Interior 2019 - ce este nou

« Înapoi la blog

Începutul anului 2019 este momentul să verificăm ce tendințe se vor aplica în designul interior. Începutul anului este cel mai bun moment pentru a vedea ce se va schimba și ce va rămâne. Moda pentru decorarea interioară se schimbă și ea - merită să le cunoaștem, deoarece începutul anului este adesea momentul schimbărilor de planificare în aspectul caselor / apartamentelor. Amintiți-vă că tendințele sunt de foarte multe ori pur și simplu inspirații pe care nu trebuie să le reproducem 1: 1. Să le adaptăm la dimensiunea interiorului, și mai ales la ceea ce ne place cel mai mult, cu care ne simțim bine.

Interior 2019 - ce este nou

Anul 2019 aduce cu el o mulțime de schimbări. Cu toate acestea, aceste schimbări sunt mai degrabă modificări, noutăți care urmează să varieze stilurile pe care deja le cunoaștem și le plac. Prin urmare, simplitatea, funcționalitatea și natura vor continua să domnească. Lumină și spațiu. Totuși, toate acestea vor fi diversificate cu noi forme, culori și texturi. Să ne uităm la cele mai importante schimbări.

Ce s-a schimbat

Forme. Formele plăcilor se vor schimba, până acum ne-am bucurat de patrulatere sau hexagoane care intră acum în lumea triunghiurilor. Placile moderne sunt plăci triunghiulare fără modele. Modelele nu merg complet, dar caracterul lor se va schimba. Pe placile in forme clasice acestea vor fi mari si asimetrice, trecand dincolo de spatiul unei farfurii.

Modificările ulterioare privesc elemente de design interior, în special mobilier. Aici vor apărea contururi rotunjite. Formele rotunde vor apărea în seturile de vacanță și în adaosuri precum măsuțe de cafea, scaune, fotolii, mese.

Culori. În acest loc avem cele mai mari schimbări – culorile mai intense sunt probabil cea mai importantă tendință a anului 2019. Mai puțin frecvente sunt interioarele monocromatice, dominate de alb sau gri. Și nu este vorba doar de accesorii, ci și de pereți - într-un living sau dormitor modern, unul ar trebui să fie rezervat unei culori intense. Cu toate acestea, culorile se vor referi în continuare la natură: mai presus de toate, vor fi verde și albastru și nuanțele lor.

Bucătăriile sunt, de asemenea, mai colorate; fronturile de mobilier vor înceta încet să mai fie albe și lăcuite la un luciu ridicat și vor deveni colorate și mate: bleumarin, verde închis și chiar maro sau negru. In ceea ce priveste bucataria, vor avea loc mici modificari in materialele blaturilor; marmura de piatră ușoară și granitul vor fi înlocuite din ce în ce mai mult cu marmură neagră, cuarț închis, beton lustruit și terrazzo.

Stil. Anul 2019 este momentul amestecării stilurilor, al diversificării lor cu altele și al apariției unor noi tendințe. Stilul scandinav încă se aplică: natură, spațiu, lumină, funcționalitate. Totuși, în ea apar elemente noi, acreții din alte surse care îl diversifică pe cel clasic scandinav. Așa-numitul scandi-boho, caracterizat prin covoare cu model, accesorii colorate, plante, mobilier din lemn cu inele vizibile, pereți albi. Scandi-boho în total este foarte asemănător cu clasicul scandinav, deoarece se bazează pe materiale naturale, datorită cărora ambele sunt complementare cu gust. Pe baza stilului scandinav minimalist există și un nou nordic care pune funcționalitate pe echipament și confort. Tapetele cu model și finisajele în negru și mat sunt noi. Un element important aici este și podeaua, aceasta urmând să fie din lemn natural ușor. În 2019, inspirațiile pentru design interior vor fi extrase și din art deco, așa că vor reveni formele simetrice și geometrice, texturile caracteristice ale materialelor și designul.

Blog

De asemenea, verificați.

Jaluzelele din aluminiu - ce este nou

Jaluzelele din aluminiu - ce este nou

Continuăm să cumpărăm jaluzelele din aluminiu pentru că în ciuda funcționalităților lor evidente, adică protecția eficientă a interioarelor de lumina excesivă a soarelui și...

Mai mult »

Jaluzele pentru baie

Jaluzele pentru baie

Jaluzelele pentru baie - o soluție practică și stilată Jaluzelele pentru baie sunt o soluție extrem de practică și stilată care va funcționa atât în...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »