FAQ

Copertine pentru terasă

Soluția perfectă pentru a crea umbră pe terase. Construcția lor solidă și materialele durabile oferă protecție împotriva soarelui și a ploilor ușoare. Ușor de utilizare, adesea echipate cu mecanisme automate de desfășurare și retragere, se adaptează la o varietate de stiluri arhitecturale.

Copertine veranda

Proiectat special pentru utilizare pe verande si terase acoperite. Se caracterizează prin durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice. Designul lor permite utilizarea deplină a spațiului exterior, creând o umbră plăcută și la adăpost de ploaie.

Copertine pentru balcon

Perfect pentru apartamente cu balcoane. Ele oferă umbră și intimitate fără a ocupa mult spațiu. Sunt ușor de instalat și utilizat, iar varietatea lor de culori și modele vă permite să asortați orice stil de balcon.

Copertine laterale

Acestea oferă suplimentare împotriva soarelui și a vântului pe terasă sau balcon. Sunt perfecte pentru a crea un spațiu exterior intim. Ușor de utilizare, pot fi desfășurate sau ascunse rapid atunci când nu sunt necesare.

Copertine pentru ferestre FAKRO

Deseori numite jaluzele, acestea sunt montate direct deasupra ferestrelor și protejează interiorul împotriva încălzirii excesive și a razelor solare. Designul lor elegant se combină cu funcționalitatea, datorită căreia nevoia de a folosi aer în zilele calde este redusă.

Jaluzele venețiane exterioare

Jaluzelele exterioare, care nu sunt doar un element practic, ci și un element estetic la fațadei. Ele oferă un control excelent asupra luminii solare, precum și izolație termică, crescând eficiența energetică a clădirii.

Jaluzele rulante

Acestea oferă protecție împotriva soarelui, ploii și chiar a zgomotului. Creșteți confidențialitatea și securitatea. Disponibili in multe stiluri si culori, sunt usor de folosit si pot fi echipate cu sisteme de control automat.

Pergole

Perfect pentru a crea un spatiu elegant, acoperit in gradina sau terasa. Pergolele nu sunt doar funcționale, dar adaugă și eleganță oricărui spațiu exterior, permițându-vă să creșteți plante cățărătoare pentru umbră și decor suplimentar.

Jaluzelele de acoperiș

Special concepute pentru ferestrele de acoperiș, acestea protejează eficient împotriva soarelui și asigurări izolare termică. Varietatea lor de culori și modele permite integrarea armonioasă în orice interior.