Perdele elegante in amenajari interioare

« Înapoi la blog

Tema designului interior rămâne întotdeauna relevantă. Fire noi și interesante apar tot timpul în el. Modificări de stiluri, materiale noi și texturi ale acestora, modificări ale culorilor și accesoriilor... Toate acestea înseamnă că atunci când vine vorba de modalitățile în care putem aranja designul interior, nu se pune problema de plictiseală. Mai ales la începutul anului, când apar informații proaspete despre noile tendințe. Undeva în depărtare se vede primăvara, iar acesta este cel mai bun moment pentru a schimba aranjamentul aspectului casei.

Una dintre cele mai fierbinți tendințe, care continuă și la începutul anului 2020, este moda accesoriilor naturale. Aceasta susține, printre altele, concentrarea puternică a designerilor către ecologie în materialele, accesoriile și mobilierul folosit, care urmează să fie renovate din ce în ce mai des. În acest fel, sunt create adevărate pietre prețioase decorative.

Perdelele se potrivesc perfect în această tendință. Sunt realizate din materiale identice cu jaluzelele romane, care de ceva timp sunt considerate unul dintre cele mai bune accesorii pentru metodele de finisare interioare minimaliste, moderne. Aceasta metoda de ecranare a ferestrelor este recomandata in principal in case/apartamente cu un spatiu mai mare, astfel incat acestea sa nu domine incaperile si sa le reduca reducerea optica. Totuși, datorită faptului că alegerea culorilor și masivitatea materialelor din care sunt cusute draperiile este foarte mare, prin alegerea unei țesături ușoare și ușoare obținem un decor care va funcționa și în interioare mai mici.

Materiale si culori
Perdelele funcționează foarte bine în orice cameră de acasă. Putem alege dintre multe culori și texturi ale țesăturilor și, prin urmare, acestea se pot adapta cu ușurință la funcțiile camerelor de acasă; sa fie un decor si in acelasi timp sa protejeze interiorul de soare.

Camere precum bucătăria sau camera de zi au nevoie de multă lumină solară, înăbușită în zilele caniculare. Aici puteți alege perdele din țesături ușoare și transparente. Acestea vor proteja împotriva soarelui, dar în același timp vor face casa plină de lumină. În plus, puteți alege culori luminoase care vor adăuga spațiu interiorului. O astfel de combinație va permite și utilizarea draperiilor în încăperi puțin mai mici.

La rândul lor, materialele mai groase și mai masive vor fi potrivite pentru funcții legate în primul rând de umbrirea interioară. Vor funcționa bine, de exemplu, în dormitoare sau în camerele copiilor, adică acolo unde ar trebui să fie cât mai răcoros în timpul zilei, pe vreme caldă și să fie întuneric în timpul odihnei nopții. Culorile extinse facilitează potrivirea lor cu amenajarea camerelor individuale, iar camerele copiilor pot fi pline de culori.

Perdele - un produs nou în magazinul online Knall
Observand noile tendinte in completarea aspectului interioarelor moderne, am extins oferta magazinului Knall cu perdele. Țesăturile din acest grup de produse sunt aceleași ca și jaluzelele romane - puteți alege țesături mai delicate, translucide, imitând perdele. De asemenea, puteți opta pentru materiale mai masive care vă permit să umbriți încăperile, sau să optați pentru ambele soluții, potrivind grosimea materialului cu funcția camerei. O gamă largă de culori vă va permite să alegeți o schemă uniformă de culori care să se potrivească cu decorul casei, indiferent de grosimea țesăturii.

Țesăturile și volanele de înaltă calitate fac perdelele să arate și să aranjeze foarte atractiv. Există trei sisteme din care puteți alege: perdele pentru șine tubulare pentru perdele, pentru șine de tavan și Mikroflex, adică mici cârlige din plastic cusute în țesătură.

Sistemele de perdele sunt o soluție excelentă pentru a completa designul interioarelor moderne, minimaliste, unde accesoriile naturale sunt un element important al decorului.

Blog

De asemenea, verificați.

Toate articolele și sfaturile »