Reglarea huselor ferestrelor

« Înapoi la blog

Problema potrivirii capacelor ferestrelor este legată de două lucruri - în primul rând, este legată de dimensionarea adecvată a ferestrei și, în al doilea rând, de amenajarea amenajării interioare. Ambele lucruri sunt foarte importante atunci când ajungem la decizia de a alege o husă.

Adaptarea corectă la dimensiunea ferestrei înseamnă nu doar estetica aspectului, ci mai ales posibilitatea utilizării husei, adică funcționalitatea acesteia. Rulourile, jaluzelele sau plasele de țânțari vor fi funcționale doar atunci când sunt reglate corespunzător. Caracteristicile acestui tip de huse vizează montarea lor în spațiul ferestrei. Prin urmare, este important să faceți măsurătorile corect. Schema de culori și alegerea categoriei de produse sunt legate de designul interior.

Potrivirea dimensiunilor

Cumpărarea rulourilor sau jaluzelelor într-un magazin online poate ridica preocupări legate de măsurarea ferestrelor și furnizarea dimensiunii adecvate a produsului. De aceea, am pregătit o filă specială în magazinul Knall Măsurare în partea de sus a paginii. După selectarea categoriei de produse corespunzătoare, puteți citi instrucțiunile cu privire la care trebuie făcute măsurătorile. Avem, de asemenea, o Garanție specială de potrivire .

Este și mai simplu când vine vorba de protecție solară. Oferim paznici Fakro si Velux. Dacă clientul are ferestre de acoperiș de la una dintre aceste companii, este suficient să te uiți la plăcuța de identificare de pe cadru. Contine dimensiunile ferestrei; doar precizați-le când comandați.

Pregătirea capacului la o dimensiune specificată individual vă permite să le ajustați la ferestre de dimensiuni nestandard - ferestre mici de baie sau geamuri mari, de exemplu în camera de zi. Datorită acestui fapt, în ciuda diferențelor de dimensiuni ale ferestrelor, același tip de husă poate fi folosit peste tot.

Aranjament

Amenajarea interiorului este o mare plăcere atunci când proiectați o locuință sau împrospătați aspectul acesteia. Cu ce vor fi acoperite ferestrele este foarte important pentru ca spatiul lor afecteaza perceptia intregului. În prezent, există o modă pentru ferestrele mari și interioarele iluminate, așa că este și mai necesar să ne gândim cu ce vrem să le acoperim.

Acoperirea este necesară chiar și la cele mai frumoase ferestre pentru că garantează intimitatea rezidenților și previne supraîncălzirea încăperilor când este cald afară. Aranjamentul este legat de culorile si categoria produsului. Culorile strălucitoare și țesăturile netede sunt perfecte pentru interioare mai mici (să nu le reducă optic) și în bucătărie/sufragerie, adică în locurile în care stai cel mai des. Culorile deschise vor umbri camera, dar nu o vor întuneca și nu va trebui să folosiți iluminare artificială. Culorile mai intense și țesăturile mai grele sunt o soluție excelentă într-un spațiu mai mare sau ca accent de culoare. De asemenea, este o idee bună să amenajați, de exemplu, un dormitor.

Alegerea produsului în sine va depinde de stilul designului interior. Vă încurajăm să vizualizați subiectele blogului nostru - există multe intrări referitoare la stiluri specifice de decor și selecția de huse de ferestre adecvate.

Blog

De asemenea, verificați.

Toate articolele și sfaturile »