Huse decorative pentru ferestre

« Înapoi la blog

Țesăturile decorative sunt adesea cele care determină stilul interiorului. Ce model alegem, unde apar decorurile și cum compunem întregul este una dintre cele mai importante decizii luate la planificarea sau schimbarea decorului.

Am învățat să ne gândim că țesăturile decorative sunt tapițeria mobilierului, păturile și pernele, diverse tipuri de covoare sau covoare. Cu toate acestea, asta nu este tot. Husele pentru ferestre sunt în prezent unul dintre cele mai importante elemente ale interiorului - diverse tipuri, materiale decorative și accesorii de înaltă calitate fac din care să alegeți mult. Ferestrele au nevoie de huse, iar gama de culori și modele pe țesături vă va permite să le asortați cu ușurință stilului în care dorim să ne decorăm interiorul.

Modele la modă
Alegerea culorii, modelului și texturii țesăturii de acoperire a ferestrei nu numai că va completa designul interior, ci îi va conferi și un caracter specific. Desigur, amintiți-vă că decorul nu este prea mult și că se păstrează într-un singur stil; în plus, interioarele mai mici preferă culorile mai strălucitoare, astfel încât acestea să nu pară optic mai mici.

Problemele modelelor pe țesături sunt, de asemenea, supuse modei, iată unele dintre cele mai la modă din acest an:

  • Modele geometrice - pentru persoanele cărora le plac aranjamentele expresive. Cu mai mult spațiu, culorile intense și modelele expresive vor atrage atenția și vor adăuga energie interiorului. Triunghiurile, diamantele, pătratele, liniile și cercurile vor funcționa bine atât în stiluri moderne, cât și mai clasice. Cu toate acestea, cu acest tip de design, restul interiorului (pereți, tapițerie sau alte completări) ar trebui să rămână neted.
  • Modele botanice sau jungla urbana - motivele florale precum frunzele mari, florile sau vita de vie sunt una dintre cele mai populare tendinte ale anului 2020. Aceste tipuri de decoruri se regasesc si pe tesaturi de acoperire a ferestrelor. Stilul junglă urbană funcționează bine cu lemnul și griul alb; este important să se mențină un echilibru între designul scutului și celelalte elemente ale încăperii.
  • pasteluri - dacă nu sunteți un admirator al decorațiunilor expresive din ferestre pastelurile sunt încă în vogă. Materialele de scut în culori pastelate delicate pot fi un fundal grozav pentru culori mai puternice sau modele clare pe perete sau mobilier. În plus, pastelurile se potrivesc foarte bine cu aditivii metalici din interior - cupru, auriu sau alamă.
  • Japandi - inspirație japoneză. Decorul este o combinație de stiluri scandinave și japoneze. Cele mai bune materiale, culori naturale și un anumit grad de austeritate. În husele de ferestre, aceasta înseamnă tonuri pământii și modele neutre.
  • flash of - materialul strălucitor ar trebui să adauge eleganță la interior. Nota glamour va funcționa într-un stil modern, clasic și art deco. Țesătura strălucitoare a husei va adăuga caracter interiorului, dar este pretențioasă și când vine vorba de alte accesorii. Amintiți-vă că celelalte elemente evidențiază blițul în loc să introducă sațietate sau haos.

Tipuri de huse
Țesăturile decorative sunt în primul rând jaluzelele romane și draperiile decorative . Aici alegem dintr-o oferta extinsa atat de culori cat si de modele pe taninuri. Pe site-ul web Knall, este suficient să „dați clic” pe un anumit model de țesătură pentru a-l vedea mărit și/sau pentru a citi descrierea grupurilor individuale de țesături.

De asemenea, jaluzelele din material merită atenție aici - nu sunt realizate din țesături naturale, precum jaluzelele romane și draperiile, dar gama de culori este extinsă, iar calitatea accesoriilor este foarte ridicată. In plus, la comanda, putem alege si culoarea accesoriilor care se potrivesc cu tesatura si stilul interiorului.

Blog

De asemenea, verificați.

Culoare gri

Culoare gri

Griul este o culoare neutră care este asociată cu lucruri precum cerul gri sau orașele din beton. Cu toate acestea, griul este și o culoare care poate fi elegantă și stilată...

Mai mult »

Culoarea bej

Culoarea bej

Care este magia bejului? Culoarea bej este extrem de populară în decorațiuni interioare, modă și publicitate. Universalitatea sa o face pe placul multor oameni...

Mai mult »

Toate articolele și sfaturile »