Jaluzele Fakro

*Pentru a selecta corect dimensiunea accesoriilor, este necesar să se cunoască dimensiunea ferestrei, care este dată pe plăcuța cu date tehnice de pe cercevelul ferestrei.

Jaluzele rulante FAKRO

Trăiește cu culori...
Jaluzelele standard protejează de lumină și, în același timp, pot fi un element suplimentar de decor în pod. Ruloul reduce cantitatea de lumină care intră, adaugă stil camerei, iar gama largă de modele de țesături (uni, cu model) vă permite să asortați sau să contrastați materialul jaluzei cu decorul oricărei încăperi.

Cumpără acum

Jaluzele opace FAKRO

Noapte de zi...
ARF Sunset - oferă o protecție perfectă împotriva razelor solare, asigurând întreruperea completă a interiorului camerei.

Jaluzelele opace ARF sunt realizate dintr-un material elegant, decorativ. Au canale laterale care permit întreruperea interioară a camerei. Jaluzelele opace ARF pot fi oprite în orice punct în susul ferestrei.

Cumpără acum

Jaluzele Venețiane FAKRO

Lumină în mâinile tale...
Jaluzelul venețian AJP este un accesoriu popular pentru fereastră de acoperiș care poate controla cantitatea de lumină care intră în cameră. Prin schimbarea unghiului lamelelor putem controla direcția luminii solare și putem crea o atmosferă unică.

Jaluzelul venețian protejează de supraîncălzire și constituie un element decorativ. Șinele laterale din aluminiu permit o umbrire completă a încăperii și, de asemenea, fac posibilă rotirea cercevelei cu jaluzelele trase în jos.

Cumpără acum

Jaluzele plisate FAKRO

Înconjoară-te de frumusețe...
Jaluzelul plisat APS este un jaluzel elegant și decorativ. Oferă un nivel moale, difuz de lumină în cameră, în culori pentru a se potrivi cu orice design interior.

Ghidajele laterale din aluminiu alb acoperă marginea țesăturii și limitează suplimentar cantitatea de lumină solară care intră. Jaluzelele pot fi poziționate în orice punct.

Cumpără acum

Copertine de acoperiș FAKRO

Jaluzelul oferă o protecție optimă împotriva supraîncălzirii, oferind în același timp o vedere spre exterior. Jaluzelele Fakro reflectă razele solare înainte ca acestea să ajungă pe sticlă și protejează astfel împotriva acumularii de căldură în zilele însorite, oferind ușurare ochilor și protecție împotriva efectelor dăunătoare ale luminii puternice reflectate, ceea ce este deosebit de important atunci când lucrați cu computerele.

Cumpără acum

Rulouri de acoperiș FAKRO

Descopera oaza...
Ruloul exterior oferă confort total la utilizarea spațiului mansardei deoarece protejează împotriva supraîncălzirii, permite umbrirea completă a încăperii, reduce zgomotul din exterior și asigură intimitatea prin acoperirea completă a ferestrei.

Instalate la exterior, rulourile îmbunătățesc protecția în zilele însorite împotriva câștigului neconfortabil de căldură. Suprafața interioară a lamelelor de aluminiu este acoperită cu un strat special, care limitează căldura primită.

Cumpără acum