Despre noi

Magazin online certificat

Certificatul SSL garanteaza securitatea datelor clientilor nostri. Datele sunt criptate cu o cheie specială de biți care oferă protecție maximă.

Sfaturi profesionale

Suntem un vânzător de jaluzele pe termen lung și cu experiență, garantăm servicii și sfaturi profesionale în fiecare etapă a comenzii.

Plângere eficientă

În cazul reclamațiilor, încercăm întotdeauna să vă facem cazul să decurgă cât mai bine și să se încheie cu succes pentru dvs.

Plăți sigure

Magazinul knall folosește cele mai sigure metode de plată, partenerii noștri sunt companii precum Visa, Mastercard, Paypal.

Min. Garantie 2 ani

Produsele achiziționate în magazinul nostru sunt acoperite de o perioadă de garanție de doi ani.

Multe forme de plată, inclusiv ramburs la livrare

Efectuăm comenzi plătibile la livrare. Această formă de plată este disponibilă pentru produse cu lățime de până la 2400 mm (240 cm).

Calitate garantata

Compania noastra este un brand apreciat si distins in industria accesoriilor pentru ferestre, scopul nostru este dezvoltarea si imbunatatirea continua a calitatii produselor noastre si a nivelului de servicii pentru clienti. Expresia certificatului „Certificat de recunoaștere” de către Polish Business Network din Londra este o expresie a îndeplinirii celor mai înalte standarde ale noastre.

Vânzător de încredere

Suntem distribuitor direct de sisteme de rulouri pentru ferestre, copertine, jaluzele plisate, rulouri de acoperiș și accesorii pentru ferestre ale celor mai mari producători de renume. Lucrăm doar cu cei mai buni! Jaluzelele pe care le oferim respectă cele mai înalte standarde mondiale, sunt produse doar în fabrici europene.

20 de ani pe piata

Suntem o companie de familie cu peste 20 de ani de experienta in industria jaluzelelor. Garantăm precizie prin controlul strict al calității și experiența noastră vastă. Colaborarea noastră cu mărci renumite precum FAKRO, VELUX și SOMFY asigură cea mai înaltă calitate a mărfurilor pentru clienții noștri.