Perdele decorative de Crăciun

« Înapoi la blog

Crăciunul se apropie cu pași repezi. Poți vedea decorațiuni și lumini de Crăciun peste tot. A început prima producție de turtă dulce de Crăciun. Încet-încet începem să ne gândim la organizarea acestui timp special. În perioada Crăciunului, cel mai important lucru este atmosfera. Cu toate acestea, mirosurile preparatelor tradiționale și decorul casei sunt la fel de importante. Tot ceea ce alcătuiește atmosfera unică și unică a Crăciunului.

Decorațiunile includ o masă festivă și accesorii vizibile în toată casa. Punerea mesei. Mirosul unui pom proaspăt de Crăciun și piese centrale așezate pe mese. Dar nu numai atât. Decorațiunile de Crăciun sunt și ele vizibile în ferestre. Stuf în picioare și agățat, lămpi sau lumânări. Decorative devin, de asemenea, din ce în ce mai populare perdele de Crăciun .

Perdelele de Crăciun includ atât culori, cât și modele decorative asociate Crăciunului. O astfel de husă va sublinia atmosfera și va oferi casei tale o atmosferă specială de Crăciun.

Aspect festiv al ferestrelor

Decorul ferestrelor completează decorul întregii case. În timpul Crăciunului, puteți sublinia în plus întregul decor prin agățarea draperiilor de Crăciun.

Să începem cu schema de culori. De ani de zile asociem Crăciunul cu o combinație de verde sticla și roșu. Dacă vă plac accentele de culoare mai puternice, puteți alege o astfel de soluție. Perdelele din velur sunt și ele la modă în zilele noastre. Verdele sau roșu combinat cu acest material arată foarte festiv. De asemenea, puteți combina, de exemplu, culoarea verde cu o canape roșie drapată prin perdea. Cu toate acestea, trebuie amintit că în interioarele mai mici, culoarea mai închisă și intensă a perdelelor poate provoca un efect de reducere optică și poate domina interiorul. În astfel de cazuri, este mai bine să alegeți o culoare deschisă și neutră a perdelelor, unde atmosfera de Crăciun va fi subliniată prin decorațiuni. Pot fi doar eșarfe legate în culorile verde și roșu. Dar nu numai atât. Culorile Crăciunului sunt, de asemenea, stinse auriu, granat (deseori combinat cu argint).

Modelele decorative sunt o soluție foarte interesantă pentru perdele de vacanță. De asemenea, este o idee bună să utilizați în case mai mari și mai mici. Decorul poate apărea peste tot sau în partea de jos a voalului, dar fundalul poate rămâne luminos. Modelele decorative sunt brodate in diverse culori: verde, rosu, auriu, bleumarin sau argintiu; culori asociate cu Crăciunul. Acestea pot fi modele geometrice sau forme de baloane, ramuri verzi sau acoperite de zăpadă ale unui pom de Crăciun sau stele din Betleem. Perdelele decorative prezintă, de asemenea, modele de basm: Moș Crăciun, reni și gnomi caracteristici de Crăciun. Astfel de perdele pot aduce o atmosferă festivă în camera unui copil.

Perdelele de Crăciun sunt realizate din țesături naturale care sunt durabile și foarte estetice. Ascunși după Crăciun, își vor păstra aspectul frumos pentru o lungă perioadă de timp. Cu atât mai mult cu cât decorurile și culorile de Crăciun sunt universale. Nu își pierd relevanța. Ei ne însoțesc de ani de zile și sunt asociați cu această perioadă specială a anului.

Cumpărături în Knall

Perdelele din magazinul nostru, sunt cusute la dimensiunea specificată, care trebuie specificată la plasarea comenzii. Atunci când plasați o comandă, trebuie să alegeți și culoarea, tipul de țesătură și/sau orice imprimeu decorativ. Oferim perdele pe inele elegante sau cârlige speciale Microflex. Oferta include și șine electrice pentru perdele, care sunt perfecte pentru dimensiuni mai mari de perdele decorative. Ele ușurează mutarea perdelei și o mențin strânsă din punct de vedere estetic.

Blog

De asemenea, verificați.

Decorare interioară în stil nou

Decorare interioară în stil nou

Astăzi despre un nou stil în designul interior și, bineînțeles, despre husele de ferestre care merg cu el. Japandi - este o noutate când vine vorba de amenajarea...

Mai mult »

Cum să alegi perdele pentru dormitor?

Cum să alegi perdele pentru dormitor?

Nimeni nu are nevoie să se convingă că dormitorul este o cameră care merită o selecție atentă de acoperiri pentru ferestre. Nu poate fi prea întuneric în el, pentru a nu introduce...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »