Uși de garaj secționale, adică utilizarea sigură și confortabilă a garajului

« Înapoi la blog

Usile de garaj sectionale sunt in prezent cea mai populara solutie la construirea sau renovarea unei case - aproape 80% dintre oameni le aleg. Fără îndoială, acest lucru se datorează numeroaselor lor avantaje. Ani de zile, folosirea garajului a fost asociată cu nevoia de a ieși din mașină, de a deschide foaia porții și de a reveni la mașină; care nu sună înfricoșător până când nu ne imaginăm o ploaie de toamnă sau o ninsoare de toată ziua care începe să zăbovească în fața garajului.

În magazinul online Knall, oferim porți Kronway, care sunt populare în întreaga lume. Printre altele, au verificat în regiunile predispuse la uragane. Condițiile meteo se schimbă în Polonia, ceea ce poate fi observat mai ales vara, așa că merită să investiți în poarta de cea mai bună calitate. Produsele Kronway au numeroase certificate și o garanție de 10 ani.

Avantajele ușilor de garaj secționale
Avantajele se concentrează pe economisirea spațiului, precum și pe siguranță și economie de utilizare.
1. Economie de spațiu - deoarece poarta se deschide vertical în sus, deplasându-se de-a lungul ghidajelor situate sub tavan, perdeaua nu necesită spațiu suplimentar pentru deplasarea frunzei. Astfel, putem avea o mică alee sau chiar să nu o avem deloc (ex. intrarea în clădire aproape de trotuar, ceea ce este adesea cazul caselor terasate). Un avantaj suplimentar al acestei soluții este că nu trebuie să fim atenți la condițiile meteorologice în timpul iernii - zăpadă nu va împiedica deschiderea și închiderea garajului. O decorare suplimentară a casei, de exemplu, sub formă de ghivece mari cu flori pe părțile laterale ale garajului nu va fi un obstacol - nu există o canapea cu deschidere spre exterior, nu există riscul de a se răsturna și de a deteriora decorul. În plus, ghidajele sunt montate de pe peretele interior al garajului, ceea ce înseamnă că forma peretelui superior al așa-numitului buiandrug (poate fi, de exemplu, arcuită).
2. Siguranță - ușile secționale sunt proiectate nu numai pentru siguranța utilizatorilor, ci și pentru întreaga casă. Soluțiile structurale (panouri, balamale, arcuri) sunt pentru a preveni ciupirea, perdeaua ușii se va ridica automat când lovește un obstacol, iar protecția suplimentară a cablului la arcurile de tensionare este pentru a preveni căderea acestuia automat la ruperea canatului. În plus, deoarece ușile secționale constau din elemente (segmente) identice conectate prin conectori flexibili, acestea sunt mult mai rezistente la deteriorare, ceea ce poate preveni tentativele de efracție.
3. Economic - ușile secționale sunt recomandate în special în casele eficiente energetic. Panourile de oțel din care este realizată armura sunt umplute cu o spumă specială și există un sistem de etanșare la îmbinările segmentelor și întregul perimetru. Astfel, avem o protecție eficientă împotriva frigului, care este de o importanță deosebită atunci când garajul este încorporat în corpul casei și/sau când este încălzit.

Avantajele ușilor de garaj secționale includ și aspectul estetic al clădirii; dimensiunile ușilor de garaj au un impact semnificativ asupra aspectului întregii fațade. În cazul ușilor secționale, întregul se potrivește frumos cu exteriorul casei.

De asemenea, trebuie să ne amintim că confortul utilizării garajului este legat nu numai de mașină. De multe ori păstrăm în el biciclete, o mașină de tuns sau o freză de zăpadă, ceea ce înseamnă că deschiderea/închiderea ușoară nu trebuie neapărat să fie legată de utilizarea mașinii; începutul toamnei poate fi deosebit de favorabil, de exemplu, pentru utilizarea frecventă a bicicletelor

Blog

De asemenea, verificați.

Blog – episodul numărul 100!

Blog – episodul numărul 100!

Da, pentru a suta oară împărtășim informații despre decorațiunile și copertele ferestrelor aici. Vă arătăm cum husele combină două caracteristici importante -...

Mai mult »

Jaluzele controlate de smartphone

Jaluzele controlate de smartphone

Jaluzele controlate de smartphone - Introducere în lumea jaluzelelor controlate de smartphone Atât în casele moderne, cât și în cele mai tradiționale, rulou...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »