Jaluzele venetiene

În magazinul nostru oferim jaluzele din aluminiu cu lamele de 25 și 50 mm și o paletă bogată de culori, precum și jaluzele atmosferice din lemn de 25 mm și 50 mm care se caracterizează printr-un finisaj elegant și estetic.

Jaluzele din lemn

Jaluzelele venețiene din lemn se compun perfect atât cu interioarele moderne, cât și cu cele clasice. O gamă largă de culori, precum și accesoriile elegante și estetice (cum ar fi cadrul de mascare superior, bastonul sau capătul lanțurilor) fac ca aceste jaluzele speciale să fie foarte apreciate chiar și de cei mai pretențioși proprietari de hoteluri, birouri și apartamente.

Cumpără acum

Jaluzele din bambus

Jaluzelele din bambus sunt o alegere atemporală care oferă un amestec unic de eleganță, versatilitate și frumusețe naturală, făcându-le un plus perfect pentru orice spațiu. Fabricate din muguri de bambus de înaltă calitate, aceste jaluzele servesc ca o alternativă remarcabilă la jaluzelele tradiționale din material textil sau din plastic. Sunt o opțiune ecologică, deoarece bambusul este o resursă regenerabilă care crește mult mai repede decât copacii din lemn de esență tare, necesitând mai puțin spațiu și apă.

Cumpără acum

Jaluzele din aluminiu

Jaluzele din aluminiu

În ciuda existenței de mulți ani pe piață, jaluzelele sunt încă un sistem de ecranare funcțional, permițându-vă să reglați liber lumina care pătrunde în cameră. Dezvoltarea jaluzelelor a făcut-o mai atractivă prin introducerea diferitelor sale forme. În magazinul nostru, oferim jaluzele din aluminiu suspendate în trei tipuri de lățime lamelă: 25mm, 50mm

Cumpără acum

Jaluzele venețiane exterioare

Sistemul de jaluzele îndeplinește toate aceste cerințe, contribuind la reducerea utilizării echipamentelor de aer condiționat și astfel la economisirea energiei electrice. Construcția acestui tip de protecție solară înseamnă că între perdea și geam să nu existe așa-numitul „Airbag”, întrucât aerul este suflat de vânt, iar parbrizul rămâne rece. În plus, funcția de reglare a unghiului șipcilor vă permite să ajustați gradul de întuneric la preferințele individuale ale utilizatorului. Controlul accesului la lumina solară se poate face și cu ajutorul automatizării meteo, care măsoară succesiv poziția soarelui și controlează fără probleme jaluzelele.

Cumpără acum

Jaluzele verticale

Verticalele sunt decorațiuni pentru ferestre care sunt grozave ca acoperire pentru suprafețe mari, în special în birouri, săli de conferințe și săli de spectacol. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestora este capacitatea de a regla cu precizie direcția și cantitatea de lumină care intră în cameră. Acest lucru este posibil prin lamele mari, rotative. Datorită verticalelor, camerele nu sunt doar ferite de lumină, ci și de încălzire. Funcționarea verticalelor este facilitată de motoarele montate, datorită cărora obturatorul se poate roti și lamelele pot fi deplasate împreună și depărtate în modul dorit. În magazinul nostru, verticalele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, diferite grade de întuneric și diferite lățimi de lamele.
Pe langa materialele traditionale, oferim si produse cu aprobari speciale: igienice si neinflamabile.

Cumpără acum

Jaluzelele sunt un element important al i care schimbă fața casei interior?

Jaluzelele nu sunt doar un element practic al oricărui interior, ci pot deveni și un element important al casei, afectând stilul interiorului și atmosfera camerelor. Jaluzelele și jaluzelele, disponibile în diverse modele și dimensiuni, vă permit să controlați cantitatea de lumină care intra în cameră și astfel să reglați nivelul de lumină din cameră. Dintre diferitele tipuri de huse de ferestre, jaluzelele interioare și rulourile exterioare sunt cele două categorii principale pe care le vom întâlni în oferta noastră.

Jaluzelele din lemn sunt produse perfecte pentru interioare stilate, clasice, introducându-le căldura lemnului natural. De remarcat sunt și jaluzelele din aluminiu, care sunt o alegere excelentă pentru interioarele moderne, în special băi și bucătării, datorită ușurinței de curățare.

Jaluzele din aluminiu vs. jaluzele din lemn - ce sa alegi?

Jaluzelele din aluminiu și lemn sunt cele mai populare două modele de jaluzele disponibile pe piață. Aluminiul este extrem de durabil și rezistent la umiditate, motiv pentru care sunt perfecte pentru băi și alte încăperi cu umiditate ridicată. Lățimea lamelelor de aluminiu ale jaluzelelor fi ajustată în funcție de nevoile dvs., ceea ce vă permite să reglați cu precizie cantitatea de lumină care intra.

