Jaluzele venețiane exterioare

Jaluzele venetiene exterioare pentru fatada cu lamele in forma literelor Z si C

Jaluzele de exterior

Creșteți experiența de viață în aer liber cu vârful soluțiilor de acoperire a ferestrelor: Jaluzelele de exterior. Proiectate pentru a rezista la intemperii, jaluzelele de exterior sunt realizate din materiale foarte durabile, cum ar fi poliesterul acoperit cu PVC și componentele din oțel inoxidabil de calitate marine. Proiectate cu precizie pentru rezistență, oferă o protecție UV de neegalat și sunt adepți în atenuarea câștigului de căldură solară, sporind astfel eficiența energetică. Echipate cu sisteme de control automate și senzori de vânt integrați, jaluzelele de exterior se retrag perfect în condiții meteorologice nefavorabile, asigurând longevitate. Ele îmbină fără efort funcționalitatea cu estetica, venind într-o gamă largă de modele și palete de culori pentru a completa orice stil arhitectural. O uniune sublimă a tehnologiei și a măiestriei, jaluzelele de exterior nu sunt doar un accesoriu, ci un element esențial în designul exterior modern.

Jaluzele venețiane exterioare

Jaluzele de fațadă - caracteristici

Jaluzelele de fațadă au un alt avantaj semnificativ - construcția lor este identică cu cea a jaluzelelor interioare clasice. Structura este formată din lamele dispuse orizontal, adică lamele mobile, a căror înclinare poate fi modificată în funcție de intensitatea luminii solare și de unghiul de incidență a acesteia. Astfel, interioarele nu trebuie să fie complet întunecate, iar în interior se va asigura aer proaspăt. Incaperile pot fi bine luminate si iarna, cand soarele nu este atat de intens si lamelele jaluzelele pot fi ridicate tot timpul. Același lucru este valabil și pentru zilele mai înnorate. Intensitatea luminii poate fi reglata si folosind automatizarea meteo care masoara pozitia soarelui si controleaza lamelele. Jaluzele de fatada antifurt - ca scut exterior, acest tip de jaluzele poate indeplini si functii antifurt. Armura coborâtă protejează interiorul împotriva tentativelor de spargere, ceea ce face dificilă intrarea înăuntru. Jaluzelele de fațadă izolați fonic încăperile și protejează împotriva zgomotului venit din exterior.

Jaluzele exterioare încastrate

Instalarea jaluzelelor de fatada

Jaluzelele de fatada sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, datorita carora sunt rezistente la efectele conditiilor meteorologice. Benzile (lamele) sunt realizate din aluminiu profilat sub forma literei C sau Z (optional). În combinație cu ghidaje și scuturi selectate corespunzător sub formă de casetă din tablă sau aluminiu cu o secțiune transversală ovală sau pătrată, obturatorul de fațadă afectează în mod semnificativ estetica fațadei clădirii. Benzile în sine sunt disponibile în diferite lățimi și culori și nu există nicio problemă cu potrivirea lor cu culoarea fațadei. Sunt realizate din materiale foarte rezistente, fixate suplimentar termic, ceea ce are ca rezultat rezistența la schimbarea condițiilor meteorologice (zăpadă, vânt puternic, îngheț) și a culorii razelor UV (fără efect de decolorare).

Jaluzele de fațadă la dimensiune
Jaluzelele de fațadă pot fi instalate nu numai în clădirile care sunt în construcție, ci și în clădirile gata făcute. În clădirile finisate se instalează jaluzele de fațadă montate la suprafață, în timp ce în clădirile aflate în construcție se folosesc jaluzele de fațadă încastrate. Jaluzelele încastrate sunt echipate cu o casetă pentru montare încasată cu proiecție care permite executarea tencuielilor exterioare; din aluminiu extrudat.

La ambele tipuri, jaluzelele încastrate și montate la suprafață, elementele textile din poliester sunt fixate termic, iar scara este întărită suplimentar cu Kevlar. Găuri în lamele
sunt înfășurate pentru a preveni frecarea benzilor. Număr de culori standard pentru benzi - 15; in plus, se poate lacui in orice culoare din paleta RAL. Jaluzelele de fatada sunt echipate cu actionare electrica sau manuala.

Calculator jaluzele de fațadă - la plasarea unei comenzi în magazinul online Knall, calculatorul de costuri apare automat în colțul din stânga jos.

Jaluzele automate de fatada

Tipuri de jaluzele de fațadă

Magazinul online Knall oferă jaluzele de fațadă în două grupe - încastrate și montate la suprafață. În ambele cazuri, comenzile sunt pregătite individual la dimensiunea specificată de client. Atunci când plasați o comandă, este selectată și schema de culori.

Jaluzele montate pe fatada/montate la suprafata in forma de lamele C sau Z
Cu opțiunea C-blade, antrenarea poate fi electrică sau manuală; latime maxima 4,5m, inaltime maxima 5m. Cu opțiunea Z-blade, doar acționare electrică; latime maxima 4,5m, inaltime maxima 3m.

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Jaluzelele de fațadă sunt fabricate la dimensiuni individuale, prin urmare pot fi utilizate în diverse proiecte și în clădiri cu ferestre de dimensiuni nestandard. Pentru a evita erorile de măsurare, vă rugăm să citiți instrucțiunile din măsurare.

Cum să alegi o culoare
Culoarea jaluzelelor exterioare, inclusiv a jaluzelelor de fațadă, se potrivește cu culoarea fațadei clădirii. În acest caz, totul ar trebui să creeze un aspect coerent și estetic. Alegerea culorilor din oferta este selectata in asa fel incat sa fie posibila alegerea jaluzelelor de fatada pentru diferite fatade.

Cum se montează
Jaluzelele de fațadă sunt instalate pe exteriorul ferestrei. Ele pot fi instalate în case existente (montate la suprafață) sau în construcție (montate la nivel). Instrucțiunile de montare pot fi găsite în fila Instrucțiuni de asamblare. În cazul jaluzelelor exterioare, montarea trebuie încredințată unei echipe de profesioniști; mai ales în cazul unui număr mai mare de scuturi comandate şi în clădirile cu mai multe etaje.

Cum să curățați
Cel mai bine este să încredințați curățarea apărărilor exterioare unei echipe de profesioniști care are la dispoziție echipamente speciale și agenți de curățare. Acest lucru este necesar, de exemplu, în clădirile cu mai multe etaje, unde este dificil să folosiți o spălătorie cu presiune pe ferestrele de nivel superior. În plus, o problemă poate fi cauzată de curățarea minuțioasă a spațiului dintre șipci pe cont propriu.


La ce folosesc jaluzelele de fațadă?

Prima asociere asociată cu jaluzelele de fațadă poate aduce în minte capabile de ferestre din exteriorul clădirilor care nu protejează de soare. Cu toate acestea, jaluzelele de fațadă sunt mult mai multe decât simple huse de fereastră. Jaluzelele exterioare, cunoscute și sub denumirea de jaluzele de fațadă, sunt un element din ce în ce mai comun al caselor și birourilor moderne. Sunt disponibile în multe forme, dimensiuni și culori diferite, care pot fi adaptate la dimensiunile individuale ale clădirilor, creând astfel un aspect elegant și modern. Utilizarea jaluzelelor de fațadă este foarte largă - de la clădiri rezidențiale, prin clădiri de birouri, până la construcție de utilitate publică.

Jaluzelele de fațadă sunt realizate din diverse materiale, dar cele mai populare sunt cele din aluminiu. Aluminiul este un material usor, rezistent la intemperii, ceea ce face jaluzelele durabile si usor de montat. Structura simplă din aluminiu a jaluzelelor de fațadă, cu lamele în formă de C sau Z, este nu numai atractivă din punct de vedere estetic, ci și foarte funcțională. Jaluzelele de fațadă sunt echipate cu ghidaje care permit controlul lin al unghiului lamelelor. Datorită acestui lucru, utilizatorul poate regla gradul de pătrundere a luminii în interior.

Cum este instalarea și utilizarea jaluzelelor de fațadă?

Instalarea jaluzelelor de fațadă este un proces care necesită precizie și pricepere. Acest lucru este deosebit de important în cazul jaluzelelor de fațadă care sunt montate în exteriorul clădirii. Instalarea corectă este crucială pentru funcționarea jaluzelelor și rezistența acestora la condițiile meteorologice.

Deși instalarea jaluzelelor de fațadă poate părea complicată, în practică este un proces simplu și rapid. Datorită structurii simple din aluminiu și ușurinței de asamblare, jaluzelele de fațadă sunt o soluție perfectă pentru oricine apreciază confortul și viteza de execuție. In plus, use jaluzelelor de fatada este intuitiva si simpla, indiferent daca a fost selectata comanda manuala sau electrica.

Jaluzele de fațadă și rulouri exterioare - care sunt diferențe?

Deși la prima vedere, jaluzelele de fațadă pot să semene cu rulourile exterioare, de fapt sunt două produse diferite. Atât jaluzelele, cât și rulourile sunt concepute pentru a proteja interiorul unei clădiri de soare, dar modul în care o face este diferit.

Rulourile exterioare, la fel ca jaluzelele de fațadă, sunt montate în afara clădirilor. Cu toate acestea, principala lor diferenta este modul in care regleaza cantitatea de lumina care intra in interior. În cazul rulourilor, este posibil doar acoperirea completă a geamului sau descoperirea acesteia. Jaluzel de fațadă, la rândul lor, oferă posibilitatea de reglare lină a cantității de lumină, datorită ajustării unghiului lamelelor.

contează pe economiile de energie datorită jaluzelelor de fațadă?

