Copertine gradina de iarna

Sistemul de copertine de gradina de iarna VERANDA este echipat cu un sistem de tensionare a tesaturii care mentine tensiunea materialului chiar si pe suprafete mari. Elementele de construcție ale ruloului (casetă, ghidaje, grinda inferioară) sunt realizate din aluminiu extrudat și vopsite cu pulbere, care protejează suprafața împotriva efectelor radiațiilor UV și a altor factori atmosferici. Datorită acestui fapt, produsul poate fi utilizat atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirii. VERANDA este disponibilă exclusiv cu control electric.

Copertine gradina de iarna

Caracteristici copertine de gradina de iarna VERANDA

Copertinele de gradina de iarna VERANDA sunt un tip de copertine de acoperis. Acestea protejează de soare lucarne, acoperișuri translucide, grădini de iarnă și tot felul de anexe din sticlă, care sunt acoperite cu o suprafață plană sau înclinată.

Camerele din gradina de iarna sunt o modalitate foarte buna de a obtine spatiu suplimentar pentru relaxare, legand lin casa cu gradina. Acest spațiu nu este doar un loc suplimentar pentru relaxare, ci și o procedură arhitecturală eficientă care vă permite să creați un loc original și verde pe tot parcursul anului. Foarte des, în lunile reci, ne este dor de verdele luxuriant al primăverii. Gradina de iarna vitrata poate fi o oaza de vegetatie si relaxare. În plus, puteți crește și mai multe plante exotice în el.

Cu toate acestea, din cauza geamurilor, o astfel de încăpere trebuie protejată cu grijă împotriva soarelui. În timp ce iarna este plăcut cald, la sfârșitul primăverii și vara temperatura interioară devine insuportabilă. Un astfel de loc nu poate să semene cu o seră. Prin presupunere, este menit să servească drept relaxare și nu poate fi fierbinte în ea. Soluția ideală este utilizarea rulourilor textile Veranda, care umbră eficient întreaga suprafață a acoperișului și, în același timp, arată foarte elegant și estetic. Jaluzelele textile Veranda sunt folosite pentru a umbri suprafețele mari și plane (orizontale și diagonale). Verandă pe acoperiș

Caracteristici copertine Veranda

Jaluzelul Veranda protejează suprafața acoperișului și menține o temperatură plăcută în interiorul încăperii. Unitățile de aer condiționat sunt adesea instalate în seră, iar o copertă de acest tip reduce consumul de aer condiționat, și astfel reduce costurile cu energia.

Economisirea energiei este deci unul dintre principalele avantaje ale copertinelor Veranda. Interioarele de tip gradina de iarna sunt foarte impresionante - atat vazute din exterior cat si din interior. Cu toate acestea, au nevoie de aer condiționat, mai ales când schimbările climatice fac verile foarte calde, iar temperaturile ridicate persistă până târziu în timpul zilei.
in toamna. Capacul orizontal al acoperișului protejează eficient împotriva supraîncălzirii și reduce astfel necesitatea pornirii aerului condiționat.

Un avantaj foarte important este și calitatea și funcționalitatea înalte a copertinelor Veranda. Elementele structurale precum: caseta, ghidajele și grinda inferioară sunt realizate din aluminiu extrudat și vopsite cu pulbere, datorită cărora suprafața lor este protejată împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și a efectelor unor factori precum ploaia sau vântul. Acest lucru are ca rezultat o menținere îndelungată a esteticii husei. Țesătura în sine se caracterizează, de asemenea, prin calitate înaltă care îi asigură durabilitatea, iar un sistem special de tensionare permite țesăturii să lucreze pe suprafețe plane și oblice.

Copertina Veranda este o combinație de umbrire eficientă a încăperilor vitrate cu o structură simplă și estetică. sistem de acoperiș de sticlă

Tipuri

Copertinele veranda oferite in magazinul Knall pot fi instalate in interiorul si exteriorul gradinilor de iarna; comenzile sunt pur electrice. Produsul este echipat cu suporturi speciale de montare din aluminiu care permit asamblarea rapidă și ușoară.

Copertinele pot acoperi suprafețe mari de acoperișuri din sticlă, este posibilă și instalarea modulară. Sistemul de tensionare a țesăturii încorporat își menține tensiunea chiar și cu o suprafață mare, datorită căruia copertina dezvoltată nu își pierde estetica. Caseta este orizontala, dar sistemul functioneaza la orice unghi de inclinare. Întreaga structură este realizată din aluminiu de înaltă calitate, rezistent la condițiile meteorologice, iar paleta de culori a țesăturilor este extinsă. Vă permite să alegeți capacul după culoarea fațadei (dacă copertina este instalată în exterior) sau după stilul decorului (dacă copertina este instalată în interior), și astfel păstrați un aspect de clădire sau interior de bun gust.

Produsul a fost echipat cu opțiunea de utilizare a automatizării meteo care vă permite să controlați cantitatea de lumină incidentă.

Informații suplimentare

Cum să se măsoare
Copertinele de verandă sunt folosite pentru a proteja acoperișurile din sticlă, lucarne etc. Sunt produse în dimensiuni specifice. Cu toate acestea, le puteți combina modular și astfel acoperiți suprafața corespunzătoare.

Cum să alegi o culoare
Copertinele de verandă sunt folosite, de exemplu, în așa-numitele grădini de iarnă, ale căror acoperișuri vitrate trebuie protejate eficient împotriva soarelui. Datorită funcției pe care trebuie să o îndeplinească, culoarea lor este selectată astfel încât să se armonizeze atât cu culoarea fațadei clădirii, cât și cu stilul interiorului camerei, care sunt de protecție împotriva soarelui.

Cum se asambleaza
Deoarece copertinele Veranda acoperă suprafețe vitrate, este mai bine să solicitați o companie profesionistă să le instaleze. Pentru instrucțiuni de auto-asamblare, accesați fila Instrucțiuni de asamblare de pe site-ul nostru.

Cum să curățați
Copertinele verandă sunt un tip specific de huse concepute pentru a acoperi acoperișurile din sticlă instalate pe latura lor interioară sau exterioară. Datorita faptului ca pastrandu-le curate, este mai bine sa dai in mana o firma care se ocupa cu ea profesional.