Jaluzele de fatada - protectie solara exterioara

« Înapoi la blog

Jaluzelele de fațadă sunt un tip modern și elegant de huse instalate pe exteriorul ferestrelor. Ele sunt de obicei asociate cu clădiri mari, vitrate, cu toate acestea, jaluzelele de fațadă sunt din ce în ce mai des folosite în casele private. Acest lucru se datorează în principal faptului că construcția lor este ușoară și simplă, datorită căruia se îmbină perfect cu diferite stiluri arhitecturale. În plus, sunt o soluție excelentă pentru geamurile mari, iar acestea sunt în prezent extrem de la modă în construcțiile moderne.

Care este unicitatea jaluzelelor de fațadă? De fapt, este ascuns în numele lor. Jaluzelele de fațadă funcționează în același mod ca jaluzelele interioare clasice, ceea ce înseamnă că, datorită construcției lor, putem regla fluxul de lumină în încăperi prin reglarea corespunzătoare a lamelelor.

Jaluzelele de fațadă în practică
Jaluzelele de fațadă pot fi instalate în clădiri în construcție sau în clădiri deja în uz. In cazul cladirilor finisate se recomanda obloane de fatada montate la suprafata , in timp ce la cele in constructie - ascunse .

Fiind vorba de o husă exterioară, în producție sunt folosite doar materiale care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate; in plus, sunt fixate termic. Acestea trebuie să fie rezistente la diverse condiții meteorologice (soare intens, vânt, ploaie, grindină, zăpadă etc.) pentru a nu-și pierde aspectul estetic și să nu desfigureze clădirea. Lamele (lamele orizontale) sunt realizate din aluminiu profilat și pot lua forma literei C sau Z. Alegerea formei, desigur, depinde de designul clădirii și de ce se va potrivi mai bine cu aceasta.

Lamelele sunt acționate electric cu o telecomandă. Principiul funcționării lor este același ca și pentru jaluzelele interioare. În funcție de ora din zi, de intensitatea soarelui sau de unghiul de incidență al acestuia, înclinăm șipcile astfel încât să pătrundă în încăperi doar câtă lumină avem nevoie. Acesta este un avantaj important al jaluzelelor de fațadă - doar unele tipuri de jaluzele exterioare asigură fluxul de lumină naturală, iar jaluzelele de fațadă aparțin acestui grup. Datorită afluxului de soare în camere, puteți funcționa liber. Totodată, după ce lamelele sunt complet acoperite, clădirea este protejată eficient împotriva încălzirii vara și împotriva pierderilor de căldură iarna. Este influențată de airbag-ul format între geamul ferestrei și armura oblonului.

Estetica clădirii
Jaluzelele de fațadă, ca toate capacele de pe www.knall.com.pl, sunt făcute pe măsură. Prin urmare, este ușor să le ajustați la un proiect individual. Alegerea formei lamelelor (lamelelor) vă permite să subliniați aspectul fațadei din exterior; cu jaluzelele coborâte complet.

Alegerea se aplică și culorii și lățimii șipcilor. Paleta de culori a fost selectată astfel încât să puteți alege cu ușurință o culoare care se potrivește cu designul fațadei. În mod similar, diferențierea lățimii lamelelor este pentru a ușura ajustarea jaluzelelor de fațadă la aspectul clădirii, astfel încât totul să se armonizeze între ele și proiectul finit să arate estetic.

Blog

De asemenea, verificați.

Jaluzele controlate de smartphone

Jaluzele controlate de smartphone

Jaluzele controlate de smartphone - Introducere în lumea jaluzelelor controlate de smartphone Atât în casele moderne, cât și în cele mai tradiționale, rulou...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »