Jaluzele copertine FAKRO AMZ

* Pentru a selecta corect dimensiunea accesoriilor, este necesar să se cunoască dimensiunea ferestrei, care este dată pe plăcuța cu date tehnice de pe cercevelul ferestrei.

Jaluzelul exterior protejează împotriva căldurii de până la 8 ori mai eficient decât jaluzelele interioare opace.

Jaluzele copertine FAKRO AMZ

Copertine FAKRO

Odihnește-te la umbră...
Jaluzelul oferă o protecție optimă împotriva supraîncălzirii, oferind în același timp o vedere spre exterior. Jaluzelele Fakro reflectă razele solare înainte ca acestea să ajungă pe sticlă și protejează astfel împotriva acumularii de căldură în zilele însorite, oferind ușurare ochilor și protecție împotriva efectelor dăunătoare ale luminii puternice reflectate, ceea ce este deosebit de important atunci când lucrați cu computerele.

Jaluzelul AMZ este fabricat din fibră de sticlă durabilă, rezistentă la intemperii. Țesătura este montată pe role, încărcată cu arc și montată într-o carcasă de aluminiu care este instalată în partea de sus a ferestrei. Acest lucru permite controlul ușor al jaluzelelor și face posibilă utilizarea unei țesături mai late, oferind astfel protecție suplimentară împotriva pătrunderii luminii. Pentru a controla jaluzelele, este furnizată la pachet o tijă de 80 cm lungime. Există și o lansetă ZSZ care are 150 cm lungime.

Caracteristică:

  • cea mai bună protecție împotriva căldurii,
  • umbrirea eficientă a încăperii, permițând în același timp puțină lumină să intre,
  • utilizare confortabilă - putem acoperi fereastra o vară întreagă fără a fi nevoie să o rostogolim în sus și în jos în fiecare zi,
  • instalare ușoară - instalăm jaluzelele din interior (deșurubați patru șuruburi și apoi le înșurubați din nou în aceleași găuri),
  • protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare, atunci când este utilizat pe vreme ploioasă, reduce zgomotul ploii și grindina.

Jaluzele de copertine FAKRO AMZ

* Toate produsele VELUX și FAKRO sunt 100% autentice

Dacă deschideți fereastra de acoperiș, veți găsi un semn de tip în partea de sus a ferestrei în partea dreaptă sau stângă.