, obloanele noastre combină durabilitatea cu designul. Acestea oferă o barieră puternică împotriva intrării neautorizate, sporind în același timp eleganța arhitecturală a fațadelor comerciale. Consultați toate obloanele noastre exterioare:

Jaluzele magazin , Jaluzele de securitate , Jaluzele exterioare pentru ferestre , Usi de garaj rulouri

Obloane de securitate

În peisajul în continuă evoluție al acoperirilor de ferestre, obloanele de securitate sunt un model atât al esteticii arhitecturale, cât și al protecției fără compromisuri. Fabricate din aluminiu robust de înaltă rezistență, aceste obloane oferă un front solid împotriva potențialelor intruziuni, vandalism și condiții meteorologice extreme.

Obloane exterioare pentru ferestre

Dezvăluind un strat transformator în domeniul esteticii și funcționalității ferestrelor, obloanele exterioare schimbă jocul fără echivoc. Proiectate cu precizie, aceste obloane sunt fabricate din aluminiu de calitate superioară, promit durabilitate alături de un atractiv vizual ridicat. Cunoscute pentru capacitățile lor de izolare termică de neegalat, aceste obloane reglează fără efort temperatura interioară, reducând substanțial costurile de energie.

Usi de garaj rulou

Dacă sunteți în căutarea unor uși de garaj cu rulouri, nu căutați mai departe decât Knall! Obloanele noastre pot fi folosite ca uși de garaj cu rulouri, oferind securitate și confort. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste obloane sunt durabile și rezistente la intemperii. Ușor de instalat și operat, rulourile Knall pot avea o lățime de până la 3 metri, făcându-le o alegere ideală pentru proprietarii moderni care își modernizează ușile de garaj.

Jaluzele rulante

Caracteristici rulouri exterioare pe masura

Toate rulourile noastre pentru ferestre uk pe care le puteți comanda online în magazinul și producătorul de rulouri Knall sunt la un standard ridicat și se află într-o categorie foarte specifică de huse de ferestre. Obloane exterioare marcate CE, rentabile, nu numai că măresc valoarea proprietății clientului nostru arătând bine, ci sunt potrivite pentru rulourile de securitate comerciale sau casnice. Jaluzelele metalice din aluminiu extrudat oferă o protecție de înaltă securitate împotriva efracției, mai ales dacă sunt utilizate ca ușă rulou, obloane antifoc, uși industriale sau doar ca rulouri standard casnice. Comparând lamelele de aluminiu ale obloanelor noastre de securitate cu lamelele din oțel galvanizat, lamelele noastre sunt mai ușoare, datorită faptului că funcționarea lor va fi mai ușoară. Le vom putea folosi ca rulou casnic și, eventual, ca uși de obloane interioare sau uși externe de mare viteză. Modelele de rulouri găsite în magazinul online Knall oferă toate o izolare termică ridicată. Clienții noștri sunt protejați de căldura excesivă în timpul verii și pierderile de căldură în timpul sezonului rece și iarna. Unitatea izolată cu obloane noastre de securitate va oferi o gamă de beneficii în prim-plan, cu costuri reduse de întreținere casnică și capacitatea de a găzdui mai multă căldură în interior când este frig afară. Dacă decideți să cumpărați obloane electrice care sunt disponibile în magazinul Knall, puteți fi sigur de acreditările noastre profesionale, obloanele noastre sunt toate în conformitate cu legislația UE, vor fi potrivite pentru uz comercial și industrial. Jaluzelele noastre antiincendiu ofera protectie impotriva incendiilor (obloanele antifoc sunt cele fara energie solara, bateriile folosite in ele pot fi problematice in timpul unui incendiu).

Confort de locuit sau utilizare ca uși de garaj rulouri

Jaluzelele izolate de securitate sunt foarte populare, oferind protectie impotriva caldura sau pierderilor de caldura pentru sediile societatilor comerciale sau cladirile de utilitati publice. Obloanele noastre de securitate sunt multifuncționale și moderne. Ruloul are o gamă largă de culori pentru a fi asortat cu fațada, inclusiv obloane din lemn artificial. Funcționarea obloanelor electrice este sigură pentru ușile industriale comerciale din Marea Britanie sau pentru uz casnic, inclusiv ușile rulante pentru adăpostirea mașinilor. Ferestrele sunt responsabile pentru aproximativ 80% din încălzirea interioară în timpul verii și în timpul iernii aproximativ 30% din căldura casei scapă prin ferestrele. Ruloul izolat pe care îl producem oferă o rezistență sporită la căldură și la pierderea acesteia. Acest lucru are ca efect reducerea la minimum a pierderii de energie a clădirii și contribuie la economii măsurabile.

