Paște 2021 - decorațiuni

« Înapoi la blog

Paștele este chiar după colț. Este timpul să ne gândim la decorațiuni care să pună în evidență atmosfera Crăciunului și să facă casa să arate unic. Decorațiunile apar nu numai pe mese. De asemenea, este loc pentru ele pe pervazurile ferestrelor, mese mici sau comode.

În decorațiunile de Paște, în afară de elementele legate de simbolismul lor, se vede și multă bucurie din primăvară. Acesta este momentul în care începem să ne bucurăm din ce în ce mai mult.

Deci, ce e fierbinte Crăciunul acesta?

Natura invariabil. Elementele naturale ale decoratiunilor sunt invariabil ceea ce nu ar trebui sa lipseasca din decoratiuni. O idee grozavă sunt ghirlandele din crenguțe sau răchită. Le puteți cumpăra gata în diferite culori. Ei creează adesea decorațiuni de Paște deja pregătite. Cu toate acestea, le puteți decora și singur. Folosiți simboluri clasice de Crăciun - ouă de Paște colorate, un miel, un iepuraș și un pui, precum și mușchi, panglici colorate sau accesorii uscate. O astfel de trestie poate sta pe o masa, dar si pe un pervaz; poate fi agatat si de usa.

Flori proaspete și o bază - ar trebui să fie prezente și în casele noastre în timpul Crăciunului. Narcisele galbene sau lalelele colorate pot transforma un interior într-un loc neobișnuit. Accesoriile decorative nu sunt doar flori. Sunt și figurine care simbolizează Crăciunul sub formă de iepuraș, miel, ouă de Paște. Ele pot sta pe o masă sau pe o comodă lângă o vază cu flori.

De asemenea, nu vă fie frică de culori. În 2021, verdele, galbenul, portocaliul și albastrul vor fi cele mai la modă decorațiuni de Paște. Totuși, primăvara este atât de colorată - de ce să nu folosim culorile noastre preferate în decorațiuni? La urma urmei, noi înșine creăm cea mai bună atmosferă de Crăciun - fiecare decorație devine unică atunci când este creată cu plăcere și devine un loc în care cei dragi se întâlnesc.

Cu ocazia Paștelui care se apropie, le dorim clienților noștri să fie timp petrecut în compania persoanelor apropiate. Un timp de pace și bucurie și uitând de toate grijile.
Sărbători fericite!
Echipa Knall

Blog

De asemenea, verificați.

Nicholas intră pe ferestre

Nicholas intră pe ferestre

Moș Crăciun vine prin ferestre. Zoriul se făcea peste Laponia îndepărtată. Te-ai întrebat vreodată unde este Laponia? Ce mâncăm cel mai des aici? Ce...

Mai mult »

Decorarea ferestrei de Paște

Decorarea ferestrei de Paște

Pregătirea pentru decorarea de Paște Cu Paștele se apropie constant, acum este momentul perfect pentru a ne gândi la modul în care ne vom decora interioarele pentru a îmbunătăți...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »