Rulouri

Jaluzelele realizate pe măsură pentru ferestre, cu material opac sau tradițional de reglare a ruloului, disponibile într-o versiune fără și cu casetă:

Rulouri opace

Dezvăluind o minune a ingineriei moderne și a fineței estetice, rulourile opace reprezintă un simbol de neegalat în domeniul acoperirilor de ferestre. Fabricate din poliester țesut dens, aceste nuanțe oferă un grad inegalabil de filtrare a luminii, eclipsând efectiv până la 99% din iluminarea externă. Integrate cu mecanisme cu arc sau sisteme motorizate, acestea se extind și se retrag cu o fluiditate perfectă, asigurând o funcționare lină. Straturile avansate rezistente la UV fortifică materialul împotriva decolorării și degradării termice. Această convergență unică a formei și a funcției face ca rulourile opace să fie o alegere indispensabilă pentru cei care doresc să creeze un mediu de intimitate absolută, somn netulburat sau consum media fără strălucire. Vezi mai multe dintre rulourile noastre:

Rulouri opace , Jaluzele opace pentru ferestre , Rulouri cu reglare luminoasă , Rulouri pentru baie

Jaluzele opace

Experimentați simbolul inovației și funcționalității cu jaluzelele opace - concepute pentru a oferi o uniune de neegalat între controlul luminii și intimitatea. Realizate cu țesături țesute strâns și șipci proiectate meticulos, aceste tratamente pentru ferestre folosesc proprietăți avansate de izolare termică pentru a menține temperaturile interioare optime, economisind costurile energetice. Echipate cu sisteme robuste de ridicare, acestea oferă o manevrabilitate fără efort, făcând mai ușor ca niciodată trecerea de la transparența în timpul zilei la izolare seara. Ideale pentru camere media, dormitoare sau orice spațiu care necesită un nivel ridicat de întuneric, aceste jaluzele opace pentru ferestre excelează în eliminarea orbirii și reducerea zgomotului extern. Fabricate la cele mai înalte standarde folosind componente europene, jaluzelele opace transformă orice cameră într-un sanctuar de confort și liniște.

Jaluzele cu role de reglare

Abajururile cu role de reglare a luminii sunt ideale pentru controlul luminii și a intimității în orice cameră. Ele vă permit să reglați lumina naturală, creând atmosfera perfectă. Fabricate din materiale de înaltă calitate, care difuzează lumina, aceste nuanțe reduc strălucirea, protejează mobilierul de deteriorarea UV și oferă intimitate fără a bloca complet lumina naturală.

Rulouri pentru baie

În domeniul specializat al acoperirilor de ferestre pentru baie, alegerea rulourilor pentru baie joacă un rol esențial atât în ceea ce privește estetica, cât și funcționalitatea. Fabricate din materiale rezistente la umiditate și umiditate, rulourile pentru baie sunt proiectate pentru a rezista provocărilor unice de mediu prezentate de acest spațiu intim. Dispunând adesea de tratamente antimicrobiene și o suprafață neporoasă, aceste rulouri pentru baie descurajează creșterea mucegaiului și a mucegaiului, menținând astfel o atmosferă igienă. Mecanismele, adesea concepute cu lamele reglabile în înclinare sau opțiuni fără fir, oferă utilizatorilor posibilitatea de a manipula cu precizie nivelul de lumină și de intimitate. Mai mult, progresele în acoperirile rezistente la UV protejează împotriva decolorării și deteriorării țesăturii, prelungind astfel durata de viață a produsului. Transmițând rafinament printr-o multitudine de stiluri și finisaje, rulourile de baie simbolizează intersecția dintre durabilitate, eleganță și caracter practic.