rulouri la comandă

Ruloul este confectionat din cele mai bune materiale, ceea ce se traduce prin calitatea sa foarte inalta. Profilele rulourilor sunt realizate din tablă de aluminiu de înaltă calitate care este acoperită cu un strat de lac în două straturi în sistemul PUR - RA, care se caracterizează printr-o rezistență crescută la abraziune. Datorită răspunsului nostru rapid, clienții noștri își pot obține obloane de securitate la incendiu de calitate fabricate rapid.

jaluzele antiefractie

Tipuri de obloane noastre diy și o ușă de rulou

Instalarea rulourilor noastre este foarte ușoară, majoritatea celor care cumpără rulouri online o fac singuri, adică ca uși rulante interioare sau obloane de plantație. Ușile de mare viteză oferă o serie de beneficii, asigură casele din Marea Britanie, nu necesită reparații și poți fi sigur că ușa garajului se va deschide rapid dacă vrei să conduci o mașină. Obloane de plantație de bricolaj nu sunt diferite de cele pe care le-ai angaja o echipă de construcții pentru a le instala, sunt doar mai ieftine, pentru că nu dai mai mulți bani unei firme de construcții. Dacă decideți să cumpărați obloane de la un producător online, trebuie să alegeți un magazin online care să fie o sursă sigură de informații. Magazinul și producătorul online Knall are peste 7 ani de experiență. producăm și efectuăm comenzi de export în toată Europa, instrucțiunile aflate în colțul din dreapta sus al interfeței de comandă vă vor ajuta să dimensionați corect și să cumpărați obloanele fără probleme. Instalarea rulourilor poate fi inclusă în proiectarea clădirii, dar pot fi instalate și în clădirile existente. Jaluzelele încastrate sunt montate în instalații în construcție; sunt destinate creării unei deschideri de fereastră în pereții exteriori și interiori ai clădirilor. Este posibil să îl instalați într-o clădire deja existentă, dar necesită anumite modificări în cadrul buiandrugului. Jaluzelele încastrate au o canelură pe partea din față a cutiei, care permite efectuarea oricărei tencuieli pentru a le face greu vizibile. Rulouri exterioare montate pe suprafață, cu alte cuvinte, rulouri adaptive destinate în primul rând instalării în clădiri deja existente. Asamblarea lor nu necesită pregătiri speciale și nu sunt integrate cu fereastra - nu interferează cu starea clădirii. Ele pot fi montate într-o nișă de fereastră sau direct pe perete. Dimensiunea casetei oblonului depinde de înălțimea profilului de armătură a oblonului și de înălțimea deschiderii ferestrei.

culori rulouri exterioare


Există jaluzele exterioare pentru balcon?

Jaluzelele noastre pot fi folosite cu succes pentru a proteja ușa balconului către casă sau apartament. Sunt o soluție ideală pentru a proteja împotriva încălzirii interiorului, care merită să fie aleasă dacă razele soarelui sunt deosebit de supărătoare într-o cameră dată a casei tale.

Ce sunt jaluzelele exterioare?

Rulourile exterioare sunt un element inseparabil al multor clădiri, atât rezidențiale, cât și publice. Ele se disting nu numai prin funcționalitate, ci și prin estetică, dând fațadei clădirii un caracter unic. Jaluzelele disponibile în magazinul nostru online vor proteja eficient interiorul de razele soarelui.

Care sunt caracteristicile jaluzelelor exterioare?

Elementul de bază al fiecărei rulouri sunt profile care pot diferi ca material, formă sau culoare. Alegerea profilelor adecvate este de o importanță cheie pentru funcționalitatea și estetica rulourilor.

Atunci când alegeți culoarea rulourilor, merită să acordați atenție nu numai problemelor estetice, ci și modului în care culoarea va afecta proprietățile termice ale ruloului. Deosebit de eficient în acest aspect vor fi jaluzelele exterioare albe. Nu numai că vor crea o pernă de aer cu proprietăți izolatoare, ci vor reflecta și lumina soarelui - principala cauză a supraîncălzirii camerelor vara.

Pot rulourile exterioare să regleze temperatura în încăperi?

Jaluzelele exterioare pot influența eficient temperatura din încăperi. In functie de materialul si culoarea draperiilor si profilelor, rulourile pot bloca eficient razele soarelui, impiedicand supraincalzirea incaperilor in zilele caniculare. Datorită acestui fapt, ele pot ajuta la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul clădirilor, ceea ce are un impact pozitiv asupra confortului utilizatorilor.

Jaluzelele exterioare - oferă confort acustic?

Cu ajutorul jaluzelelor exterioare, puteți regla nu numai temperatura. Cu acest tip de rulou, putem eficient și confortul acustic al încăperilor. Datorită designului adecvat și materialelor selectate, rulourile pot suprima eficient zgomotul din exterior, care este deosebit de valori în condiții urbane zgomotoase.

