Pergole

Pergole cu Acoperiș – Foișoare pentru Terasă sau Grădină, Realizate din Aluminiu

Pergole

Pergole de gradina terasa - caracteristici

Structura pergolelor disponibile in magazinul online Knall este realizata din profile din aluminiu extrudat si elemente din otel. Aluminiul extrudat este foarte rezistent la condițiile meteorologice (ploi, lumina soarelui) și, în consecință, își păstrează calitățile estetice pentru o lungă perioadă de timp. Acoperișul este retractabil sau din lame mobile (comandă electrică); asezand-le in pozitia potrivita, prin schimbarea unghiului de inclinare, poti izola locul de sub pergola. In plus, pergola este dotata cu un sistem de drenaj integrat.

Avantajele și designul unei pergole

Avantajele unei pergole sunt legate in primul rand de faptul ca iti permite sa creezi un spatiu suplimentar si acoperit in gradina sau deasupra terasei. Datorită acestui lucru, câștigi spațiu suplimentar în grădină, în care poți sta atât pe vreme caldă, cât și pe timp de ploaie. Daca terasa din curte nu are acoperis, solutia ideala va fi folosirea unei pergole. Datorită acesteia, chiar lângă casă va fi creat un loc acoperit, unde veți putea petrece timpul fără probleme, chiar și atunci când vremea de afară nu este foarte favorabilă - ploaie, căldură. O pergolă de perete este, de asemenea, o soluție foarte bună pentru unitățile de luat masa; cu utilizarea sa, puteți crea ușor și rapid o grădină confortabilă de cafenea.
Pergola pe o terasă acoperită

A doua opțiune de produs este o pergolă de sine stătătoare care poate fi amplasată oriunde în grădină. Avantajele sunt identice aici - obtinerea unui spatiu in care sa poti sta afara pe vreme nefavorabila. Există și posibilitatea extinderii modulare, astfel încât zona de sub acoperiș poate fi mărită.

Construcția pergolelor de terasă poate crea și o decorare uimitoare a grădinii dacă în jurul ei sunt flori, plante cățărătoare sau dacă pe ea sunt amplasate elemente de iluminat suplimentare. In oferta magazinelor de gradina gasiti multe plante care nu necesita mult timp sa se dezvolte, asa ca nu va trebui sa asteptati mult pentru efectul decorului pergolei verzi. De asemenea, poți alege plante care nu necesită îngrijire specială și nu trebuie să fii grădinar cu experiență pentru a le menține estetica.
pergole de perete cu dimensiuni personalizate

Datorită pergolei, putem folosi mai bine zona din afara casei. De asemenea, creează un acoperiș pentru suprafețe mari (mulțumită posibilității de a combina module). Pergolele de terasa disponibile in magazinul Knall sunt vopsite cu pulbere in orice culoare din paleta RAL indicata la plasarea comenzii. Datorită paletei extinse, întreaga structură nu va strica aspectul grădinii / cafenelei tale de acasă nepotrivindu-se cu fațada, dar se va potrivi cu ușurință.

Obloanele laterale pot fi folosite ca opțiune pentru pergole. În plus, vor limita fluxul de soare sub acoperiș și vor asigura intimitatea. În plus, protejează și împotriva ploii ușoare. Pergola este, de asemenea, protejată împotriva ploii prin jgheaburi care deversează apa în stâlpii exteriori.

Magazinul Knall are propriile sale facilități de producție și logistică, prin urmare asigură cel mai scurt timp posibil de livrare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că asamblarea unei structuri, în special a unei structuri de sine stătătoare, poate necesita o pregătire suplimentară a substratului. Pergolele de terasă se disting prin estetică și manoperă solidă; are cea mai mare rezistență la vânt clasa 3. În descrierile produselor individuale, există informații dacă pergola este fabricată la dimensiunea specificată la plasarea comenzii sau dacă este un produs finit cu dimensiuni specifice.

Pergolele de terasă diferă ca dimensiuni și tip de acoperiș. Toate sunt echipate cu iluminare LED

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Pergolele disponibile in magazinul nostru sunt fabricate in marimile indicate sau le puteti comanda la marime (maximul este specificat in descrierea produsului). În descrierile produselor individuale, veți găsi informații despre alegerea dimensiunilor. Mărimea necesară trebuie indicată la plasarea comenzii. Pergolele pot fi amenajate modular si astfel isi maresc raza de actiune.

Cum să alegi o culoare
Pergolele sunt produse în două tipuri: montate pe perete sau autoportante. Culoarea pergolei de pe pergolă, destinată să acopere terasa, trebuie să se potrivească cu culoarea fațadei casei. Datorită acestui fapt, va fi nu numai funcțional, ci va crea și un întreg estetic cu clădirea. Pe de altă parte, o pergolă de sine stătătoare poate sta oriunde în grădină și, de asemenea, culoarea fațadei clădirii poate fi cheia pentru alegerea unei culori (de exemplu, dacă pergola este amplasată aproape de ea). Poti alege si o culoare care sa se armonizeze cu verdeata plantelor, astfel incat pergola sa se integreze frumos in gradina.

Cum se montează
Instrucțiunile de asamblare a pergolei sunt disponibile în fila Instrucțiuni de asamblare. Instalarea poate necesita o pregătire adecvată a suprafeței. Prin urmare, puteți lua în considerare angajarea unei echipe profesioniste de asamblare.

Cum să curățați
Cel mai bine este să folosiți o mașină de spălat cu presiune pentru a curăța structura pergolei, care va îndepărta complet murdăria. Acoperișul trebuie rulat înainte de curățare. Murdăria de pe acoperiș, de exemplu frunze uscate sau crenguțe, poate fi îndepărtată cu o perie.