Rulouri

Jaluzele clasice - De ce să alegeți rulouri

Jaluzelele au fost un element de bază în vitrinele de zeci de ani, oferind nu doar utilitate funcțională, ci și o notă de stil oricărui spațiu pe care îl ocupă. Indiferent dacă preferați rulouri de înaltă calitate, care emană lux sau rulouri accesibile, care nu fac compromisuri la calitate, există ceva pentru toată lumea. Aceste rulouri elegante combină stilul și funcționalitatea într-un mod pe care puține alte tratamente pentru ferestre se potrivesc. De la rulouri unice cu modele personalizate până la rulouri clasice cu culori solide, gama este extinsă și oferă mai multe opțiuni consumatorilor.

jaluzele-tesaturi la comanda

Spectrul de culori: de la rulouri albe la negre

Culorile rulourilor pot transforma atmosfera oricărei încăperi. Jaluzelele albe emană un sentiment de puritate și spațiu, făcând camerele să pară mai mari și mai deschise. Pe de altă parte, rulourile negre pot adăuga un fler dramatic, perfect pentru un cadru contemporan. Jaluzelele gri și rulourile crem oferă un punct de mijloc, adăugând un aspect neutru, dar elegant oricărei încăperi.

Jaluzele cu role Knall Grupuri de țesături

  • CAMILA – țesături simple și transparente, care transmit parțial lumina. 45 de culori din care să alegeți
  • LUMINIS – țesături de înaltă calitate, acoperite cu un strat perlat pe ambele părți. Acoperirea reflectă lumina, ceea ce creează efecte vizuale interesante sub formă de reflexii luminii.
  • PARADISE – țesături întunecate și gumate (100% blackout). Un grup de țesături inspirate din natură; cu fire de bambus, paie și iută împletite în mod regulat.
  • CHARLOTTE – țesături gumate și complet opace; monocrom.
  • JULIA - țesături gumate și complet opace; monocrom.

Alegerea rulourilor - O simfonie de stiluri

Jaluzelele cu model sunt o modalitate fantastică de a injecta personalitate într-o cameră. Fie că este vorba de modele florale pentru o notă de romantism sau de forme geometrice pentru o întorsătură modernă, opțiunile sunt nesfârșite. Dacă modelele nu sunt pe gustul tău, rulourile naturale sau rulourile țesute naturale oferă o notă de frumusețe organică ferestrelor tale.

Unic și neobișnuit: rulouri din material moale, cu o răsucire

Pentru cei care caută ceva puțin diferit, rulourile magice oferă o calitate aproape eterică. Aceste jaluzele vă permit să vedeți afară fără a lăsa pe nimeni să vadă înăuntru, oferindu-vă atât intimitate, cât și control al luminii. Jaluzelele selectate vin, de asemenea, cu caracteristici unice, cum ar fi integrarea în casă inteligentă, permițându-vă să vă controlați jaluzelele printr-o simplă apăsare a unui buton.

jaluzele la ferestre

Strălucire pentru baie: alegerea jaluzelelor perfecte pentru baie

Băile necesită acoperiri de ferestre care oferă atât intimitate, cât și rezistență la umiditate. Jaluzelele pentru baie sau rulourile pentru baie din materiale impermeabile sunt alegeri excelente. Dacă doriți să cumpărați rulouri opace pentru baia dvs., există opțiuni disponibile care combină tot ce este mai bun din ambele lumi - confidențialitatea și controlul luminii.

Colecția de rulouri: ceva pentru toată lumea

Colecția noastră de rulouri este diversă, oferind totul, de la rulouri ieftine pentru cei cu buget redus până la rulouri de calitate superioară, care adaugă o notă de lux oricărei încăperi. Oricare ar fi nevoile sau preferințele dumneavoastră, rulourile noastre cu acţionare manuală sunt suficient de versatile pentru a le satisface. Vă puteți bucura de rulouri în orice spațiu, în siguranță știind că obțineți atât stil, cât și substanță.

Informații suplimentare

Cum să se măsoare

Jaluzelele din material textil sunt fabricate la o dimensiune specificată individual. Dimensiunile sunt date la plasarea comenzii. Pentru a măsura corect fereastra, accesați fila Măsurare . Acolo veți găsi instrucțiunile necesare pentru efectuarea măsurătorilor.

Cum să alegi o culoare

Alegerea culorii depinde de designul interior și dimensiunea. Jaluzelele din material textil au o paletă de culori extinsă și pot fi adaptate cu ușurință la stilul camerelor individuale. Când vine vorba de dimensiunea camerelor, jaluzelele de culoare deschisă din material neted vor fi mai bune pentru interioarele mai mici. Vom evita efectul reducerii lor optice.

Cum se asambleaza

Puteți instala singur jaluzele din material. Un ghid despre cum să faceți acest lucru poate fi găsit aici Instrucțiuni de asamblare .