Oferă rulourile exterioare de securitate?

Siguranța este unul dintre aspectele cheie la care merită să fiți atenți atunci când alegeți rulouri exterioare. Bine realizate și instalate, pot fi un obstacol suplimentar pentru potențialii hoți. Profilurile sunt, de asemenea, importante aici - cu cât sunt mai puternice și mai durabile, cu atât oferă siguranță mai mare.

cumpărați jaluzele exterioare pentru ferestre de acoperiș?

Ferestrele de acoperiș sunt un tip specific de ferestre care necesită o abordare adecvată atunci când alegeți rulourile exterioare. Datorită locației și formei lor, jaluzelele standard pot să nu fie potrivite. In schimb, se recomanda folosirea rulourilor speciale de acoperis care sunt adaptate specifice acestor ferestre. Jaluzelele din magazinul Knall pot fi găsite într-o filă separată - „Jaluzele”

Astfel de rulouri exterioare pentru ferestrele de acoperiș sunt adesea echipate cu ghidaje speciale care garantează funcționarea stabilă și sigură a rulourilor. Mai mult, pot fi adaptate la acționare electrică sau chiar solară, ceea ce mărește semnificativ confortul utilizării lor.

Pot fi folosite plasele de țânțari ca adaos la jaluzelele exterioare?

Din ce mai mult, rulourile exterioare sunt echipate cu plasa de țânțari care protejează încăperile împotriva insectelor și altor organisme mici. Acest lucru este util mai ales în lunile calde când vrem să ne bucurăm de aerul proaspăt fără să ne facem griji pentru intrușii nedoriți.

Plasele de tantari pot fi montate permanent sau ca element suplimentar care poate fi demontat usor. Jaluzelele exterioare cu plasă de țânțari disponibile în magazinul nostru au o plasă de țânțari care funcționează independent de armura exterioară a ruloului, astfel încât să poată folosi cu ușurință plasă de țânțari fără a acoperi ruloul.

Care este alegerea acționării pentru rulourile externe?

Alegerea motorului potrivit pentru rulourile externe este o problemă importantă care afectează confortul și funcționalitatea regulilor. Unități mecanice folosite în mod tradițional, cum ar fi unități cu bandă și arc, sunt ușor de utilizat și nu necesită alimentare. Totuși, din ce în ce mai des se aleg acționări electrice, care oferă un confort sporit de utilizare și posibilitatea de control al distanței.

Jaluzelele externe vor crește mărimea proprietății mele?

Da, instalarea rulourilor este adesea văzută ca un plus valori pentru o proprietate.

Le pot instala singur?

Dacă nu ar fi instrumentele potrivite și puțină voință, instalarea trebuie să fie o problemă. În caz de îndoială, puteți externaliza întotdeauna această sarcină către specialiști.

Care sunt costurile de întreținere ale rulourilor externe?

Costurile de întreținere sunt în general scăzute. Cu toate acestea, în funcție de tipul și materialul utilizat, pot fi necesare curățarea reglementării și eventuala lubrifiere a mecanismelor.

Sunt jaluzelele exterioare eficiente din punct de vedere energetic?

Da, rulourile exterioare bine proiectate și instalate pot contribui semnificativ la izolarea termică a unei clădiri, care la rândul său poate reduce faptele la încălzirea sau aerul.

Există diferite tipuri de jaluzele exterioare?

Da, există diferite tipuri disponibile, de la rulouri montate în partea de sus, la rulouri de integrare, până la rulouri montate pe perete. Fiecare dintre aceste tipuri sunt propriile avantaje și dezavantaje care merită luate în considerare în contextul nevoilor individuale.

Pot adapta culoarea și stilul jaluzelelor la fațada mea?

Opțiunile de culoare și stilistice sunt de obicei foarte bogate, ceea ce vă permite să potriviți cu ușurință jaluzelele la nevoile și gustul individual.

Cum să faceți față defecțiunilor și daunelor?

În caz de defecțiune a mecanismului sau deteriorări materiale, vă recomandăm să contactați un service profesionist. Unele probleme sunt ușor de rezolvat, dar unele pot necesita înlocuirea componentelor sau chiar a jaluzelelor întregi

Jaluzelele exterioare sunt rezistente la intemperii?

Majoritatea jaluzelelor moderne de exterior sunt proiectate pentru a rezista la o varietate de condiții meteorologice, de vânturi puternice la grindină. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că produsul selectat îndeplinește toate criteriile necesare înainte de a cumpăra.

Care sunt opțiunile de control pentru jaluzelele exterioare?

Opțiunile de control sunt diverse, ale mecanismului tradițional cu cablu sau manivelă, prin control electric, până la sistemele avansate integrate cu o casă inteligentă.