Copertine pentru ferestre verticale - capac de geam de exceptie

« Înapoi la blog

Cuvântul „copertine” în legătură cu acoperirea ferestrelor este de obicei asociat cu copertinele de terase, al căror material, așezat pe un cadru special, se desfășoară peste balcon sau terasă pentru a crea un spațiu umbrit. Este o soluție excelentă pentru zilele toride de vară.

Copertinele ferestrelor verticale sunt, însă, un tip complet diferit de huse; mai presus de toate, spre deosebire de copertinele de terasă, acestea nu sunt huse care pot fi folosite doar în sezonul de vară. Folosim avantajele copertinelor verticale pe tot parcursul anului.

Copertinele ferestrelor verticale aparțin grupului de capace exterioare și sunt montate pe fereastră sau pe nișa de căptușeală exterioară. Pot fi folosite cu ferestre din PVC, aluminiu sau lemn. Instalarea copertinelor verticale are o importanță deosebită în cazul geamurilor mari, atât de la modă în arhitectură astăzi. Ferestrele mari sau pereții întregi vitrați apar din ce în ce mai mult în casele de locuit, clădirile din spațiile publice și sediile companiei. Creează o imagine exterioară foarte frumoasă a clădirii și luminează foarte bine interiorul, făcându-l plin de lumină și spațiu, chiar dacă nu este chiar mare. Cu toate acestea, ferestrele mari au și dezavantaje, mai ales vara cea mai mare căldură trece prin ele, iar iarna cele mai multe evadări. Copertinele verticale pentru ferestre ajută la prevenirea acestui lucru.

Avantajele copertinelor ferestrelor verticale
Pentru a vedea pe deplin avantajele copertinelor verticale, acestea pot fi împărțite în grupuri.

  • Protecție împotriva supraîncălzirii. Husele exterioare sunt cele mai eficiente pentru a preveni încălzirea încăperilor deoarece sunt plasate în fața geamului. În acest fel, nu permit razelor solare să intre în contact cu suprafața de sticlă a ferestrei, limitând astfel fluxul de căldură, creând o barieră eficientă pentru aceasta. Fără ele, clădirea cu geam mare ar semăna cu un acvariu, iar temperatura din interior ar fi insuportabilă. Acest avantaj este cu atât mai important cu cât în zilele noastre temperaturile ridicate nu apar doar vara, ci și din ce în ce mai des primăvara și toamna.
  • Protecție împotriva pierderilor de căldură. În lunile mai reci, copertina verticală coborâtă va ajuta efectiv la menținerea căldurii în interior (scade coeficientul de permeabilitate la 16%).
  • Economie. Deoarece copertinele verticale sunt capabile să protejeze eficient interioarele împotriva căldurii verii, ele vor ajuta la reducerea cheltuielilor legate de aer condiționat. Iarna, prevenind pierderile de caldura, vor reduce costurile de incalzire.
  • Lumina naturala. Copertina verticală coborâtă nu oprește fluxul de lumină naturală, ci o difuzează. Acasa sau la serviciu, puteti folosi lumina naturala, dar fara efectul neplacut al expunerii la soare.
  • Protecție împotriva razelor UV. Soarele nu doar crește temperatura. Razele sale pot provoca estomparea treptată a culorilor pereților sau obiectelor din locuință sau sediul companiei. O copertina verticală va preveni eficient acest lucru.
  • Asigurarea confidențialității. Copertina coborâtă nu va bloca fluxul de lumină naturală și vizibilitatea spre exterior, dar va face interiorul invizibil din exterior.
  • Protecție împotriva insectelor. Copertina verticală va împiedica pătrunderea insectelor deranjante în încăperi, în ciuda ferestrelor deschise.

Copertine verticale pentru ferestre în magazinul online Knall
Magazinul Knall ofera copertine verticale FAKRO in doua sisteme: VMZ si VMB. Sistemele diferă prin faptul că VMB are o grindă mobilă. Datorită acesteia, după desfacerea copertinei, putem înclina partea inferioară a acesteia și avem acces liber la pervazul ferestrei. Controlăm sistemul VMZ manual, electric sau electric cu o unitate solară. Sistemul VMB numai electric sau electric cu acţionare solară.

Ambele sisteme sunt realizate dintr-o țesătură specială, durabilă și rezistentă la intemperii, din fibră de sticlă acoperită cu PVC. Țesătura este rulată pe un arbore cu motor și plasată într-o casetă din profile de aluminiu. Banda cu fermoar, care este încorporată în marginile țesăturii, garantează tensiunea acesteia între ghidaje și împiedică căderea acesteia din ghidaje. Această combinație face ca materialul să fie rezistent la rafale puternice de vânt - până la 120 km/h (vânt lateral până la 220 km/h).

Blog

De asemenea, verificați.

O casă modernă - ferestre moderne

O casă modernă - ferestre moderne

Schimbări, schimbări, schimbări... Plăcut sau nu fac parte din viața noastră. Astăzi va fi foarte plăcut pentru că este legat de decorarea casei și de interior...

Mai mult »

Husa pentru ferestre toamna si iarna

Husa pentru ferestre toamna si iarna

Huse pentru ferestre toamna și iarna Necesitatea de a ecrana ferestrele poate fi adesea asociată cu primăvara și vara, sau anotimpurile, în care protejăm...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »