Perdele cu ochi

Perdelele cu ochi pe inele sunt cel mai clasic mod de a agăța perdele decorative. Diametrul inelului 4cm, lățimea centurii de rigidizare 10cm. Sunt plasate deasupra ferestrei.

Draperii cu ochiuri

Creșteți atractivitatea estetică și funcționalitatea oricărui spațiu interior cu draperii cu ochiuri, o soluție de lux pentru acoperirea ferestrelor care îmbină inovația cu principiile de design onorate de timp. Cuprinzând o țesătură de înaltă calitate înfilată prin ochiuri metalice elegante, draperiile cu ochiuri oferă o draperie perfectă, ondulată, care adaugă atât profunzime vizuală, cât și bogăție tactilă oricărei încăperi. Aceste tratamente meticulos pentru ferestre oferă o filtrare perfectă a luminii, sporind atmosfera, oferind în același timp o intimitate excepțională. Durabilitatea lor inerentă provine din componente europene robuste, în timp ce ușurința instalării permite personalizarea simplă, integrându-se perfect cu motive de design contemporan sau tradițional. Concepute meticulos, draperiile cu ochiuri exemplifică un amestec optim de eleganță, durabilitate și eficiență funcțională, transformând simplele ferestre în puncte focale captivante. Verificați mai multe:

Draperii cu ochiuri

Perdele cu ochi

Caracteristici ale perdelelor ornamentale cu ochi și ale draperiilor de plasă

Diferențele de grosime afectează funcția perdelelor; pot înlocui perdelele și pot lăsa mai multă lumină în camere. Diferențele de grosime mai înseamnă că perdelele pot fi folosite și în încăperi cu un spațiu mai mic. Datorită faptului că perdeaua creează ceva ca un cadru în jurul ferestrei și nu poate fi integrată în spațiul său, în interioare mai mici, ar trebui folosite țesături mai delicate și mai netede, lipsite de modele .

Materiale si culori

Oferta de țesături decorative pentru perdele este foarte extinsă. Alegerea se aplică culorilor, grosimii materialelor, texturilor și modelelor ornamentale. Toate țesăturile sunt naturale. Sunt, de asemenea, de înaltă calitate. Mai mult, oferta de perdele la comandă vă permite să o ajustați la ferestre de diferite dimensiuni, inclusiv non-standard.

Cu toate acestea, dacă draperiile decorative vor apărea în interioare mai mici, merită să alegeți un material neted, fără modele decorative sau decorațiuni. În plus, culorile ar trebui să fie mai deschise aici pentru a evita efectul optic de reducere cât mai mult a dimensiunii încăperii.
Perdele pe inele

Țesăturile mai delicate și mai ușoare vor funcționa bine și în încăperi precum camerele de zi (deseori conectate la bucătărie), adică unde avem nevoie de multă lumină în timpul zilei. Acest tip de țesătură va estompa lumina și va umbra interiorul, dar nu va opri complet razele soarelui. Pe de altă parte, țesăturile mai groase vor funcționa bine acolo unde lumina ar trebui să fie blocată, de exemplu într-un dormitor. Nu numai că are nevoie de mai multă răcire (protecție solară în timpul zilei), dar și pentru a opri fluxul de lumină artificială noaptea.

In spatii mari poti folosi in siguranta materiale in culori mai inchise, caracterizate printr-o textura groasa si/sau modele decorative. Într-o cameră mare, perdeaua nu își va reduce dimensiunea, ceea ce va face spațiul mai cald și mai confortabil. Cu atât mai mult acum că astfel de perdele sunt adesea complet deschise în timpul zilei; spatiul ferestrei este deschis si interiorul plin de lumina.
Perdele ondulate pe măsură

Sisteme de perdele pentru stâlpi tubulari pentru perdele

Tijele tubulare pentru perdele sunt cel mai clasic mod de a atarna perdele decorative. Sunt plasate deasupra ferestrei. Se caracterizează prin design minimalist și de înaltă calitate. Ele susțin materialul perdelei și, în același timp, se îmbină cu acesta datorită culorilor lor clasice. Este firesc ca zilnic perdelele să poată fi deschise și închise frecvent; Prin urmare, atunci când le cumpărați, lungimea trebuie măsurată în mod corespunzător. În mod ideal, acestea ar trebui să se termine la aproximativ 1,5 cm deasupra podelei. Oeliile facilitează deschiderea și alunecarea. Perdelele de pe ochiuri sunt perdele cu inele metalice cusute în găuri, datorită cărora totul alunecă cu ușurință peste tija perdelei.

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Perdelele se măsoară în metri; după fixarea inelelor sau cârligelor Microflex, totul va fi de două ori mai mic. Inelele (ghidurile) au un diametru de 4 cm, setul contine 6 inele la 1 metru. Când luați măsurători, trebuie să presupunem că perdeaua trebuie să se termine la 1,5 cm deasupra podelei. În acest fel, partea de jos nu se va murdări atunci când îl glisați înăuntru/în afara.

Cum să alegi o culoare
Perdelele pot avea o functie de blackout, apoi poti alege culori mai inchise si o textura mai groasa a materialului. Pot actiona si ca perdele si apoi sunt cusute din materiale delicate si transparente. Alegerea depinde adesea de funcția camerei, de exemplu, în dormitor veți avea nevoie de mai multă întrerupere, iar în bucătărie sau în sufragerie - mai mici. Culorile perdelelor depind si de modul in care este amenajat interiorul; acest stil poate influența culoarea, textura țesăturii sau alegerea țesăturii cu model. Mărimea interiorului poate decide și despre culoare; la cele mai mici nu ar trebui sa apara jaluzelele in culori inchise, deoarece le pot face mai mici optic.

Cum se montează
Perdelele pot fi agățate pe șine tubulare pentru perdele sau cârlige speciale Microflex. În ambele cazuri, țesătura va fi plăcută din punct de vedere estetic. În magazinul nostru există și șine electrice pentru perdele, care fac mult mai ușor deplasarea perdelelor. Acest lucru va fi de o importanță deosebită în cazul draperiilor de dimensiuni mari comandate și când țesătura din care urmează să fie cusute va fi groasă și, prin urmare, și mai grea.

Cum să curățați
Perdelele pot fi spalate la masina si apoi calcate - conform instructiunilor plasate pe material. Pentru perdele/draperii supradimensionate care nu pot fi spălate la mașină, vă rugăm să utilizați serviciul de spălătorie.

De ce să cumpărați perdea în magazinul online Knall?

Magazinul nostru online oferă clienților o modalitate excepțională de a-și decora interiorul casei. Majoritatea produselor noastre, inclusiv umerase pentru perdele, tije electrice pentru perdele și, cel mai important, perdelele noi, datorită acestui fapt, fiecare client al nostru va putea obține perdele perfecte pentru el însuși. Produsele pe măsură vin cu avantaje suplimentare - putem potrivi perfect culorile cu interiorul, datorită paletei largi de culori. Nu există nicio problemă să cumpărați accesorii pentru perdele pentru produsele noastre.