Cum să curățați

Jaluzelele din material textil sunt realizate dintr-o țesătură antistatică, care împiedică depunerea prafului. Frecați-le cu o perie pentru praf. Din când în când, puteți curăța materialul cu o cârpă ușor umedă și îl puteți lăsa deoparte să se usuce.


Cum se măsoară pentru rulouri?

Măsurarea rulourilor este o parte integrantă a asigurării unei potriviri perfecte. Un rulou prost măsurat poate ieși ca degetul mare în decorul tău bine gândit. Primul pas este să măsurați lățimea ferestrei, ținând cont de orice obstacole precum mânerele. Apoi, măsurați pictura sau cât timp să fie orbul. Asigurați-vă întotdeauna că vă verificați din nou măsurătorile. Jaluzelele realiza pe măsură oferă cea mai personalizată potrivire, cu dimensiuni adaptate special pentru ferestrele dumneavoastră.

Când vine vorba de rulouri realizate pe măsură, precizia este cheia. Acestea nu sunt jaluzelele tale comune, de pe raft. Sunt concepute pentru a se potrivi perfect ferestrelor dvs., minimizând golurile care lasă să intre lumină nedorită sau să compromită intimitatea. Rulourile realizate pe măsură sunt, de asemenea, incredibil de versatile, disponibile într-o multitudine de țesături, stiluri și funcționalități - de la rulouri opace până la rulouri cu filtrare a luminii.

Fix Roller Rolls - Unde să instalați rulouri montate?

Alegerea locației potrivite pentru a vă instala rulourile montate poate avea un impact semnificativ asupra eficienței și atractivității lor estetice. Pentru băi, rulourile impermeabile sau rulourile perfecte pentru baie din material rezistent la umiditate funcționează cel mai bine. Dacă intimitatea este preocupată de principală, regulile de confidențialitate cu țesătură mai groasă pot fi instalate în dormitoare și sufragerie.

Odată ce ați selectat jaluzelele, rulourile montate sunt o opțiune convenabilă. Acestea pot fi atașate direct de ferestrele sau pereții dvs., în funcție de preferințele dvs.. și de configurația spațiului dvs. Unde vă decideți să vă montați rulourile contează la fel de mult ca tipul de jaluzele pe care le alegeți. Este esențial să luați în factori precum expunerea la dimensiunea, dimensiunea ferestrei și funcționalitatea camerei atunci când decideți amplasarea rulourilor.

Cum se instalează rulourile?

Instalarea este de obicei următorul pas după ce ați primit regulile pe măsură. Dacă ați optat pentru rol, asigurați-vă că există toate setările electrice la locul lor. Pentru jaluzele manuale, începeți prin a marca locurile unde vor merge parantezele. Faceți găuri și fixați suporturile, apoi glisați cu grijă jaluzelele în poziție.

Amințiți-vă, toate produsele noastre rulouri sunt proiectate pentru o instalare ușoară de către consumatori. Nu trebuie să fii un expert în bricolaj pentru a instala rulouri. Cu un set de instrumente simplu și puțin timp, oricine poate configura aceste tratamente pentru ferestre cu ușurință. Mulți optează pentru rulouri duble, combinând funcțiile de întrerupere și filtrarea luminii, iar acestea pot fi și ele ușor de instalat.

Cum să curățați rulourile?

Întreținerea regulilor dumneavoastră este la fel de esențială ca și alegerea stilului potrivit și instalarea corectă acestora. Jaluzelele prăfuite pot deveni o criză și chiar pot declanșa alergii. Pentru a curăța rulourile, începeți prin a le scoate din suporturi. Așezați-le pe o suprafață curată și ștergeți-le ușor cu o cârpă umedă. Pentru rulourile din material textil, se poate aplica un vid ușor pentru a scăpa de încăpățânat.

Instrucțiunile de curățare pot diferi în funcție de tipul de îngrijire a jaluzei. De exemplu, rulourile țesute pot necesita o cerere de curățare mai blândă în comparație cu rulourile de culoare solidă, care ar putea tolera soluții de curățare mai robuste. Consultați întrebările frecvente despre regulile sau instrucțiunile producătorului dvs. atunci când nu sunteți sigur despre cum să curățați anumite tipuri de jaluzele.