Economisirea energiei este unul dintre cele mai importante aspecte ale folosirii jaluzelelor de fatada. Datorită posibilității de reglare a unghiului lamelelor, jaluzelele de fațadă vă permiteți să controlați cantitatea de lumină și căldură care intra în cameră. Acest lucru nu numai că mărește confortul de utilizare, dar vă permite și să reduceți costurile de încălzire și aer condiționat.

În timpul sezonului de încălzire, jaluzelele deschise permit utilizarea maximă a căldurii solare, reducând astfel nevoia de încălzire. Vara insa, cand soarele este ridicat, jaluzelele inchise protejeaza interiorul de lumina excesiva a soarelui, limitand functionarea aerului conditionat si contribuind la economii semnificative de energie electrica.

De ce merită să alegeți jaluzele de fațadă?

Jaluzelele de fațadă sunt o combinație perfectă de funcționare și estetică. Folosirea lor aduce o serie de beneficii, de la economii de energie, prin confortul de utilizare, până la aspectul modern al clădirilor. Disponibili in diverse forme si culori, pot fi adaptate oricarei cladiri, indiferent de dimensiunea sau stilul lor.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții care vă permiteți să controlați fără probleme cantitatea de lumină care intra în interior și, în același timp, să vă ofere confort și economii de energie, jaluzelele de fațadă sunt pentru dvs. Indiferent dacă construiți o casă nouă sau plănuiți sau renovare, merită să luați în considerare utilizarea jaluzelelor de fațadă.

De unde să cumpăr jaluzele de fațadă?

Jaluzelele venețiene sunt disponibile la multe magazine de acoperire a ferestrelor. Cu toate acestea, merită să alegeți un producător care oferă produse de cea mai înaltă calitate și oferă sfaturi profesionale. Verifica oferta din magazinul nostru si vezi ce posibilitati ofera jaluzelele de fatada. In magazinul Knall, indiferent care sunt nevoile si asteptarile tale, suntem convinsi ca vei gasi un produs care sa iti satisfaca asteptarile.

Automatizarea jaluzelelor de fațadă - Cum funcționează sistemul de automatizare a vremii?

Controlul lin este una dintre caracteristicile cheie ale jaluzelelor de fațadă. Cele mai avansate sisteme permit controlul electric, care garantează precizie și confort de utilizare. Datorită acestui fapt, este posibilă ajustarea setărilor jaluzelelor la preferințele individuale și la condițiile meteorologice.

O soluție foarte interesantă care câștigă din ce în ce mai multă popularitate este sistemul de automatizare a vremii. Funcționează pe baza senzorilor de vreme care reacționează la schimbările condițiilor meteorologice. In functie de intensitatea razelor solare, temperatura sau puterea vantului, sistemul regleaza independent unghiul de inclinare al lamelelor, asigurand conditii optime in interiorul incaperii.

Cum cooperează jaluzelele cu sistemul de a face aer?

O altă soluție modernă este permisă de cooperare a jaluzelelor de fațadă cu sistemul de aer instalat. Datorită acestui fapt, în funcție de setările jaluzelelor, sistemul de aer condiționat reglează funcționarea, asigurând temperatura optimă în interiorul clădirii.

Această combinație inteligentă vă permite să reduceți nivelul de zgomot generat de aer, precum și să reduceți consumul de energie al acestuia. Acest lucru este deosebit de important în casele moderne, unde grija pentru mediu și economisirea energiei sunt printre priorități cheie.

Jaluzelele exterioare - Cât de rezistente sunt la condițiile meteorologice?

Unul dintre principalele avantaje ale jaluzelelor de fațadă este durabilitatea și rezistența la diferite condiții meteorologice. Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, precum aluminiul, jaluzelele sunt rezistente la soare, ploaie sau vânt.

Ghidajele pe care sunt montate sipcile sunt si ele realizate din materiale rezistente la coroziune. Datorită acestui fapt, chiar și mulți ani de utilizare, și după păstrarea aspectului și funcționalității inițiale.

Cum să acoperiți fațadele din sticlă? - Jaluzele de fațadă!

Fațadele din sticlă sunt o soluție care este din ce în ce mai aleasă în construcțiile moderne. Ele dau efectul de spatialitate si lumina, dar necesita o protectie adecvata de soare. Aici sunt utile jaluzelele de fațadă.

Datorită capacității de a controla unghiul de înclinare la lamelelor, jaluzelele de fațadă vă permiteți să controlați cantitatea de lumină care să intre în interior. Acest lucru nu numai că mărește confortul de utilizare, ci și protejează împotriva încălzirii excesive a încăperilor. În combinație cu fațadele din sticlă, jaluzelele de fațadă creează un duo armonios și estetic care nu este doar practic, ci și eficient.