Paravane pentru usi

Paravane pentru usi - Paravane pentru usi batante si plisate realizate pe masura

Paravane pentru usi

Paravanele pentru uși oferă o soluție practică pentru a ține insectele afară, permițând în același timp să curgă aer proaspăt în casa ta. Realizate la comandă pentru a se potrivi perfect ușii dvs., aceste ecrane sunt ușor de instalat și de utilizat. Designul lor elegant asigură că se îmbină perfect cu orice decor, oferind atât funcționalitate, cât și stil.

Paravane pentru usi

Paravane pentru usi

Paravane pentru uși - Caracteristici

Paravanele pentru uși sunt huse practice care, împreună cu paravanele ferestrelor, protejează casele sau apartamentele de insecte. Odată cu creșterea temperaturilor, insectele devin deosebit de active, în special în apropierea corpurilor de apă și a zonelor verzi. Vremea frumoasă încurajează deschiderea ferestrelor și ușilor balconului, dar, temându-se de insecte, mulți limitează aerisirea camerelor. Paravanele practice ale ușilor creează o barieră, așa că nu trebuie să te limitezi în acest fel.

Cu acest tip de plasă de țânțari, poți deschide larg toate ușile, bucurându-te de aer curat. Structura specială din plasă asigură că nicio insectă nu va pătrunde în ea, sporind confortul acasă. Insectele poartă bacterii periculoase și pot provoca alergii. Ecranele de zbor sunt aproape 100% eficiente, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

paravan de ușă pe măsură

Fly Screens - Caracteristici

Paravanele pentru uși împiedică insectele să intre în încăperile cu găuri mici de plasă de 1x1 mm. Realizate cu cabluri subtiri din fibra de sticla si protejate cu un strat de PVC, sunt rezistente la soare, ploaie si vant. Profilele din aluminiu sunt ușoare, rezistente la deteriorare și coroziune, asigurând funcționalitate de lungă durată. Ajustate corect la deschiderea ușii, aceste paravane personalizate oferă o protecție eficientă.

Ecrane de zbor - Tipuri

Paravanele pot proteja balconul, terasa și ușile de intrare. În magazinul Knall, oferim mai multe tipuri:

  • Paravane pentru uși cu aripă,
  • Paravane plisate pentru uși.

Paravanele ușilor cu aripă se deschid în direcția opusă ușilor corespunzătoare, echipate cu balamale solide și un mâner practic. Paravanele pliate pentru uși economisesc spațiu și funcționează chiar și cu deschideri mari ale ușilor (până la 4 metri). Plasa se pliază într-un acordeon și se ascunde în profilul lateral. Toate sistemele nu împiedică utilizarea ușilor; paravanul poate fi deschis, rulat sau pliat cu o singură mișcare.

paravan de ușă balcon

Fly Screens - Sisteme disponibile

Paravanele oferite sunt potrivite pentru instalare interioara si externa. Husele practice de protecție împotriva insectelor sunt potrivite pentru instalarea în tocurile ușilor de balcon, terase, intrări și alte uși. Împreună cu paravanele pentru ferestre realizate pe măsură, formează o barieră împotriva insectelor. Curățarea regulată cu un burete sau o cârpă moale este recomandată pentru a menține funcționalitatea.

Ecrane de zbor – Culori

Paravanele pot arăta ca o parte integrantă a ușilor. Alegeți culoarea profilelor pentru a se potrivi cu restul. Culorile disponibile includ:

  • Antracit,
  • Alb,
  • Maro.

Sunt disponibile și variante imitație de lemn în nuc și stejar. Alegeți culoarea plasei: gri (aproape invizibil) sau negru (minimizează riscul de a pătrunde accidental într-un paravan închis). Gama largă de culori permite o potrivire ușoară cu tâmplăria ușii, oferind o protecție eficientă împotriva insectelor.

Paravan pentru uși

Ecranele de muștere sunt bariere împotriva țânțarilor și a altor insecte, esențiale în Europa. Produsele de înaltă calitate, precum cele oferite de Knall, folosesc componente europene pentru durabilitate și eficiență.

Paravane pentru uși de la Knall

Paravanele pentru uși Knall protejează împotriva insectelor, asigurând siguranță și confort. Ele adaugă, de asemenea, farmec estetic ușilor și fațadelor, cu diverse modele și culori disponibile.

paravan de ușă plisat

Alegerea produselor din componente europene susține economia locală și minimizează amprenta de carbon.

Instalarea unei paravane pe ușă și rezumat

Instalarea bricolaj a paravanelor personalizate este ușoară. Knall oferă paravane personalizate pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni și forme de uși, asigurând o potrivire perfectă. Paravanele pentru uși sunt practice, subliniind caracterul și confortul casei și reflectă conștientizarea ecologică. Knall oferă paravane estetice și durabile pentru a satisface nevoile individuale.

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Instrucțiunile pentru măsurarea ferestrelor pentru paravane sunt disponibile în fila de măsurare. O paravană pentru muștere realizată pe măsură garantează o protecție eficientă împotriva insectelor.

Cum să alegi o culoare
Culoarea paravanului ar trebui să se potrivească cu cadrul ferestrei pentru un aspect estetic. Realizată din fibră de sticlă, plasa este fină și subțire, făcându-l practic invizibil.

Cum să instalați
Sunt disponibile două tipuri de paravane: înrămate sau plisate. Instrucțiunile de asamblare pot fi găsite în fila Cum se măsoară.

Cum se curata
Paravanele pot fi demontate și curățate cu ușurință cu o spălătorie sub presiune sau cu un burete. În timpul utilizării, ștergeți cu o cârpă/burete umedă fără a apăsa prea tare.