Transport

Expediere și Livrare

Condiții de livrare pentru site-ul knall

Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre.

costul de livrare a comenzilor este independent de țara în care doriți să fie expediată

* Pentru toate produsele la care lățimea depășește 2000 mm (200 cm), la costurile de transport se adaugă 50 EURO

* Pentru toate produsele la care lățimea depășește 2400 mm (240 cm), la costurile de transport se adaugă 80 EURO, iar pentru toate produsele la care lățimea depășește 4000 mm (400 cm), la costurile de transport se adaugă 290 EURO.

* Executăm comenzi în toată UE, costul expedierii unei astfel de comenzi depinde de țara destinatară și se adaugă automat.

Întrebări frecvente cu privire la comenzile dvs., vă rugăm să vedeți mai jos:


  • Am posibilitatea de a stabili o zi anume pentru livrarea produselor?

În prezent, este imposibil să stabiliți o anumită dată de colectare sau să amânați expedierea. Cu toate acestea, vi se recomandă să verificați disponibilitatea mărfurilor și timpul de livrare, astfel încât să puteți fi prezent la locul de livrare în timp util.

Pentru a sprijini clienții noștri, lăsăm ca articolele să fie trimise la o altă adresă. Opțiunea aleasă cel mai adesea de către clienți este livrarea mărfurilor la locul de muncă, astfel încât un coleg să poată semna pentru aceasta, datorită căreia veți evita nevoia de a rearanja transportul. În plus, trebuie să vă amintiți să informați persoanele adecvate că va exista un pachet pentru dvs., astfel încât să nu fie respins accidental.

În plus, am descoperit că, în afară de o rată ridicată de succes în ceea ce privește expedierea articolelor noastre, apar unele probleme atunci când livrarea este la domiciliu, mai degrabă decât la adresa de afaceri. Prin urmare, este întotdeauna recomandat ca clienții să aleagă livrarea la locul de muncă, pentru a evita orice probleme.


  • Trebuie să fiu acasă pentru a ridica livrarea?

Este necesar să semnăm pentru toate bunurile pe care le vindem, cu excepția cazului în care coletul este atât de mic încât să poată fi livrat prin poștă și plasat în cutia poștală a clientului.

Dacă un client dorește ca produsele sale să fie lăsate la vecinul său, el trebuie să completeze o casetă cu instrucțiuni de livrare care este plasată pe pagina de finalizare a comenzii.

Există și posibilitatea de livrare la locul de muncă, deși trebuie să țineți cont de dimensiunea coletului, astfel încât să îl puteți duce acasă fără a deteriora marfa.


  • Produsele comandate vor fi livrate pe piese?

De obicei, nu trimitem comenzi până când nu sunt complet finalizate.

Cu toate acestea, există unele situații în care putem organiza o livrare parțială a produselor comandate. Vă rugăm să ne contactați și veți obține mai multe informații.

În cazul livrării comenzii dumneavoastră în părți, nu percepem taxe de livrare suplimentare.


  • Produsele comandate pot fi livrate în afara UE?

În prezent, livrăm produsele noastre doar în Uniunea Europeană

Informații complete privind locurile în care livrăm pot fi găsite pe pagina noastră de livrare.


  • Cât timp trebuie să aștept pentru produsele mele pe măsură?

În mod tradițional, livrăm jaluzelele noastre pe măsură în 14-20 de zile lucrătoare.


  • Nu există informații despre transportul gratuit când adaug produse în coș?

Livrarea gratuită nu mai este oferită și pentru bunurile alese.