Jaluzelele din lemn, din lemn de înaltă calitate, se caracterizează printr-un aspect cald, natural, care se potrivește perfect în amenajarea oricărui interior. Sunt o solutie perfecta pentru dormitor, camera copiilor sau living, unde estetica si atmosfera sunt de o importanta cheie. Aspectul lor și textura lemnului adaugă confort interiorului.

Soluție practică și elegantă - jaluzele sau jaluzele?

Jaluzelele sunt o alegere la fel de populară ca și vorba jaluzelele atunci când vine de acoperirea ferestrelor. Sunt disponibile in multe modele, atat rulouri interioare cat si exterioare. Jaluzelele sunt perfecte pentru încăperile în care avem nevoie de protecție completă împotriva razelor solare, mai ales în zilele caniculare.

Jaluzelele și jaluzelele pot fi montate în diverse moduri - în cercevelul ferestrei, pe fereastră, în locașul ferestrei sau pe perete. Rea metodei de instalare Alege depinde de dimensiune și tipul ferestrelor, precum și de preferințele estetice.

Care este alegerea jaluzelelor pentru diferite camere?

Alegerea jaluzelelor potrivite din lemn pentru camere poate fi o provocare. Trebuie să luați în considerare diverși factori, cum ar fi dimensiunile ferestrelor, stilul interior și funcția camerei. Pentru dormitor, merită să alegem jaluzele care să ofere nivelul adecvat de întrerupere, aându-ne să ne odihnim în orice moment al zilei. În dormitor, atât jaluzelele, cât și jaluzelele din lemn vor fi perfecte.

Jaluzelele din aluminiu sunt perfecte pentru baie. Aluminiul este un material rezistent la umiditate care este, de asemenea, ușor de curățat.

O problemă importantă pentru fiecare interior - Este complicată instalarea jaluzelelor?

Instalarea jaluzelelor este un element cheie al procesului de design interior. Trebuie să rețină dimensiunea jaluzelelor trebuie să se adapteze la dimensiunile ferite, ceea ce va asigura funcționarea corectă. Oferta noastră include și în dimensiuni nestandard, deoarece acestea pot fi adaptate la ferestre mari de acoperiș. Și datorită ghidajelor, acestea vor funcționa chiar și cu fereastra întredeschisă.

Instalarea nu este complicată, dar merită să o încredințești profesioniștilor pentru a le asigura funcționarea corectă. Atat rulourile cat si jaluzelele sunt montate pe ghidaje care le asigura stabilitatea si usurinta in utilizare.

Sunt produsele noastre disponibile în diferite variante de culoare?

Oferta noastră include jaluzele și rulouri disponibile în diverse culori. Datorită acestui fapt, ele pot fi asortate cu ușurință stilului interiorului și culorilor camerelor. Oferim jaluzele din aluminiu in nuante clasice de argintiu, dar si in alte culori, de exemplu rosu sau albastru.

Jaluzelele din lemn sunt disponibile în nuanțe naturale de lemn, de la bej deschis până la maro închis. Pentru cei care caută soluții mai moderne, oferă jaluzelele din plastic, care sunt disponibile într-o gamă largă de culori.

Controlul cantității de lumină care intra - Cum să preveniți încălzirea interiorului?

Unul dintre principalele avantaje ale jaluzelelor este capacitatea de a controla cantitatea de lumină care intra în cameră. Reglând unghiul șipcilor, puteți decide câtă lăsați să pătrundă în casa dvs. Aceasta este o soluție excelentă, mai ales în camerele care sunt expuse la lumina soarelui cea mai mare parte a zilei.

Datorită jaluzelelor, puteți preveni și încălzi excesivă a încăperilor în zilele caniculare. Jaluzelele pot acoperi eficient ferestrele, protejand interiorul de razele soarelui, si asigurand astfel racoare placuta in incapere.

Jaluzele interioare din lemn - Practic și elegant pot merge mână în mână?

Jaluzelele interioare sunt o alegere excelentă pentru persoanele care care apreciază eleganța și caracterul practic. Sunt disponibile modele și dimensiuni, în diverse posibilități pot fi adaptate cu ușurință oricăi tip de ferestre, inclusiv ferestre deș.

Jaluzelele interioare sunt ușor de folosit și de păstrat curat, iar instalarea lor nu necesită majore în amenajarea încăperii. Sunt o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să acopere ferestrele fără a sacrifica aspectul elegant al interiorului.

Economie de energie putem jaluzelelor - Ne baza pe economii la aerul?

Jaluzelele și jaluzelele vă pot ajuta să economisiți energie în casa dvs. Datorită acestora vara, puteți proteja interiorul împotriva încălzirii excesive, reducând astfel nevoia de a folosi aerul. În timpul iernii, totuși, jaluzelele pot oferi izolare suplimentară a ferestrelor, ceea ce se traduce prin pierderi reduse de căldură.

Alegerea jaluzelelor și rulourilor potrivite este o castă individuală, în funcție de mulți factori. Merită să nu amintim, însă, că acestea nu sunt doar soluții practice, ci și elemente decorative care pot afecta în mod semnificativ aspectul și atmosfera interiorului.

Jaluzelele - sunt perfecte pentru fiecare casă?

Jaluzelele sunt produse care sunt perfecte pentru fiecare casă. Sunt practice, ușor de utilizat și de păstrat curat și adaugă eleganță oricărui interior. Disponibili în modele și dimensiuni, acestea sunt capabile să răspundă nevoilor chiar și ale celor mai pretențioși diverse.

Indiferent ca preferi jaluzelele din lemn sau aluminiu, fie ca cauti rulouri pentru ferestre de acoperis sau standard - in oferta noastra cu siguranta vei gasi ceva pentru tine. Amințiți-vă că jaluzelele sunt o investiție care va aduce beneficii pentru mulți ani.

Jaluzelele din lemn se potrivesc perfect în orice cameră?

Jaluzelele din lemn sunt un tip extrem de versatil de huse de ferestre. Estetica lor caldă și naturală funcționează perfect în orice stil de interior - de la aranjamente tradiționale, clasice la moderne și minimaliste. Lemnul este, de asemenea, un material care se încadrează perfect în ideea de dezvoltare durabilă, fiind în același timp durabil și ușor de păstrat curat.

Jaluzelele din lemn sunt echipate cu lamele care pot fi reglate, permițându-vă să controlați cantitatea de lumină care intra în cameră. Datorită acestui fapt, putem ajusta nivelul de insolație al casei noastre la nevoile noastre - indiferent de ora din zi sau de vremea din afara ferestrei.

Metoda de instalare afectează funcționalitatea jaluzelelor?

Atunci când alegem jaluzelele pentru locuința noastră, este important să acordăm atenție nu doar aspectului lor, ci și modului în care sunt instalate. Montarea jaluzelelor trebuie bine gândită și adaptată tipului de ferestre din casa noastră. De exemplu, in cazul ferestrelor de acoperis, montarea jaluzelelor este putin diferita decat in cazul ferestrelor standard.

În plus, instalarea jaluzelelor trebuie făcută în așa fel încât funcționarea acestora să fie cât mai ușoară. Aceasta înseamnă că jaluzelele trebuie să monteze pe ghidaje care să permită reglarea ușoară a unghiului lamelelor. Datorită acestui lucru, vom putea controla cu ușurință cantitatea de lumină care intra în cameră.

Pot apărătoriile ferestrelor să vă păstrați casa în siguranță?

Unul dintre aspectele la care merită să fiți atenți atunci când alegeți apărători pentru ferestre este siguranța. Acest lucru este valabil mai ales pentru casele cu copii mici. În cazul jaluzelelor, merită să acordați atenție mecanismului de funcționare a acestora - ar trebui să fie sigur și ușor de utilizat atât pentru adulți, cât și pentru copii.

De exemplu, jaluzelele din lemn pot fi echipate cu un mecanism de acționare fără fir care este sigur pentru copii. In plus, lemnul este un material sigur si ecologic, ceea ce face din aceste jaluzele sau alegere excelenta pentru camera copiilor.

Care este influența jaluzelelor asupra climei camerei?

Jaluzelele au un impact semnificativ asupra climei camerei. Bine alese, pot contribui la crearea unei atmosfere confortabile și confortabile. Jaluzelele din lemn, datorită esteticii lor naturale, pot adăuga căldură oricărui interior. La rândul lor, jaluzelele din aluminiu, datorită esteticii lor moderne, pot adăuga caracter încăperii.

În plus, jaluzelele pot ajuta la reglarea temperaturii într-o cameră, ținând departe razele soarelui vara și oferind un plus de izolare iarnă. Datorită, ele pot contribui la acest fapt, confortul utilizării camerei și economisirea energiei.

De ce să alegi jaluzele?

Jaluzelele sunt o alegere excelentă pentru oricine caută huse pentru ferestre practice și estetice. Sunt usor de folosit, usor de curatat si disponibil in diverse variante, atat ca material cat si culoare.

Atunci când alegeți jaluzelele, merită să vă amintiți câteva aspecte cheie - selectarea materialului potrivit, metoda de asamblare, mecanismul de funcționare și siguranța. De asemenea, să nu amintim că jaluzelele nu sunt doar soluții practice, ci și un element important al decorațiunilor interioare.